سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

آسیب شناسی نقاط روستایی به عنوان راهبردی در راستای مدیریت بحران

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,013

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NECJ01_038

Index date: 8 May 2016

آسیب شناسی نقاط روستایی به عنوان راهبردی در راستای مدیریت بحران abstract

انسان در سایه تلاش آگاهانه و البته با مشارکت دیگران می تواند از خسارت های ناشی از حوادث بکاهد. این تلاش آگاهانه و مشارکتی را مدیریت بحران می نامند، ضرورت توجه به مدیریت بحران به عنوان ابزاری موثر برای مقابله با پیامدهای سوانح و همچنین تاکید و تمرکز بر زمان بندی در آن و فعالیت های مربوط به هر مرحله ازنکات مهم در فرآیند مدیریت بحران می باشد. بدون شک نواحی روستایی کشور بیش از نواحی شهری در معرض حوادث غیر منتظره طبیعی قرار دارند زیرا پهنه روستایی کشور به دلیل نوع فعالیت و ساخت و سازهای حاکم برآن، دارای کانون های خطرزا و حساس زیادی می باشد، با توجه به این مسئله هنوز عرصه های روستایی کشور از یک مدیریت فراگیر بحران برخوردار نیستند؛ مقاله حاضر در پی کنگاش پیرامون راهکارهایی است که بتواند به فرآیند مدیریت بحران در نواحی روستایی کمک کند. روش تحقیق در این کار پژوهشی توصیفی- تحلیلی است که منابع لازم برای آن به روش مطالعه کتابخانه ای فراهم آمده است، با توجه به این کار تحقیقی می توانیم راهکارهای رفع نارسایی مدیریت بحران در نواحی روستایی را به دو دسته عوامل کلی داخل و خارج از روستا تقسیم کنیم؛ در داخل روستا به ایجاد زمینه های مشارکت و آموزش اهالی و در خارج از روستا می توان به بسیج کلیه ارگان های وابسته دولتی در زمینه خدمات رسانی و پیشگیری از وقوع حوادث غیر مترقبه و برنامه ریزی قبلی توسط مسئولان امر اشاره کرد

آسیب شناسی نقاط روستایی به عنوان راهبردی در راستای مدیریت بحران Keywords:

آسیب شناسی نقاط روستایی به عنوان راهبردی در راستای مدیریت بحران authors

مهیار زهیدی

عضو هیات علمی گروه عمران دانشگاه آزاد اسلامی مرکز لشت نشا-زیباکنار

امین سوادی

دانشجوی دکتری جغرافیا و برنامه ریزی روستایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

هنگامه اسدی

عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان استان گیلان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آهنچی، محمد، (1376)، مدیریت سوانح : سوابق، مفاهیم، اصول و ...
دولت آبادی، خزانی پول، کیالاشکی، امانی، وریج اظمی، (1392)، طراحی ...
رضوانی، حمیدرضا، (1385)، مدیریت بحران سازمانی .تدبیر، شماره .170 ...
عباسی، لاله (1388)، مدیریت بحران و پدافند غیرعامل، نشریه فنی ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "آسیب شناسی نقاط روستایی به عنوان راهبردی در راستای مدیریت بحران" توسط مهیار زهیدی، عضو هیات علمی گروه عمران دانشگاه آزاد اسلامی مرکز لشت نشا-زیباکنار؛ امین سوادی، دانشجوی دکتری جغرافیا و برنامه ریزی روستایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت؛ هنگامه اسدی، عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان استان گیلان نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس مهندسی عمران، رهاوردهای جدید، توسعه اقتصادی، فرهنگی و مدیریت جهادی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بحران، مدیریت بحران، نقاط روستایی، آسیب شناسی، راهبرد هستند. این مقاله در تاریخ 19 اردیبهشت 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1013 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که انسان در سایه تلاش آگاهانه و البته با مشارکت دیگران می تواند از خسارت های ناشی از حوادث بکاهد. این تلاش آگاهانه و مشارکتی را مدیریت بحران می نامند، ضرورت توجه به مدیریت بحران به عنوان ابزاری موثر برای مقابله با پیامدهای سوانح و همچنین تاکید و تمرکز بر زمان بندی در آن و فعالیت های مربوط به هر مرحله ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی مدیریت بحران طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله آسیب شناسی نقاط روستایی به عنوان راهبردی در راستای مدیریت بحران با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.