سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی و پیش بینی تاب آوری بواسطه خودتنظیمی هیجانی در دانش آموزان دختر دبیرستانی مقطع اول

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,069

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ESCONF01_157

Index date: 6 September 2016

بررسی و پیش بینی تاب آوری بواسطه خودتنظیمی هیجانی در دانش آموزان دختر دبیرستانی مقطع اول abstract

نوجوانی مقطع بسیار حساسی در دوران رشد تلقی می شود و عوامل خطرزا و استرس آور بیشتر از هر زمان دیگری نواجوانان را تهدید میکند. یکی از مولفه های بهداشت روانی در نوجوانی تاب آوری است. تاب آوری به عنوان مجموعه ایی از توانمندی ها و ظرفیتی برایمقاومت در مقابل عوامل خطرزا و استرس آور و بهبود و بازگشت به حالت طبیعی می باشد. یکی از عوامل مفروض در تاب آوریخودتنظیمی هیجانی است. تنظیم هیجان شامل ارزیابی اتفاقات استرس زا در رابطه با تهدیدآمیز بودن یا نبودن آن ها و راه های مقابله با استرسورهاست. از این رو هدف از پژوهش حاضر بررسی رابطه خود تنظیمی هیجانی با تاب آوری بود. این پژوهش ار نوع توصیفی - همبستگی بود. جامعه آماری شامل کلیه مدارس مقطع اول دبیرستانی دخترانه شهرستان خمینی شهر بود. از طریق نمونه گیری تصادفیخوشه ایی یک دبیرستان انتخاب و از طریق نمونه گیری نسبیتی از چهار کلاس دبیرستانی با نسبتی ثابت 100 نفر انتخاب شدند. گروه نمونه پرسشنامه های خودتنظیمی گروس و جان) 2003 ( و تاب آوری کانر و دیویدسون) 1999 (را تکمیل نمودند. داده ها از طریق SPSS20 و با روش رگرسیون چند متغیری بررسی و تحلیل شدند. نتایج نشان داد بین تاب آوری و تنظیم هیجانی رابطه معناداری وجود نداردو تنظیم هیجانی توانایی پیش بینی تاب آوری را نداشت. اما تحلیل رگرسیون چند متغیری با روش ورود برای زیر مقیاس های تنظیم هیجانی)ارزیابی مجدد و سرکوبی( نشان داد که فقط زیرمقیاس ارزیابی مجدد توان پیش بینی تاب آوری را داشت. با توجه به نتایج به دست آمده می توان استنباط نمود که آموزش ارزیابی مجدد موقعیت و هیجان مرتبط با آن می تواند مقاومت افراد در برابر شرایط ناگوار را افزایش دهد.

بررسی و پیش بینی تاب آوری بواسطه خودتنظیمی هیجانی در دانش آموزان دختر دبیرستانی مقطع اول Keywords:

بررسی و پیش بینی تاب آوری بواسطه خودتنظیمی هیجانی در دانش آموزان دختر دبیرستانی مقطع اول authors

منیژه حاجی حیدری

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد نجف آباد

اکرم دهقانی

دانشیار دانشکده روان شناسی، دانشگاه آزاد نجف آباد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مک لم، گایل، 1390، تنظیم هیجان کودکان، مترجم: احمدرضا کیانی، ...
-Arce E, Simmons AW, Stein MB, Winkielman P, Hitchcock C, ...
- Conner KM, Davidson JRT.(2003). Development of a new resilience ...
- Fosca GM. (2008).Beyond the Parent-child Dyad: Testing Family Systems ...
- Gross JJ, John OP. (2003).Individual differences in two emotion ...
-Karreman A, Vingerhoest AdJ.(2012). Attachment and well-being: The mediating role ...
- Mak WWS, Ng ISW, Wong CC.(2011). Resilience: Enhancing well-being ...
-Mohammadi, M. (1 3 84) .(Investigating of impressive factors in ...
- Wagnild GM, Young HM.(1993). Development and psychometric evaluation of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی و پیش بینی تاب آوری بواسطه خودتنظیمی هیجانی در دانش آموزان دختر دبیرستانی مقطع اول" توسط منیژه حاجی حیدری، دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد نجف آباد؛ اکرم دهقانی، دانشیار دانشکده روان شناسی، دانشگاه آزاد نجف آباد نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در حوزه علوم تربیتی و روانشناسی و مطالعات اجتماعی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله نوجوانی، تاب آوری، تنظیم هیجانی هستند. این مقاله در تاریخ 16 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1069 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که نوجوانی مقطع بسیار حساسی در دوران رشد تلقی می شود و عوامل خطرزا و استرس آور بیشتر از هر زمان دیگری نواجوانان را تهدید میکند. یکی از مولفه های بهداشت روانی در نوجوانی تاب آوری است. تاب آوری به عنوان مجموعه ایی از توانمندی ها و ظرفیتی برایمقاومت در مقابل عوامل خطرزا و استرس آور و بهبود و بازگشت به ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی و پیش بینی تاب آوری بواسطه خودتنظیمی هیجانی در دانش آموزان دختر دبیرستانی مقطع اول با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.