بررسی روش های طراحی پایداروتاثیرات آنها بر ساختمانها نمونه های موردی : ساختمان خودگردان خورشیدی، برج کرانه آمریکا، کتابخانه نورمن فاستر، ساختمان کاونسیل هاوس

Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 704

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

CAMU01_214

تاریخ نمایه سازی: 21 شهریور 1395

Abstract:

روش های نادرست ساخت و ساز در جامعه باعث بیماری محیط زیست اطرافمان شده است و یک سیستم زیستی نا سالم ایجاد کرده است.انتخاب سیستم های نوین پایدار و مناسب,نه تنها باعث کاهش مصرف انرژی میگردد بلکه سلامتی بیشتر محیط زیست را تامین می کند. زیرا این مصالح باعث کاهش مصرف سوخت در جهت گرمایش و سرمایش ساختمان ها می شود, و این امر باعث کاهش نشر آلاینده های هوا می گردد.سوق یافتن جامعه به سوی معماری پایدار می تواند کمک زیادی به صنعت ساختمان و پایدار نمودن آن از طریق استفاده بهینه از منابع طبیعی باشد. استفاده از مصالح ساختمانی پایدار هزینه نگهداری ساختمان هایی که ازاین مصالح استفاده می کنند را به شدت تقلیل می بخشد . هدف پروژه این است که روش های نوین معماری پایدار و مصالح استفاده شده در ساختمان های سبز جهان بررسی شود تا بتوانیم ساختمان های سرزمین مان را با روش های نوین که امروزه در جهان رایج است بنا نهیم و با تغییراتی در مصالح بومی خود آنها را به سوی معماری پایدار سوق دهیم. در گذشته مقالات بسیاری در زمینه معماری پایدار ارائه شده است اما روش های نوین تاسیسات ساختمانی ومصالح استفاده شده در ساختمان های سبز جهان مطالب کمتری وجود دارد که اینجانب به تحلیل آنها پرداخته تا شاید ساختمان های بومی خود را در جهت روش های نوین موجود در جهان سوق دهیم. روش تحقیق ازنظر داده آمیخته و ازنظر اهداف کاربردی, ماهیت و نوع مطالعه تحلیلی-توصیفی و مقایسه ای وروش تجزیه و تحلیل استقرایی می باشد, روش گردآوری داده ها مطالعات میدانی کتابخانه ای بوده و با کمک اینترنت به تهیه متون و اسناد پرداخته و سپس داده هارا طبقه بندی کرده ایم. در آخر این سوال مطرح می شود آیا مصالح بومی کشور ما می تواند به عنوان مصالح پایدارمورد استفاده قرار گیرد و اگر نه می توان آنها را با یک سری تغییرات به سوی معماری پایدار سوق داد یا خیر؟

Authors

هانیه نوحی آذر

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه

مینا محمدی

مدرس دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه دانشجوی دکتری دانشگاه آزاد اسلامی واحد عمارات

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • طاهری-حسنی تبار , مسعود., سپیده. (1393)"نقش مصالح پایداردر معماری پایدارو ...
  • آدوارد. برایان. "رهنمون هایی به سوی معماری پایدار"(1393). انتشارات مهرازان, ...
  • آمجله طراح-فصلنامه تخصصی معماری-پاییز0 139-شماره 4 ...
  • آمجله معمار-ناشر اندیشه و هنر معماری, ساخت و صنعت _ ...
  • افشارنادر(1394)، «مصالح وفناوری های نوین ساخت»، نظام مهندسی استان کرمانشاه ...
  • محمدرضا, هدایت, فرناز -خاکزاد, شهبازی, منتظر."ایده های طراحی سبز در ... [مقاله کنفرانسی]
  • طراحی اقلیمی، اصول نظری و اجرایی کاربرد انرژی در ساختمان، ...
  • سایت انرژی خورشیدی ایران ...
  • قبادیان و محمد فیض مهدوی، تهران، دانشگاه تهران، موسسه چاپ ...
  • Renewable Energy Industry Leaders Urge Refundable Tax Incentives www.ibmp _ ...
  • نمایش کامل مراجع