سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

سنجش ارتباط بین تعاملات اجتماعی و پیاده محوری محلات ( نمونه موردی : محلات امیرآباد و دانشگاه تهران )

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 567

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CAMU01_350

Index date: 11 September 2016

سنجش ارتباط بین تعاملات اجتماعی و پیاده محوری محلات ( نمونه موردی : محلات امیرآباد و دانشگاه تهران ) abstract

کیفیت زندگی مسئله امروز برنامه ریزی شهری در دنیاست. رسیدن به کیفیت مطلوب و مد نظر برنامه ریزان شهری، جامعه شناسان شهری، اقتصاد دانان شهری، جغرافی دانان شهری و ساکنین شهر تبدیل به یکی از پیچیده- ترین سوالات شده و تلاش برای پاسخ به آن، راهکارهای متعددی را پیش روی مدیران شهری نهاده است. یکی از این راهکارها توجه به پیاده ها در شهر است. کاهش قابلیت پیاده مداری محلات، از سویی باعث تغییر مفهوم حیات اجتماعی محله به عنوان بستری برای تعاملات و روابط اجتماعی شده است و از سوی دیگر، باعث از دست رفتن منافع ناشی از پیاده مداری محله همانند کاهش میزان جرم و ناامنی، افزایش سلامت عمومی، ارتقاء کیفیت های زیبایی شناختی و غیره شده است. لذا در سال های اخیر نگرانی هایی که به خاطر تاثیرات منفی کاهش پیاده مداری به خصوص در مقیاس محله ایجاد شده است، توجه بیشتری را به نقش پیاده مداری در شهرها و محلات جلب کرده است. هدف این پژوهش، بررسی پیاده مداری محلات و نیز سنجش ارتباط بین تعاملات اجتماعی و توسعه پیاده روی از منظر ساکنین محلات امیرآباد و دانشگاه تهران واقع در منطقه شش شهرداری تهران می باشد. نتایج تحقیق نشان می دهد بین تعاملات اجتماعی و توسعه پیاده روی در محلات امیرآباد و دانشگاه تهران رابطه مثبت و معنی داری وجود دارد.

سنجش ارتباط بین تعاملات اجتماعی و پیاده محوری محلات ( نمونه موردی : محلات امیرآباد و دانشگاه تهران ) Keywords:

پیاده روی , تعاملات اجتماعی , محلات امیرآباد و دانشگاه تهران

سنجش ارتباط بین تعاملات اجتماعی و پیاده محوری محلات ( نمونه موردی : محلات امیرآباد و دانشگاه تهران ) authors

نبی مرادپور

دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری، دانشگاه تهران

هاشم نوروزی فرد

دانشجوی دکترا جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه آزاد اسلامی سمنان

صدیقه طرحانی

دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری ( گرایش آمایش شهری ) ، دانشگاه محقق اردبیلی

مصطفی کاظمی منصورآباد

دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری، دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
عینی، سید محمد مهدی، (1386)، رفتار عابر پیاده در ارتباط ...
رضازاده، راضیه و لطیفی اسکویی، لاله (1390)، نقش تعاملات اجتماعی ...
پاکزاد، جهان‌شاه (1385)، راهنمای طراحی فضاهای شهری در ایران، وزارت ...
I7] معینی، سید محمد مهدی، (1390)، شهرهای پیاده‌مدار، _ انتشارات ...
کاشانی جو، خشایار (1389)، پیاده‌راه ها از مبانی طراحی تا ...
Carmona, M., Tiesdell, S., Heath, T. and O. Taner (2003), ...
Hallman, M., adams, j, and J. Whitelegg(1990), One false Move: ...
Cowan, Robert, the dictionary of urbanism, streetwise press Ltd, London, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "سنجش ارتباط بین تعاملات اجتماعی و پیاده محوری محلات ( نمونه موردی : محلات امیرآباد و دانشگاه تهران )" توسط نبی مرادپور، دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری، دانشگاه تهران؛ هاشم نوروزی فرد، دانشجوی دکترا جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه آزاد اسلامی سمنان؛ صدیقه طرحانی، دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری ( گرایش آمایش شهری ) ، دانشگاه محقق اردبیلی؛ مصطفی کاظمی منصورآباد، دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری، دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنگره بین المللی پایداری در معماری و شهرسازی معاصر خاورمیانه پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پیاده روی، تعاملات اجتماعی، محلات امیرآباد و دانشگاه تهران هستند. این مقاله در تاریخ 21 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 567 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کیفیت زندگی مسئله امروز برنامه ریزی شهری در دنیاست. رسیدن به کیفیت مطلوب و مد نظر برنامه ریزان شهری، جامعه شناسان شهری، اقتصاد دانان شهری، جغرافی دانان شهری و ساکنین شهر تبدیل به یکی از پیچیده- ترین سوالات شده و تلاش برای پاسخ به آن، راهکارهای متعددی را پیش روی مدیران شهری نهاده است. یکی از این راهکارها توجه به ... . برای دانلود فایل کامل مقاله سنجش ارتباط بین تعاملات اجتماعی و پیاده محوری محلات ( نمونه موردی : محلات امیرآباد و دانشگاه تهران ) با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.