سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کاربرد شبکه ی عصبی مصنوعی در بررسی اثر ترکیب نانوذرات TiO2 و Cr2O3 به عنوان پوشش فعال بر نفوذ جوش در فرآیند جوش GMAW

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 951

This Paper With 12 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MECHAERO01_289

Index date: 11 September 2016

کاربرد شبکه ی عصبی مصنوعی در بررسی اثر ترکیب نانوذرات TiO2 و Cr2O3 به عنوان پوشش فعال بر نفوذ جوش در فرآیند جوش GMAW abstract

نفوذ جوش یکی از مشخصه های کیفیت جوش می باشد که نقش مهمی در ظرفیت تحمل تنش در اتصالات جوشی دارد. هدف از ارائه ی این مقاله مدلسازی نفوذ جوش و سپس بررسی اثر تغییر ترکیب نانوذرات TiO2 و Cr2O3 بر آن، که قبل از انجام فرآیند جوشکاری به روش GMAW، به عنوان پوشش فعال روی فولاد ساختمانی 37St قرار گرفته است؛ می باشد. برای مدلسازی از شبکه ی عصبی مصنوعی استفاده شده است. برای جمع آوری داده های آزمایشگاهی ماتریس طراحی آزمایش دالرت بکار گرفته شد. ولتاژ قوس، جریان جوشکاری و سرعت جوشکاری به همراه ترکیب گازهای کربن دی اکسید و آرگون به عنوان گاز محافظ، در کنار ترکیب نانوذرات TiO2 و Cr2O3 به عنوان متغیرهای ورودی جوشکاری در نظر گرفته شد. شبکه ی عصبی مصنوعی نشان داد که روشی مطمئن برای مدلسازی این فرآیند است؛ به گونه ای که حداکثر خطای نسبی و میانگین مربع خطاها در مدلسازی نفوذ جوش به ترتیب86/3% و 0002/0 محاسبه شد که نشان از دقت بالای این روش دارد. نتایج نشان داد که در حدود 50% وزنی از نانوذرات Cr2O3 نفوذ جوش به کمترین مقدار خود می رسد و برای مقادیر قبل و بعد از آن نفوذ جوش افزایش می یابد. محتوای اکسیژن روی سطح حوظچه ی مذاب با تجزیه ی نانوذرات TiO2 و Cr2O3 و همچنین گاز کربن دی اکسید موجود در گاز محافظ به اکسیژن و سایر عناصر سازنده تغییر می کند. این امر سبب تغییر گرادیان کشش سطحی مذاب با دما و در نتیجه تغییر نفوذ جوش می گردد.

کاربرد شبکه ی عصبی مصنوعی در بررسی اثر ترکیب نانوذرات TiO2 و Cr2O3 به عنوان پوشش فعال بر نفوذ جوش در فرآیند جوش GMAW Keywords:

نانوذرات اکسیدتیتانیوم و اکسید کروم , نفوذ جوش , شبکه ی عصبی مصنوعی , طراحی آزمایش دالرت

کاربرد شبکه ی عصبی مصنوعی در بررسی اثر ترکیب نانوذرات TiO2 و Cr2O3 به عنوان پوشش فعال بر نفوذ جوش در فرآیند جوش GMAW authors

رضا زند

کارشناس ارشد، مهندسی مکانیک

مسعود آقاخانی

استادیار، گروه مکانیک، دانشگاه رازی کرمانشاه، کرمانشاه

آرش نیک زاد

کارشناس ارشد، مهندسی مکانیک

محمد فرح روز

کارشناس ارشد، مهندسی مکانیک

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Aghakhani, M. & Ghaderi, M. & Karami, A. & Derakhshan, ...
_ Lucas, W. & Howse, D. (1996), "Activating Flux -Increasing ...
Kuo, M. & Sun, Z. & Pan, D. (2001), "Laser ...
Chen, B. & Han, F. & Huang, Y. & Lu, ...
Fattahi, M. & Nabhani, N. & Vaezi, M. & Rahimi, ...
Pal, T. K. & Maity, U. K. (2011), "Effect of ...
Lu, S. & Fuji, H. & Sugiyama, H. & Tanaka ...
Huang, H.Y. (2010), :Effects of Activating Flux On the Welded ...
Morisada, Y. & Fuji, H. & Xukun, N. (2014), "Development ...
Aghakhani, M. & Ghaderi, M.R. & Jalilian, M.M. & Derakhshan, ...
Yang, L. & Chandel, R. & Bibby, M. (1993), "An ...
Zhou, M. & Zhang, H. & Hu, S.(2003), "Relationships Between ...
Javidrad, F. & Fazile, M. & Forghadani, H. & Mazloum, ...
Nagesh, D. & Datta, G. (2002), "Prediction of Weld Bead ...
Bruns, R.E. & Scarminio, I.S. & De Barros Neto, B. ...
B alas ubramanian, K. & _ uV anashekaran , G. ...
Heiple, C. & Burgardt, P. (1985), :Effects of SO) Shielding ...
Heiple, C. & Roper, J. (1981), "Effect of Selenium On ...
Heiple, C. & Roper, J. & Stagner, R. & Aden, ...
Roper, J. & Olson, D. (1978), "Capillarity Effects in the ...
Taimatsu, H. & Nogi, K. & Ogino, K. (1992), "Surface ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کاربرد شبکه ی عصبی مصنوعی در بررسی اثر ترکیب نانوذرات TiO2 و Cr2O3 به عنوان پوشش فعال بر نفوذ جوش در فرآیند جوش GMAW" توسط رضا زند، کارشناس ارشد، مهندسی مکانیک؛ مسعود آقاخانی، استادیار، گروه مکانیک، دانشگاه رازی کرمانشاه، کرمانشاه؛ آرش نیک زاد، کارشناس ارشد، مهندسی مکانیک؛ محمد فرح روز، کارشناس ارشد، مهندسی مکانیک نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین‌المللی مهندسی مکانیک و هوافضا پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله نانوذرات اکسیدتیتانیوم و اکسید کروم، نفوذ جوش، شبکه ی عصبی مصنوعی، طراحی آزمایش دالرت هستند. این مقاله در تاریخ 21 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 951 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که نفوذ جوش یکی از مشخصه های کیفیت جوش می باشد که نقش مهمی در ظرفیت تحمل تنش در اتصالات جوشی دارد. هدف از ارائه ی این مقاله مدلسازی نفوذ جوش و سپس بررسی اثر تغییر ترکیب نانوذرات TiO2 و Cr2O3 بر آن، که قبل از انجام فرآیند جوشکاری به روش GMAW، به عنوان پوشش فعال روی فولاد ساختمانی 37St قرار ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی جوشکاری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله کاربرد شبکه ی عصبی مصنوعی در بررسی اثر ترکیب نانوذرات TiO2 و Cr2O3 به عنوان پوشش فعال بر نفوذ جوش در فرآیند جوش GMAW با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.