سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نقش عناصر معماری پایدار در طراحی فضاهای آموزشی در رشد و پرورش خلاقیت کودک

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,384

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCAC01_066

Index date: 16 September 2016

نقش عناصر معماری پایدار در طراحی فضاهای آموزشی در رشد و پرورش خلاقیت کودک abstract

زندگی پیچیده امروزی هر لحظه در حال نو شدن است و خلاقیت و نوآوری ضرورت استمرار زندگی فعال انسان برای خلق نشاط و پویایی در زندگی نیازمند نوآوری و ابتکار است تا انگیزه تنوع طلبی خود را ارضا کند کودکان به عنوان سرمایه های آینده ی کشور مهمترین نقش را در ساختن فردای جامعه ایفا می کنند توجه به کودکان و نیازهای آن ها در محیط شهری اعم از آموزش و پرورش رشد و تفریح از الزامات طراحی فضای شهری می باشد در جهان کنونی توسعه به عنوان یکی از بزرگترین عوامل تغییر محیط زیست و به تبع آن ساخت و ساز که جزء صنایع بزرگ در استحکام نیروی انسانی می باشد شناخته شده است هدف از این مقاله طراحی فضایی کودکانه و صمیمی است تا بستری مناسب برای خلاقیت کودک فراهم آورد در تحقیق حاضر سعی شده است نا با بررسی ویژگی های عناصر معماری پایدار امکان بروز خلاقیت در طراحی فضاهای آموزشی مورد بررسی قرار گیرد برای پیشبرد و رسیدن به اهداف مورد نظر از روش توصیفی تحلیلی بر پایه تلفیق نظریات مرتبط با موضوع تحقیق به صورت پیمایشی زمینه یابی استفاده شده و بر اساس مدل خلاقیت اصول طراحی فضاهای آموزشی استنتاج گردیده است و در نتیجه استفاده از اصولی معمارانه برای طراحی فضاهای آموزشی پایدار برای کودکان در جهت ارتقاء انگیزش و خلاقیت آنان است طراحی فضایی که در ان بتوانند درست فکر کنند ازادانه بازی کنند و در کمال امنیت به تجربه ناکرده ها بپردازند

نقش عناصر معماری پایدار در طراحی فضاهای آموزشی در رشد و پرورش خلاقیت کودک Keywords:

نقش عناصر معماری پایدار در طراحی فضاهای آموزشی در رشد و پرورش خلاقیت کودک authors

مازیار مسلمی

مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری

نازنین آهنگر

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آعظمتی، حمید رضا، ‌صول طراحی پارک های شهری مبتنی بر ...
آشیعتمداری، علی، روان شناسی تربیتی، انتشارات کتاب فروشی مشعل، چاپ ...
(8اجیم هیگینز، محمود احمدپور داریانی، 101تکنیک حل خلاق مسئله، انتشارات ...
نرج.اف، هنر و علم خلاقیت، ترجمه علی اصغر مدد، انتشارات ...
اگیلورد، رابرت؛ادراک و شناخت محیطی، مترجم نسرین دهباشب، انتشارات خاکی، ...
آکاکرودی، نگار.طراحی معماری مجموعه مهدکودک در نوشهر مطابق با رویکرد ...
_ _ پرورش کودک، ترجمه و گردآوری عنایت الله شکیباپور، ...
آشالوزاده، آذر، کانون پرورش خلاقیت کودکان(در کوچه باغ قصه)، پایان ...
_ روش، ریحان، بازشناسی جایگاه روح مکان در طراحی فضای ... [مقاله ژورنالی]
اشفاهی، مینو4صول طراحی فضاهای آموزشی کودکان براساس مدل خلاقیت، نشریه ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "نقش عناصر معماری پایدار در طراحی فضاهای آموزشی در رشد و پرورش خلاقیت کودک" توسط مازیار مسلمی، مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری؛ نازنین آهنگر، دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش سراسری مباحث کلیدی در مهندسی عمران ، معماری و شهرسازی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله خلاقیت،کودکان،آموزش،رشد،معماری پایدار هستند. این مقاله در تاریخ 26 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1384 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که زندگی پیچیده امروزی هر لحظه در حال نو شدن است و خلاقیت و نوآوری ضرورت استمرار زندگی فعال انسان برای خلق نشاط و پویایی در زندگی نیازمند نوآوری و ابتکار است تا انگیزه تنوع طلبی خود را ارضا کند کودکان به عنوان سرمایه های آینده ی کشور مهمترین نقش را در ساختن فردای جامعه ایفا می کنند توجه به کودکان ... . برای دانلود فایل کامل مقاله نقش عناصر معماری پایدار در طراحی فضاهای آموزشی در رشد و پرورش خلاقیت کودک با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.