سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) و AHP (فازی) در جهت شناسایی وسعت نواحی کاربری زمین و اراضی کشاورزی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 652

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MYBOOD03_033

Index date: 29 October 2016

روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) و AHP (فازی) در جهت شناسایی وسعت نواحی کاربری زمین و اراضی کشاورزی abstract

تئوریهای برنامه ریزی مدرن مشوق شیوه هایی هستند که کلیه ذینفعان را با ارزشهای مباحثاتی گوناگون درنظر می گیرند تا بدین طریق از تصمیمات سیاسی و دستکاری اجتناب نمایند. در دهه گذشته، کاربرد شیوه های کمی نظیر تکنیک های تصمیم گیری چند معیاره در روشهای تناسب زمین افزایش یافته است که این مسئله امکان جابجایی داده های ناهمگن را فراهم می آورد. اکثر این کاربردها عمدتاً در تکنیک های تصمیم گیری برای رده بندی اولویت گزینه های از پیش تعریف شده مدیریت یا سناریوهای برنامه ریزی کاربرد دارند. اما مطالعه حاضر روش کاربرد تصمیم گیری فضایی نه تنها برای رده بندی اولویت گزینه های انتخابی و تحلیل سناریوی اجرا، بلکه برای ارائه بینش هایی در زمینه وسعت فضایی راهکارها وآلترناتیوها را نشان می دهد. این مسئله به ویژه در موقعیتی مفید می باشد که گذرها و انتقالات سیاسی مربوط به سیاست های برنامه ریزی شهری، فضای قابل ملاحظه ای برای تشخیص در اختیار تصمیم گیرندگان محلی قرار دهد. برای نیل به این مهم، مطالعه نتایج دو تکنیک کمی (روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) و AHP فازی) را در جهت شناسایی وسعت نواحی کاربری زمین و اراضی کشاورزی در سناریوی برنامه ریزی شهری در مقیاس بزرگ باهم مقایسه می کند. شیوه مطرح شده با در نظر گرفتن مقیاس و هدف تصمیم گیری، یک بعد جدید نیز به تحلیل تطبیقی کاربرد این تکنیک ها در برنامه ریزی شهری اضافه می کند. نتیجه بدست آمده نشان می دهد که در مرحله اولیه فرایند برنامه ریزی، زمانی که شناسایی گزینه های توسعه به عنوان نقطه کانونی ضروری می باشد، روشهای ساده شده کفایت می کنند. در این موقعیت، انتخاب تکنیک های پیچیده تر الزاماً بازده های متفاوتی تولید نمی کند. اما، زمانی که برنامه ریزی نیازمند شناسایی وسعت فضایی حوزه توسعه ارجع باشد، در نظر گرفتن منطقه تقاطع پیشنهاد شده توسط هر دومدل ایده آل خواهد بود.

روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) و AHP (فازی) در جهت شناسایی وسعت نواحی کاربری زمین و اراضی کشاورزی Keywords:

برنامه ریزی کاربری زمین و اراضی کشاورزی , تصمیم گیری چند معیاره , GIS , فرایند تحلیل سلسله مراتبی , AHP فازی , تحلیل حساسیت

روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) و AHP (فازی) در جهت شناسایی وسعت نواحی کاربری زمین و اراضی کشاورزی authors

ملیحه ذاکریان

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی، واحد میبد

معصومه بحرینی

عضوهیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Ananda, J., & Herath, G. (2008). M uاti-attribute preference modelling ...
Albrechts, L, & Denayer, W. (2001). Com municative planning, emancipatory ...
Ananda, J., & Herath, G. (2003). The _ of Analytic ...
Ananda, J., & Herath, G. (2009). A critical review of ...
Arciniegas, G., enssen, R., & Omtzigt, N. (2011). Map-based multicriteria ...
Baja, S, Chapman, D. M ., & Dragovich, D. (2006). ...
Bryan, B. A., Grandgirard, A., & Ward, J. R. (2009). ...
W W .clw .csiro .au/ pu blications/ _ aterforaheal hycount ...
Cacuci, D. G., Io nescu-Bujor, M., & Navon, I. M ...
Chang, D. Y. (1996). Application of the extet analysis m ...
Chang, N. B., Parvat hinathan _ G., & Breeden, J. ...
Chen, X. H., 2005. A research based on Fuzzy AHP ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) و AHP (فازی) در جهت شناسایی وسعت نواحی کاربری زمین و اراضی کشاورزی" توسط ملیحه ذاکریان، استادیار دانشگاه آزاد اسلامی، واحد میبد؛ معصومه بحرینی، عضوهیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش ملی کاربرد علوم و فناوری های نوین در کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله برنامه ریزی کاربری زمین و اراضی کشاورزی، تصمیم گیری چند معیاره، GIS، فرایند تحلیل سلسله مراتبی، AHP فازی، تحلیل حساسیت هستند. این مقاله در تاریخ 8 آبان 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 652 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تئوریهای برنامه ریزی مدرن مشوق شیوه هایی هستند که کلیه ذینفعان را با ارزشهای مباحثاتی گوناگون درنظر می گیرند تا بدین طریق از تصمیمات سیاسی و دستکاری اجتناب نمایند. در دهه گذشته، کاربرد شیوه های کمی نظیر تکنیک های تصمیم گیری چند معیاره در روشهای تناسب زمین افزایش یافته است که این مسئله امکان جابجایی داده های ناهمگن را فراهم ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی کشاورزی عمومی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) و AHP (فازی) در جهت شناسایی وسعت نواحی کاربری زمین و اراضی کشاورزی با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.