تبیین و بررسی نقش نوآوری محصول بر سطح رضایتمندی مشتریان و ارزش ویژه مشتری

Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 828

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NCBM03_005

تاریخ نمایه سازی: 11 آبان 1395

Abstract:

در محیط متحول و پویای کنونی، سازمان ها در بستری از تحولات و دگرگونی های ساختاری و فرآیندی بسر می برند. در چنین شرایطی این سازمان ها موظف می باشند تا به منظور حفظ بقاء و توسعه و رشد همه جانبه خود، به تطبیق ساختارها و رویه های خود با این تحولات و پویایی های گسترده بپردازند. بنابراین لازم است تا با شناسایی نقاط بحرانی خود و ایجاد انعطاف لازم در منابع و فرآیندهای خود، شرایط لازم را برای تطبیق فراهم آورند. در واقع در این شرایط مزیت های رقابتی سازمان تغییر نموده و کسب رضایت نیروی انسانی درون سازمانی و مشتریان برون سازمانی بعنوان عامل اصلی در کسب مزیت های رقابتی سازمان های عصر حاضر بشمار می روند که در این تحقیق تمرکز بر روی مشتریان و اهمیت رضایت و نگرش و ارزش مشتریان در سازمان و تاثیر مولفه های سازمانی بر ابعاد رفتاری این مشتریان بوده است. با توجه به مدل مطروحه از سوی مادسیج، 3 مولفه ی نیت رفتاری خرید، ارضای نیازهای مشتریان و تعدد در خرید و پیشنهاد محصولات به دیگران، بعنوان مولفه های رضایت مشتریان در نظر گرفته شده بوده اند و هدف این تحقیق تاثیر سطح نوآوری در محصولات بر روی میزان رضایتمندی مشتریان و ارزش ویژه مشتری بوده است. با توجه به ماهیت هدف، در این تحقیق با استفاده از روش واریانس و با توجه به غیر نرمال بودن توزیع داده های متغیرهای تحقیق، با استفاده از آزمون همبستگی اسپیرمن، به مطالعه و بررسی فرضیات تحقیق پرداخته شد. با توجه به نتایج بدست آمده مشخص گردید که میزان نوآوری در محصولات بر کلیه مولفه های رضایتمندی مشتریان تاثیر گذار بوده است و در این میان نواوری در خدمات بیشترین تاثیر را بر سطح ارضای نیارهای مشتریان و کمترین تاثیر را بر سطح انتخاب مجدد خدمات و پیشنهاد به دیگران داشته است. البته با توجه به به بررسی های صورت گرفته شده چنین قابل تفسیر می باشد که تاثیرپذیری کمتر مولفه ی انتخاب مجدد محصولات به دلیل بلندمدت بودن قابلیت استفاده از این نوع محصولات و عدم نوآوری جدید در انتخاب مجدد همین محصول می باشد.

Authors

حمید سعیدی

استادیار گروه مدیریت اجرایی،دانشکده مدیریت وحسابداری،دانشگاه آزاد اسلامی واحدیادگار امام خمینی(ره)،شهر ری ،تهران ، ایران

وحید خادمی نژاد

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی دانشگاه آزاد اسلامی واحدیادگار امام خمینی(ره)،شهر ری ،تهران ، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • Foroughi Abari Ahmad Ali, Yarmo hammadian Mohammad Hossien, Esteki Mina ...
  • Hult, T. and Ketchen, D. (2010), _ market orientation matter? ...
  • organizational learning, European Journal of Imnovation, Management Vol. 11 No. ...
  • Laroche, M., Habibi, M. R., Richard, M. (2012). To be ...
  • Kuo Yao-Chen, Chou Jui-Sheng, Sun Kuo- Shun (2011) " Elucidating ...
  • Chougule Rahul, Khare Vieet R, Pattada Kallappa (2013) " Afuzzy ...
  • Woodruff Robert B (2007) _ Customer value: The next source ...
  • Garcia Ruben Huertas, Segura Carolina Consolacion (2006) _ statistical design ...
  • Konuk Faruk Anil, KonukFiliz (2013) _ The relationship between service ...
  • W. I. Lee, Y. T. H. Chiu, M. H. Chiang ...
  • J. N. Sheth, B. I. Newman and B. _ Gross, ...
  • نمایش کامل مراجع