سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل شاخص های امنیت شهری- اجتماعی با رویکرد مدل های تصمیم گیری چند معیاره (مطالعه موردی: شهرستان های استان کردستان)

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,159

This Paper With 18 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CPPLANNING01_081

Index date: 1 November 2016

تحلیل شاخص های امنیت شهری- اجتماعی با رویکرد مدل های تصمیم گیری چند معیاره (مطالعه موردی: شهرستان های استان کردستان) abstract

امنیت از نیازهای اصلی انسان محسوب می شود، به گونه ای که در قرآن کریم بعد از تأمین آب و غذا، تأمین امنیت جوامع و شهرها در اولویت قرار گرفته است. به همین دلیل همواره سرمایه های زیادی صرف تأمین امنیت شهرها و سکونت گاه های مختلف می شود تا انسان ها بتوانند در آرامش و آسایش زندگی کنند. لذا با توجه به اهمیت این موضوع در این پژوهش قصد داریم به رتبه بندی شهرستان های استان کردستان از نظر امنیت شهری- اجتماعی بپردازیم. روش تحقیق توصیفی- تحلیلی است، که اطلاعات مورد نیاز از مرکز آمار، استان کردستان جمع آوری شده است. مهمترین شاخص های استفاده شده در این پزوهش برای سنجش ناامنی عبارتند از سرقت از منازل، ضرب و جرح و صدمه، تهدید اجبار و اکراه، مسموم کردن عمدی، سرقت از مغازه ها، سرقت از مراکز صنعتی و تجاری، سرقت اتومبیل، سرقت موتور سیکلت و دوچرخه،تصادفات درون شهری، تصادفات برون شهری، قاچاقچیان دستگیر شده در زمینه مواد مخدر. در این پژوهش با استفاده از شاخص های مذکور و مدل TOPSIS به رتبه بندی شهرستان های استان کردستان پرداخته شده است. در پایان به این نتیجه رسیدیم که شهرستان سنندج دارای بیشترین ناامنی در سطح استان بوده و شهرستان سقز دارای کمترین میزان ناامنی در سطح استان کردستان می باشد.

تحلیل شاخص های امنیت شهری- اجتماعی با رویکرد مدل های تصمیم گیری چند معیاره (مطالعه موردی: شهرستان های استان کردستان) Keywords:

تحلیل شاخص های امنیت شهری- اجتماعی با رویکرد مدل های تصمیم گیری چند معیاره (مطالعه موردی: شهرستان های استان کردستان) authors

سونیا کرمی

مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی، گروه معماری، قروه

رسول وظیفه شناس

گروه شهرسازی، واحد بناب، دانشگاه آزاد اسلامی، بناب، ایران

ایرج شهین باهر

گروه شهرسازی، واحد بناب، دانشگاه آزاد اسلامی، بناب، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ابراهیم زاده، عیسی .یاری، منیر .فراهانی، راضیه .صحرایی، احمد 1392، ...
احمدی، سیروس . عادلی، علیرضا .امیری، راضیه 1391، بررسی رابطه ...
بحری پور، عباس .رستگارخالد، امیر، 1392، بررسی رابطه بین اعتماد ...
تانکیس، فرن، حمید پارسی (1388) فضا، شهر و نظریه اجتماعی ...
جمالی، هاجر .شایگان، فریبا .1390، نقش تاکسی بی‌سیم بانوان بر ...
حسین-زاده، علی حسین .نواح، عبدالرضا .ساده میری، زهرا .1391، بررسی ...
سیف الدینی، فرانک، 1385، فرهنگ واژگان تخصصی برنامه ریزی شهری ...
عبدی، توحید .امین صارمی، نوذر .ساعدی، علی محمد .18 تاثیر ...
قرایی، فریبا .راد جهانبانی، نفیسه .رشیدپور، نازیلا .1389 بررسی و ...
کارگر، بهمن، 1383، امنیت شهری و ارزیابی کارآیی خدمات انتظامی ...
کامران، حسن .پریزادی، طاهر .صحرایی، امیرحسین .حسینی امینی، حسن 13900، ... [مقاله ژورنالی]
کریمایی، علی .مرادیان، محسن .عباسی، علی، 1389، نقش نیروی انتظامی ...
مبوبی منش، حسین، 1385، تاملی کوتاه درباره آسیب های اجتماعی ...
محمدی اصل، 1387 عباس، زنان و محیط زیست، تهران، نشر ...
معین، محمد، 1371، فرهنگ معین، تهران، انتشارات امیرکبیر. ...
نجات، امیر رضا. یاوری، علیرضا .1388، تهیه و تنظیه شاخص ...
یوری بافقی، امیرحسین .صالحی صدقیانی، جمشید .هاشمی، صدیقه سادات .، ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تحلیل شاخص های امنیت شهری- اجتماعی با رویکرد مدل های تصمیم گیری چند معیاره (مطالعه موردی: شهرستان های استان کردستان)" توسط سونیا کرمی، مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی، گروه معماری، قروه؛ رسول وظیفه شناس، گروه شهرسازی، واحد بناب، دانشگاه آزاد اسلامی، بناب، ایران؛ ایرج شهین باهر، گروه شهرسازی، واحد بناب، دانشگاه آزاد اسلامی، بناب، ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی نگاهی نو به :شهرسازی، امنیت و پیشگیری از وقوع جرم در فضاهای شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله امنیت شهری، امنیت اجتماعی، تصمیم گیری چند معیاره، استان کردستان هستند. این مقاله در تاریخ 11 آبان 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1159 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امنیت از نیازهای اصلی انسان محسوب می شود، به گونه ای که در قرآن کریم بعد از تأمین آب و غذا، تأمین امنیت جوامع و شهرها در اولویت قرار گرفته است. به همین دلیل همواره سرمایه های زیادی صرف تأمین امنیت شهرها و سکونت گاه های مختلف می شود تا انسان ها بتوانند در آرامش و آسایش زندگی کنند. لذا ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تحلیل شاخص های امنیت شهری- اجتماعی با رویکرد مدل های تصمیم گیری چند معیاره (مطالعه موردی: شهرستان های استان کردستان) با 18 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.