سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی راندمان عملیات جداسازی پسته طی فرآوری توسط جدا کننده وزن مخصوص

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,031

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCAMEM05_117

Index date: 7 June 2008

بررسی راندمان عملیات جداسازی پسته طی فرآوری توسط جدا کننده وزن مخصوص abstract

جداسازی از مهم ترین فعالیت هایی است که طی عملیات فرآوری پسته روی دانه ها صورت می گیرد . جداسازی در مراحل مختلف فرآوری با هدف خارج ساختن بخش هایی از محصول که باعث کاهش ارزش تجاری یا بهداشتی محصول هستند صورت می گیرد. جداسازی پوست سبز، دانه های پوک، گوها، پسته های لکه دار و پسته های غیرخندان از جمله ی این موارد است که هر کدام طی یک یا چند مرحله جداسازی توسط دستگاه های جداساز انجام م یگیرد . جداساز وزن مخصوص یکی از دستگاه های متداول جداسازی است که به طور گسترد ه ای در واحدهای فرآوری پسته کاربرد دارد. جهت بررسی راندمان دستگاه، جداسازی کامل محصول توسط آب به عنوان مبنا در نظر گرفته شد و بر این اساس شاخص نسبی جداسا زی تعریف گردید . با استفاده از شاخص تعریف شده، راندمان جداسازی دستگاه برای حالات مختلف تنظیم دستگاه (شامل تنظیم متداول آن ) برای ارقام پستة فندقی و ممتاز معین گردید . این تحقیق نشان داد شاخص نسبی جداسازی در رقم ممتاز بالاتر از رقم فندقی بوده و صرف نظر از رقم محصول بالاترین مقدار به دست آمده برای R.S.I. برابر با 64/5% است. همچنین نتایج حاکی از آن بود که با تغییر تنظیمات دستگاه از حالت متداول، امکان ارتقای شاخص نسبی جداسازی دستگاه از 79% (نسبت به جداسازی با آب ) به 93% (نسبت به جداسازی با آب ) وجود دارد. از سوی دیگر مشاهده شد تغییرات انجام یافته جهت ارتقای شاخص نسبی جداسازی منجر به افزایش شدید خروجی نامناسب می گردد.

بررسی راندمان عملیات جداسازی پسته طی فرآوری توسط جدا کننده وزن مخصوص Keywords:

بررسی راندمان عملیات جداسازی پسته طی فرآوری توسط جدا کننده وزن مخصوص authors

احمد صادقی

دکترای تخصصی، موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد کشاورزی

امیدرضا روستاپور

دکترای تخصصی، بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، مرکز تحقیقات کشاورزی

سیدمرتضی صداقت حسینی

کارشناس ارشد، مربی مکانیزاسیون، مجتمع آموزشی امام خمینی(ره) وزارت جه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بی‌نام. 1382. طرح ملی ردیابی و کنترل نقاط بحرانی تولید ...
بی‌نام. 1383. آمارنامه کشاورزی، دفتر آمار و فناوری اطلاعات، تهران. ...
توکلی‌هشجین، ت. 1382. مکانیک محصولات کشاورزی. (تالیف گ. سیتکی). تهران. ...
صادقی، ا. 1385. بررسی خواص ترموفیزیکی پسته پوست‌گیری نشده قبل ...
-Anonymous _ 2005. FAO stat data, "last updated February 2005". ...
Drincha, V.M. and S.A. Pavlov. 2004. Increase of Gravity Separation ...
_ Henderson, S.M. and P.L. Perry. Agricultural Process Engineering. AVI ...
Hsu, M.H., J.D. M annapperuma and R.P. Singh. 1991. Physical ...
Pearson, T.C. 1994. Separating early split from normal pistachio nuts ...
Pearson, T.C., D.C. Slaughter and H.E. Studer. 1994. Physical properties ...
Stroshine, R. and D. Hamann. 1994. Physical Properties of Agricultural ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی راندمان عملیات جداسازی پسته طی فرآوری توسط جدا کننده وزن مخصوص" توسط احمد صادقی، دکترای تخصصی، موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد کشاورزی؛ امیدرضا روستاپور، دکترای تخصصی، بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، مرکز تحقیقات کشاورزی ؛ سیدمرتضی صداقت حسینی، کارشناس ارشد، مربی مکانیزاسیون، مجتمع آموزشی امام خمینی(ره) وزارت جه نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی پنجمین کنگره ملی مهندسی ماشینهای کشاورزی و مکانیزاسیون پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پسته، جداساز وزن مخصوص، شاخص نسبی جداسازی، فرآوری هستند. این مقاله در تاریخ 18 خرداد 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2031 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که جداسازی از مهم ترین فعالیت هایی است که طی عملیات فرآوری پسته روی دانه ها صورت می گیرد . جداسازی در مراحل مختلف فرآوری با هدف خارج ساختن بخش هایی از محصول که باعث کاهش ارزش تجاری یا بهداشتی محصول هستند صورت می گیرد. جداسازی پوست سبز، دانه های پوک، گوها، پسته های لکه دار و پسته های غیرخندان از ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی پسته طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی راندمان عملیات جداسازی پسته طی فرآوری توسط جدا کننده وزن مخصوص با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.