سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

شناسایی وبررسی اکولوژیکی گونه های جنس بادام( Amygdalus spp) استان آذربایجان غربی

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,986

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BAGHBANI04_033

Index date: 11 July 2008

شناسایی وبررسی اکولوژیکی گونه های جنس بادام( Amygdalus spp) استان آذربایجان غربی abstract

تنوع ژنتیکی پایه واساس کار برنامه های به نژادی می باشد. بادام های وحشی ایران از نظر تنوع ژنتیکی دارای گستردگی بسیار وسیع هستند. گونه های مختلف آن دارای تنوع زیادی از نظر ژنهای ذخیره کننده پروتئین و روغن ،مقاومت به خشکی ، شوری، آفات، امراض و بسیاری عوامل دیگر می باشند این بررسی به مدت 3سال به منظور مطالعه پراکنش و مناطق رویش گونه های بادام وحشی آذربایجان غربی انجام شد. دراین مطالعه نقاط مختلف منطقه مورد بررسی قرار گرفت و بادام های رویش یافته مورد شناسایی قرارگرفتند. خصوصیات مرفولوژیکی آنها و مشخصات جغرافیایی ناحیه نیز مطالعه شد. بر اساس نتایج حاصله 11گونه بادام وحشی شناسایی گردید اسامی علمی بادام های شناسایی شده بشرح زیر می باشد: Amyggalus carduchorum, A. eburnean, A lycioides, A. communis, A. orientalis, A. fenzliana, A. paboti, A. trichamygdalus, A. kotschyi, A. korshiskyi and A. urmiensis مطالعات بعمل آمده نشان داد که جنس بادام از ارتفاع 1100 تا 2300 متر ازسطح دریای آزاد وعرض جغرافیایی 36 تا39/7 درجه در خاکهای با بافت سبک تا متوسط در استان آذربایجان غربی پراکنش دارد. نقشه پراکنش بادام های استان تهیه گردید .به علت بهره برداری بی رویه از پوشش گیاهی واستفاده ازبادام های وحشی به عنوان سوخت اکثر گونه های بادام در معرض تهدید و نابودی قراردارند.

شناسایی وبررسی اکولوژیکی گونه های جنس بادام( Amygdalus spp) استان آذربایجان غربی authors

عبدالله حسن زاده قورت تپه

اعضای هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی، ایر

مریم حاج حسنی

اعضای هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی، ایر

حسین رنجی

اعضای هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی، ایر

مشهید هناره

اعضای هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی، ایر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
زهزاد، بهرام، 1373. ذخایر توارثی و گسترش برخی از محصولات ...
ثابتی، حبیب الله، 1335. درختان و درختجه های ایران ...
خاتم ساز، محبوبه، 1371. فلور ایران (رزاسه) ...
صیامی، عباس، 1368 . فلور آذربایجان ...
وجدانی، پرویز، 1373. دستورالعمل نحوه جمع آوری نمونه های ذخایر ...
قهرمان، احمد . فلور رنگی ایران ...
A .korshinskyi Bornm (1914) ...
Syn: A.communis L.var microphylla post (1896) Prunus korshinski Hand- mozz(1913) ...
Davisd. Sc.P.H 1972 . Flora Turkey Vol (4). ...
Guest Evan 1966. Flor Iraq vol (1-2) _ Komarov V.L ...
Rechinger K.H 1969. Flora of Iranica vol (66) ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "شناسایی وبررسی اکولوژیکی گونه های جنس بادام( Amygdalus spp) استان آذربایجان غربی" توسط عبدالله حسن زاده قورت تپه، اعضای هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی، ایر؛ مریم حاج حسنی، اعضای هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی، ایر؛ حسین رنجی، اعضای هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی، ایر؛ مشهید هناره، اعضای هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی، ایر نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنگره علوم باغبانی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 21 تیر 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1986 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تنوع ژنتیکی پایه واساس کار برنامه های به نژادی می باشد. بادام های وحشی ایران از نظر تنوع ژنتیکی دارای گستردگی بسیار وسیع هستند. گونه های مختلف آن دارای تنوع زیادی از نظر ژنهای ذخیره کننده پروتئین و روغن ،مقاومت به خشکی ، شوری، آفات، امراض و بسیاری عوامل دیگر می باشند ... . برای دانلود فایل کامل مقاله شناسایی وبررسی اکولوژیکی گونه های جنس بادام( Amygdalus spp) استان آذربایجان غربی با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.