سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مبانی فلسفی شکل گیری آموزش از راه دور از دیدگاه مدرنیسم و پست مدرنیسم

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 891

This Paper With 17 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

EPSCONF04_298

Index date: 24 January 2017

مبانی فلسفی شکل گیری آموزش از راه دور از دیدگاه مدرنیسم و پست مدرنیسم abstract

دراین مقاله تلاش شده است تا مبانی فلسفی تشکیل دهنده آموزش ازراه دور ازدیدگاه مدرنیسم و پست مدرنیسم را تبیین گردد. دراین راستا ، از 3 آموزه ی ملموس پارادایم مدرنیسم( عینیت)،(عقلانیت)،(مفهوم توسعه و پیشرفت) به عنوان مبنای شکلگیری آموزش ازراه دور مدرن بحث خواهدشد. مولفه عینیت، بیانگر آن است که درنظام آموزش ازراه دور دانش عینیمستقل از یادگیرنده وجود دارد و یادگیرنده با تکیه برخودآموزی درفرایند آموزش منفعل است. ازاین منظر درآموزش ازراه دور این دانش رابه کمک منابع ارتباطی به فراگیران می توان منتقل نمود.مولفه عقلانیت خودقانونمندی کارکردها و عملکردهای نظام های آموزشی را مورد بحث قرار میدهد که با خود محوری یادگیرندگان راه دور درارتباط است و براساسمولفه سوم توسعه و پیشرفت ، نظام آموزش ازراه دور همچون هرنظام آموزشی دیگری تمایل به پیشرفت و توسعه داشته و دراین راستا از فناوری های نوین جهت ارائه و انتقال محتوای آموزشی به فراگیران راه دور استفاده می نماید. همچنین ، با بهرهگیری از رویکرد فراروایت ها و مهمترین مفاهیمی که پست مدرن برای به چالش کشیدن مدرنیسم به کاربرده است ;مانند نسبیت گرایی، از نفی عقلانیت و تردید به پیشرفت و کمال پذیری 3 مولفه نفی عقلانیت، عینیت و توسعه و پیشرفت به عنوان 3 آموزه ی پارادایم پست مدرنیسم یادکرده ایم. درانتها نیز محیط های یادگیری ازراه دور دردوران مدرن و پست مدرن مورد بحث قرار گرفته است.

مبانی فلسفی شکل گیری آموزش از راه دور از دیدگاه مدرنیسم و پست مدرنیسم Keywords:

مبانی فلسفی شکل گیری آموزش از راه دور از دیدگاه مدرنیسم و پست مدرنیسم authors

اکبر کبیری

دانشجوی دکتری رشته تکنولوژی آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی تهران

محمود جانبزرگی

کارشناس ارشد منابع انسانی دانشگاه آزاد واحد اراک

علیرضا نوروزی

کارشناس مهندسی تاسیسات حرارتی و برودتی دانشگاه مهاجر اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Saba, F. (2003). Distance education theory, methodology and epistemology: A ...
Dooley, Lindner, Dooley (2004). Advence methods in distance education. Texas ...
Keegan, D.(1990).the end) .london: Routledge. ...
[_ 3] B erger, arture .Asa(1998). The postmodern presence :Readings ...
Harris, J, J. (1995). Organizing and facilitating Tel ecollaborative projects, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مبانی فلسفی شکل گیری آموزش از راه دور از دیدگاه مدرنیسم و پست مدرنیسم" توسط اکبر کبیری، دانشجوی دکتری رشته تکنولوژی آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی تهران؛ محمود جانبزرگی، کارشناس ارشد منابع انسانی دانشگاه آزاد واحد اراک؛ علیرضا نوروزی، کارشناس مهندسی تاسیسات حرارتی و برودتی دانشگاه مهاجر اصفهان نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم تربیتی و روانشناسی، مطالعات اجتماعی و فرهنگی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آموزش از راه دور، محیط یادگیری، مدرنیسم ،پست مدرنیسم هستند. این مقاله در تاریخ 5 بهمن 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 891 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که دراین مقاله تلاش شده است تا مبانی فلسفی تشکیل دهنده آموزش ازراه دور ازدیدگاه مدرنیسم و پست مدرنیسم را تبیین گردد. دراین راستا ، از 3 آموزه ی ملموس پارادایم مدرنیسم( عینیت)،(عقلانیت)،(مفهوم توسعه و پیشرفت) به عنوان مبنای شکلگیری آموزش ازراه دور مدرن بحث خواهدشد. مولفه عینیت، بیانگر آن است که درنظام آموزش ازراه دور دانش عینیمستقل از یادگیرنده وجود ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مبانی فلسفی شکل گیری آموزش از راه دور از دیدگاه مدرنیسم و پست مدرنیسم با 17 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.