سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل عددی تکنیک خنک کاری لایه ای مبتنی بر سوراخ شکل یافته و با زاویه مرکب

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,313

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

AEROSPACE07_036

Index date: 22 July 2008

تحلیل عددی تکنیک خنک کاری لایه ای مبتنی بر سوراخ شکل یافته و با زاویه مرکب abstract

برای دستیابی به راندمان بالاتر در موتورهای توربین گاز، دمای ورودی به توربین یکی ار عوامل تاثیر گذار می باشد. اما مواد مورد استفاده برای ساخت پره های توربین گاز، دمای ذوب و توانایی تحمل بارهای حرارتی محدودی دارند. در نتیجه استفاده از روش هایی برای افزایش دمای ورودی توربین گازهمواره مورد نظر بوده است. به این منظور تکنیک های مختلف خنک کاری به کار گرفته شده اند. خنک کاری لایه ای یکی از تکنیک های خنک کاری خارجی محسوب می شود که توسط آن، یک لایه نازک از سیال خنک کننده (مانند هوا)، سطح را می پوشاند و مانع تماس مستقیم آن با گازهای داغ می شود. در سالهای اخیر به منظور بهبود اثربخشی خنک کاری لایه ای استفاده از روش هایی مانند استفاده از سوراخ های تزریق شکل یافته و یا سوراخ های تزریق دارای زاویه مرکب استفاده شده است. در مقاله حاضر شرایط استفاده از سوراخ تزریق شکل یافته و دارای زاویه مرکب (Compound Angle Shaped Hole) به صورت سه بعدی مورد بررسی قرار گرفته است. دو مدل هندسی شامل مدل شوراخ تزریق دارای گسترش طولی و با زاویه مرکب 60 درجه و مدل سوراخ تزریق دارای گسترش جانبی و با زاویه تزریق 45درجه برای نسبت نرخ دمش های 1.25 و 1.88 مورد تحلیل عددی قرار گرفته اند. زاویه تزریق 35 درجه و مدل آشفتگی انتقال تنش برشی (k-ω /SST) استفاده گردیده است. مقایسه نتایج بدست آمده در حالت سوراخ تزریق دایروی با نتایج عددی و تجربی موجود از تطابق قابل قبولی برخوردار می باشد. نتایج حاضر برای میدان جریان، اثر بخشی و میدان دما نیز ارائه شده اند.

تحلیل عددی تکنیک خنک کاری لایه ای مبتنی بر سوراخ شکل یافته و با زاویه مرکب Keywords:

تحلیل عددی تکنیک خنک کاری لایه ای مبتنی بر سوراخ شکل یافته و با زاویه مرکب authors

فرزاد بازدیدی تهرانی

دانشیار مهندسی مکانیک (نویسنده مخاطب)، دانشگاه علم و صنعت ایران

ایوب رحمتیان

دانشجوی کارشناسی ارشد تبدیل انرژی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
.Goldstein, R., Eckert, E., and Burggraf, F., Effects of Hole ...
_ B erge l es, G. , Gosman, A. D., ...
.Sinha, A. K., Bogard, D. G., and Crawford, M. E., ...
.Ligrani P. M. , Wigle J. M. , Jackson S. ...
.Schmidt, D., Sen, B., and Bogard, D., Film Cooling with ...
.Sen, B., Schmidt, D., and Bogard, D., Film Cooling With ...
.Brittingham, R. A., and Leylek J. H., A Detailed Analysis ...
.Wilcox, D.C., 1993, Turbulence Modeling for CFD, DCV Industries, Inc., ...
.Sinha, A. K., Bogard, D. G., and Crawford, M. E., ...
1].GAMBIT User's Manual, Version 1.1.2, 1998. [12].FLUENT User's Manual, Version ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تحلیل عددی تکنیک خنک کاری لایه ای مبتنی بر سوراخ شکل یافته و با زاویه مرکب" توسط فرزاد بازدیدی تهرانی، دانشیار مهندسی مکانیک (نویسنده مخاطب)، دانشگاه علم و صنعت ایران؛ ایوب رحمتیان، دانشجوی کارشناسی ارشد تبدیل انرژی نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی هفتمین همایش انجمن هوافضای ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله توربین گاز، خنک کاری لایه ای، هندسه تزریق CASH، نسبت نرخ دمش، اثر بخشی آدیاباتیک هستند. این مقاله در تاریخ 1 مرداد 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1313 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که برای دستیابی به راندمان بالاتر در موتورهای توربین گاز، دمای ورودی به توربین یکی ار عوامل تاثیر گذار می باشد. اما مواد مورد استفاده برای ساخت پره های توربین گاز، دمای ذوب و توانایی تحمل بارهای حرارتی محدودی دارند. در نتیجه استفاده از روش هایی برای افزایش دمای ورودی توربین گازهمواره مورد نظر بوده است. به این منظور تکنیک های ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تحلیل عددی تکنیک خنک کاری لایه ای مبتنی بر سوراخ شکل یافته و با زاویه مرکب با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.