سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر مزیت نسبی آشکار ارزشافزوده زراعت و باغداری بر رشد اقتصادی در استانهای ایران

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 961

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICAMIB02_141

Index date: 25 January 2017

اثر مزیت نسبی آشکار ارزشافزوده زراعت و باغداری بر رشد اقتصادی در استانهای ایران abstract

بخش کشاورزی در اقتصاد ایران به لحاظ دارا بودن قابلیتها و ظرفیتهای بسیار زیاد تولید از اهمیت ویژهای برخوردار است. بخش کشاورزی در ایران شامل فعالیتهای زراعت و باغداری، دامداری، جنگلداری و شیلات است که زراعت و باغداری از اهمیت ویژهای در این فعالیتها برخوردار است. در این مقاله بر اساس آخرین اطلاعات مربوط بهحساب مای منطقهای استانها که مرکز آمار ایران در سال ۱۳۹۵ منتشر کرده است، به ارزیابی مزیت نسبی ارزشافزوده زراعت و باغداری در استانهای ایران و مقایسه وضعیت بین استانها پرداخته میشود. سپس اثر مزیت نسبی زراعت و باغداری بر رشد اقتصادی در طی سالهای ۱۳۹۲-۱۳۸۴ بررسی میشود. نتایج نشان میدهد که به ترتیب استانهای کرمان با میانگین شاخص ۲.۸۶ و همدان با ۲.۳۱ فارس با ۲.۵ خراسان جنوبی با ۲.۰۱ و زنجان با ۱.۹۹ بیشترین شاخص مزیت را دارند. همچنین، نتایج برآورد بر اساس رگرسیون نشان میدهد که اثر مزیت نسبی ارزشافزوده زراعت و باغداری بر رشد اقتصادی مثبت و معنادار است. این نتایج نشان میدهد برای رشد اقتصادی بیشتر باید مزیت نسبی ارزشافزوده زراعت و باغداری بهبود یابد و تخصصیتر شود.

اثر مزیت نسبی آشکار ارزشافزوده زراعت و باغداری بر رشد اقتصادی در استانهای ایران Keywords:

اثر مزیت نسبی آشکار ارزشافزوده زراعت و باغداری بر رشد اقتصادی در استانهای ایران authors

احمد جعفری صمیمی

استاد گروه اقتصاد دانشگاه مازندران

مسعود رضایی

دانشجوی کارشناسی ارشد اقتصاد دانشگاه مازندران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ Balassa, B. (1965). Trade liberalisation and :Revealed" Comparative Advantage1. ...
_ _ Advantage _ a Reappraisal. _ and _ Bahta, ...
_ _ _ _ Tests _ of Comparative _ Brasili, ...
_ Ishchukova, N. (2013). Revealed comparative advantage of Russian agicultural ...
_ Levine, R., & Renelt, D. (1992). A Sensitivity Analysis ...
_ Lim, K. T. (1997). Analysis of North Korea's Foreign ...
_ Marconi, D. (2012). Environmentl Regulation and Revealed Comparative Advantages ...
_ Russu, C. (2011). Revealed Competitive Advantage of the European ...
_ Turan Katircioglu, S. (2006). Causality between Agriculture and Economic ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اثر مزیت نسبی آشکار ارزشافزوده زراعت و باغداری بر رشد اقتصادی در استانهای ایران" توسط احمد جعفری صمیمی، استاد گروه اقتصاد دانشگاه مازندران؛ مسعود رضایی، دانشجوی کارشناسی ارشد اقتصاد دانشگاه مازندران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی حسابداری،مدیریت و نوآوری در کسب و کار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله زراعت و باغداری، مزیت نسبی آشکار، رشد اقتصادی، استانهای ایران، دادههای تابلویی هستند. این مقاله در تاریخ 6 بهمن 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 961 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بخش کشاورزی در اقتصاد ایران به لحاظ دارا بودن قابلیتها و ظرفیتهای بسیار زیاد تولید از اهمیت ویژهای برخوردار است. بخش کشاورزی در ایران شامل فعالیتهای زراعت و باغداری، دامداری، جنگلداری و شیلات است که زراعت و باغداری از اهمیت ویژهای در این فعالیتها برخوردار است. در این مقاله بر اساس آخرین اطلاعات مربوط بهحساب مای منطقهای استانها که مرکز ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی باغداری و باغبانی و کشاورزی عمومی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله اثر مزیت نسبی آشکار ارزشافزوده زراعت و باغداری بر رشد اقتصادی در استانهای ایران با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.