سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کاربرد آنزیمهای ضدمیکروبی در مواد غذایی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,195

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCFOODI23_281

Index date: 24 February 2017

کاربرد آنزیمهای ضدمیکروبی در مواد غذایی abstract

آنزیم های با درجه غذایی به طور معمول در فرایند مواد غذایی (مثل نگهداری) و همچنین در تولید ترکیبات خاص مورد استفاده قرار میگیرند و به کمک فرمولاسیون های غذایی می آیند. از آنجا که آنزیم ها به طور سنتی از میکروارگانیسم ها یا از منابع گیاهی و بافت جانوری جداسازی میشوند دارای خلوص لازم نبوده و اغلب به خوبی با شرایط موجود مورد استفاده در فرایندهای غذایی مدرن، سازگار و قابل تطابق نیستند. کاربرد تکنولوژی DNA امکان تولید آنزیمهای مورد نیاز را با بازدهی بسیار بالاتر فراهم نموده است. بنابراین آنزیمهایی که به وسیله غربالگیری اولیه از میکروارگانیسمها و سایر سلولها از برخی محیطها بدست می آیند، دارای فعالیت مطلوبی هستند. این آنزیمها از میزبان خاص یا به وسیله برخی روشها مثل مهندسی پروتئین حاصل میشوند. به عنوان یک نتیجه هر چند مقدار خیلی زیادی از آنزیم های متعدد و مهم با درجه غذایی با قیمت بالا در دسترس است اما آنزیم های جدیدی در دهه های اخیر ساخته شده است که قابل کاربرد در فرایندها و مواد غذایی خاص میباشد. موفقیت مهم دیگر بهبود سویه هایی است که به طور معمول به عنوان میزبان میکروبی مورد استفاده قرار میگیرند. به عنوان مثال از روشهای مهندسی منجر به افزایش بازدهی آنزیم از طریق حذف ژن های ذاتی آن سویه میشوند یا اصلاح برای کاهش یا حتی حذف سنتز محصولات جانبی یا متابولیتهای ثانویه که به طور بالقوه سمی هستند. در این مقاله آنزیم های ضدمیکروبی عمده مورد استفاده در صنایع غذایی به همراه خصوصیات و ویژگیهای آنها به طور جامع بررسی میگردد و کاربردهای آن نیز بیان خواهد شد.

کاربرد آنزیمهای ضدمیکروبی در مواد غذایی Keywords:

کاربرد آنزیمهای ضدمیکروبی در مواد غذایی authors

سحر نطاق

مسئول واحد تحقیق و توسعه (R & D) شرکت صنعتی داداش- برادر (شونیز)، دانش آموخته کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز، تبریز، ایران

نسرین بهزادیان

مدیر کنترل کیفیت شرکت صنعتی داداش- برادر (شونیز)

هدی جعفری زاده

استادیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه سهند، تبریز، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Agyei, D., Shanbhag, B. K., & He, L. (2015). 6 ...
Bang, S. H., Jang, _ Yoon, J., Kim, P., Kim, ...
Boulila, A., Hassen, I., Haouari, L., Mejri, F., Amor, I. ...
Ramos, O. S., & Malcata, F. X. (2011). 3.48 _ ...
Sarikurkcu, C., Zengin, G., Oskay, M., Uysal, S., Ceylan, R., ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کاربرد آنزیمهای ضدمیکروبی در مواد غذایی" توسط سحر نطاق، مسئول واحد تحقیق و توسعه (R & D) شرکت صنعتی داداش- برادر (شونیز)، دانش آموخته کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز، تبریز، ایران؛ نسرین بهزادیان، مدیر کنترل کیفیت شرکت صنعتی داداش- برادر (شونیز)؛ هدی جعفری زاده، استادیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه سهند، تبریز، ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آنزیم، مواد ضدمیکروبی، لیزوزیم، لاکتوپراکسیداز، مواد غذایی هستند. این مقاله در تاریخ 6 اسفند 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1195 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که آنزیم های با درجه غذایی به طور معمول در فرایند مواد غذایی (مثل نگهداری) و همچنین در تولید ترکیبات خاص مورد استفاده قرار میگیرند و به کمک فرمولاسیون های غذایی می آیند. از آنجا که آنزیم ها به طور سنتی از میکروارگانیسم ها یا از منابع گیاهی و بافت جانوری جداسازی میشوند دارای خلوص لازم نبوده و اغلب به خوبی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کاربرد آنزیمهای ضدمیکروبی در مواد غذایی با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.