ارائه الگوئی یکپارچه از نظام آموزش کارآفرینی در دانشگاه
Publish place: First Iranian Creatology and Innovation Conference
Publish Year: 1387
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,373
This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICIC01_004
تاریخ نمایه سازی: 14 مرداد 1387
Abstract:
به اعتباری، کارآفرینی را فرایند کشف، ارزیابی و استفاده از فرصتها بمنظور تولید کالاها و خدمات قابل ارائه به جامعه تعریف کرده اند. آموزش کارآفرینی را نمی توان جدا از خود کارآفرینی دانست. در بیان اهمیت آموزشهای مرتبط با کارآفرینی، اعتقاد دانشمندان این است داشتن قابلیتهای کارآفرینانه ارثی نیست بلکه بیشتر قابل فراگیری و تعلیم بوده و قابل توسعه و گسترش از طریق فرآیند یادگیری است. از این رو، در حال حاضر آموزش کارآفرینی به یکی از مهم ترین و گسترده ترین فعالیت دانشگاهها تبدیل شده است. از این رو، در حال حاضر آموزش کارآفرینی همانا تربیت نمودن افرادی دارای اعتماد به نفس و آگاه به فرصتها، و بطور کلی افرادی است که انگیزه ای قوی برای استفاده از فرصتها و راه اندازی کسب و کارهای جدید را داشته باشند و بتوانند نسبت به شناسایی، خلق و استفاده از فرصتهای موجود اقدام نموده و از طریق کارآفرینی شرکتی و یا سازمانی، ایده های نوو جدید را به واقعیتهای سود آور و تجاری، در قالب کالاها و خدمات مورد نیاز جامعه تبدیل کنند.
مقاله حاضر با هدف توسعه و ترویج فرهنگ کارآفرینی و آموزش کاربردی آن در دانشگاه، ضمن مرور ادبیات موضوعی و موضوعات مرتبط با آن، به طراحی، تبیین و ارائه الگویی یکپارچه از نظام آموزش کارآفرینی در دانشگاه پرداخته است. براین اساس آموزشهای مرتبط با کارآفرینی به سه بخش کارآفرینی فردی و مستقل، کارآفرینی درون سازمانی و کارآفرینی سازمانی تقسیم شده است. در پایان مقاله، موارد مذکور جمع بندی شده، بحث و نتیجه گیری، کاربردی مدیریتی، و پیشنهادات مرتبط با آن جهت پیگیری تحقیقات در آینده ارائه شده است.
Authors
حسینعلی آقاجانی
عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران
علیرضا پاکدین امیری
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد اسلامی بابل
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :