سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیر جداساز لرزه ای در سازه های نامنظم در ارتفاع

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,944

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICESCONF03_039

Index date: 24 February 2017

تاثیر جداساز لرزه ای در سازه های نامنظم در ارتفاع abstract

هدف از کنترل سازه در برابر زلزله، اتلاف انرژی ورودی ناشی از زلزله به سازه، و در نتیجه کاهش تغییرشکل های پلاستیک اعضای سازهای، تغییرمکان های بین طبقه ای، تغییرمکان کل و شتاب های طبقات و کاهش برش پایه در سازه می باشد. روش های معمول استهلاک انرژی در سازه ها بر استفاده از تغییر شکل های غیرخطی مصالح به کار رفته در ساختآن استوار می باشد، ولی در حال حاضر مستهلک کردن انرژی وارده به سازه در اثر زلزله، به سمت استفاده از وسایل کنترل سازه ای غیرفعال، نیمه فعال و فعال سوق یافته است. تحقیقات اخیر نشان داده است که جداساز لرزه ای میتواند برش پایه، پاسخ تغییرمکان و شتاب حداکثر این سازه ها را به طور مناسبی کاهش دهد. و دوره تناوب سازه را افزایش دهد. در این مقاله یک مدل سازه ای فولادی سه طبقه نامنظم در ارتفاع، که شامل سه دهانه در هر طرف و ارتفاع طبقات 3/3 متر بود، به این صورت نامنظم شد که در هر طبقه یک دهانه از سازه حذف شد. سازه مورد نظر توسط نرم افزارopensees مدلسازی شد و تحلیل دینامیکی تاریخچه زمانی خطی، تحت اثر هفت شتاب نگاشت حوزه نزدیک، بر روی آن انجام گرفت. در مجموع برش پایه، دوره تناوب، تغییرمکان و شتاب پلان مدل ساخته شده مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که جداساز لرزه ای باعث افزایش دوره تناوب و کاهش قابل ملاحظه شتاب و تغییرمکان طبقات شده است. اما در برش پایه همیشه کاهش نمیابد و تحت اثر زلزله های مختلف رفتار متفاوتی از خود نشان میدهد و این می تواند ناشی از اثرات محتوایی زلزله حوزه نزدیک باشد. و نکته بسیار جالب این است که جداساز در کنترل تغییرمکان ها توانسته به خوبی پالس های ناگهانی ناشی از زلزله های حوزه نزدیک را به پالس های ملایم تبدیل کند یا آنها را از بین ببرد

تاثیر جداساز لرزه ای در سازه های نامنظم در ارتفاع Keywords:

تاثیر جداساز لرزه ای در سازه های نامنظم در ارتفاع authors

مهدی مدبران به

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه ، گروه عمران، واحد ملایر، دانشگاه آزاد اسلامی، ملایر، ایران

وحید رستمی

استادیار گروه عمران، واحد همدان، دانشگاه آزاد اسلامی، همدان، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :

مقاله فارسی "تاثیر جداساز لرزه ای در سازه های نامنظم در ارتفاع" توسط مهدی مدبران به، دانشجوی کارشناسی ارشد سازه ، گروه عمران، واحد ملایر، دانشگاه آزاد اسلامی، ملایر، ایران؛ وحید رستمی، استادیار گروه عمران، واحد همدان، دانشگاه آزاد اسلامی، همدان، ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس ملی مهندسی عمران و توسعه پایدار ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سازه های نامنظم، جداساز لرزه ای، شتاب، تغییرمکان، برش پایه، دوره تناوب، حوزه نزدیک هستند. این مقاله در تاریخ 6 اسفند 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1944 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف از کنترل سازه در برابر زلزله، اتلاف انرژی ورودی ناشی از زلزله به سازه، و در نتیجه کاهش تغییرشکل های پلاستیک اعضای سازهای، تغییرمکان های بین طبقه ای، تغییرمکان کل و شتاب های طبقات و کاهش برش پایه در سازه می باشد. روش های معمول استهلاک انرژی در سازه ها بر استفاده از تغییر شکل های غیرخطی مصالح به ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تاثیر جداساز لرزه ای در سازه های نامنظم در ارتفاع با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.