سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تولید هیدروگراف مصنوعی و انجام روندیابی هیدرولیکی سیلاب(مطالعه موردی: بازه مطالعاتی تنگبلاغی تا دشتبال)

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 527

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICESCONF03_059

Index date: 24 February 2017

تولید هیدروگراف مصنوعی و انجام روندیابی هیدرولیکی سیلاب(مطالعه موردی: بازه مطالعاتی تنگبلاغی تا دشتبال) abstract

با انتخاب موردی بازه مطالعاتی رودخانه سیوند ابتدا به تحلیل فراوانی سیلاب به کمک نرمافزارهای Hyfran، Smada، Easyfitt پرداخته شد و حداکثر دبی سیلاب و هیدروگراف مصنوعی سیلاب با دوره بازگشت 2 تا 200 سال در 4 ایستگاه هیدرومتری تنگبلاغی، دشتبال، چمریز و پلخان برآورد گردید و سپس با انتخاب ایستگاه هیدرومتری تنگبلاغی بهعنوان ایستگاه معرف و انتخاب بازه مطالعاتی تنگبلاغی تا دشتبال در رود سیوند و استخراج هیدروگراف مصنوعی با دوره بازگشت 200 سال در ایستگاه تنگبلاغی به عملیات روندیابی و پهنهبندی هیدرولیکی سیلاب توسط مدل کامپیوتری MIKE11 اهتمام ورزیده شده و اقدام به تعیین مشخصات هیدرولیکی جریان نظیر تغییرات عمق، سرعت، تنش برشی، حجمسیلاب و .... توسط مدل عددی موج دینامیکی MIKE11 در بازه مطالعاتی رودخانه سیوند گردید. با این مهم تمامی خصوصیات هیدرولیکی جریان حداکثر در بازه مطالعاتی قابل پیشبینی خواهد بود. از این اطلاعات جهت احداث هر گونه سازه هیدرولیکی در تماس با آب نظیر ساخت سد و بندها، تونلهای انحراف آب، پلها روگذر از رودخانهها و .... بهره جست. در مطالعات روندیابی سیلاب مشخص شد که حداکثر سطح ناشی از سیل در ابتدای بازه مطالعاتی به مقدار 131/41/375 مترمربع و به عرض سیلاب 110/062 متر رخ داده است، همچنین حداکثر سطح سیلابگیر ناشی از این رخداد مشخص سیلاب در انتهای بازه مطالعاتی رودخانه سیوند کیلومتر 35/947 به مقدار 2459/216 متر مربع و به عرض سیلاب گیر 95/304 متر روی داده است.

تولید هیدروگراف مصنوعی و انجام روندیابی هیدرولیکی سیلاب(مطالعه موردی: بازه مطالعاتی تنگبلاغی تا دشتبال) Keywords:

توزیع آماری , هیدروگراف , دبی با دوره بازگشت مختلف , Easyfit , MIKE11 , Smada

تولید هیدروگراف مصنوعی و انجام روندیابی هیدرولیکی سیلاب(مطالعه موردی: بازه مطالعاتی تنگبلاغی تا دشتبال) authors

حسین خورشیدی

استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت، گروه مهندسی عمران

صمد یزدانی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
سایت کنفرانس ملی مدیریت سیلاب، دانشکده فنی دانشگاه تهران، اردیبهشت ...
ببران، ص.، نازلی، .. بحران وضعیت آب در جهان و ...
علیزاده ا.، اصول هیدرولوژی کاربردی (چاپ سی و چهارم)، دانشگاه ...
خالقی، م. و طهماسبی پور ن.، انتخاب مناسب ترین توزیع ...
سازمان آب منطقه‌ای فارس، مطالعات هیدرولیک و هیدرولوژی طرح ساماندهی ...
[صفوی ح.، هیدرولوژی مهندسی (چاپ سوم)، دانشگاه اصفهان، ایران، 724ص، ...
McCuen, R.H. Hydrologic Analysis and Design, Prentic-Hall, Englewood Cliffs, New ...
MIKE I1, a modeling system for Rivers and Channels, User's ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تولید هیدروگراف مصنوعی و انجام روندیابی هیدرولیکی سیلاب(مطالعه موردی: بازه مطالعاتی تنگبلاغی تا دشتبال)" توسط حسین خورشیدی، استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت، گروه مهندسی عمران؛ صمد یزدانی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس ملی مهندسی عمران و توسعه پایدار ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله توزیع آماری، هیدروگراف ، دبی با دوره بازگشت مختلف، Easyfit ، MIKE11 ،Smada هستند. این مقاله در تاریخ 6 اسفند 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 527 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با انتخاب موردی بازه مطالعاتی رودخانه سیوند ابتدا به تحلیل فراوانی سیلاب به کمک نرمافزارهای Hyfran، Smada، Easyfitt پرداخته شد و حداکثر دبی سیلاب و هیدروگراف مصنوعی سیلاب با دوره بازگشت 2 تا 200 سال در 4 ایستگاه هیدرومتری تنگبلاغی، دشتبال، چمریز و پلخان برآورد گردید و سپس با انتخاب ایستگاه هیدرومتری تنگبلاغی بهعنوان ایستگاه معرف و انتخاب بازه مطالعاتی ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی سیلاب طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله تولید هیدروگراف مصنوعی و انجام روندیابی هیدرولیکی سیلاب(مطالعه موردی: بازه مطالعاتی تنگبلاغی تا دشتبال) با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.