سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

شناسایی ساختارمند دانش آموزان دچار اختلال در خواندن

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,009

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

REPSS01_004

Index date: 24 February 2017

شناسایی ساختارمند دانش آموزان دچار اختلال در خواندن abstract

فرایند یادگیری به عنوان یک نیاز اساسی و منشا ء تحول و ترقی ، همواره بدون مشکل نبوده و گاهی نیز با اخـتلال هـایی مواجـه مـی گـردد و رونـد یادگیری را کند میسازد. اختلال یادگیری یک فراین د روانشناختی است که در آن کارکرد تحصیلی با هوش و سن فرد مناسبت نداشـته و بـه طـور قابل ملاحظهای پایینتر از حد انتظار ظاهر میگردد. با شناخت ویژگیهای دانشآموزان دارای اختلال یادگیری و همچنین تشخیص نـوع و درجـه اختلال آنها و با اقدام به موقع و صحیح ، میتوان کمک شایانی در جهت رفع مشکلاتشان نمود. هدف از این تحقیق بررسی اختلالهای یادگیری و خصوصا اختلال خواندن، دستهبندی، ریشهیابی و همچنین ساختارمند نمودن فرایند تشخیص به موقع اختلالخواندن ، در دانشآموزان اسـت. ایـن پژوهش به صورت کتابخانهای گردآوری شدهاست و روش حاکم بر آن ماهیت توصیفی-تحلیلی دارد. با توجه به اینکه در مدارس عادی ، دانشآموزان دارای اختلال یادگیری عموما دارای هیچ نشانهی معلولیتی خاصی نیستند، در فرایند آموزش وپرورش با دیگر دانشآموزان در دستهی یکسانی قرار میگیرند و با روشهای یکسانی آموزش میبینند، در حالی که این دانشآموزان به دلایل مختلف، فشار بیشتری را از محیط پیرامون دریافـت مـی -کنند که در صورت عدم تشخیص به موقع و صحیح ، میتواند منجر به بروز مشکلات تحصیلی بیشتری گردد.

شناسایی ساختارمند دانش آموزان دچار اختلال در خواندن Keywords:

شناسایی ساختارمند دانش آموزان دچار اختلال در خواندن authors

معظمه کریمی افشار

دانشجو کارشناسی ارشد علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان شهید باهنر شیراز

زهرا باقری

آموزگار آموزش و پرورش استان کرمان

صدیقه باقری

آموزگار آموزش پرورش استان کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
طیبی، صدیق، حسن‌نژاد، حسین، _ اختلال یادگیری"، همایش بین المللی ... [مقاله کنفرانسی]
چندلر، جمیز، "یادگیری و اختلال‌های یادگیری"، همایش بین المللی روانشناسی ... [مقاله کنفرانسی]
زیلکه، سیلشی، _ اختلال‌های یادگیری در ریاضیات (مروری بر مباحث ...
چندلر، جمیز، "ناتوانی‌های یادگیری، اختلال‌های یادگیری"، ترجمه شریعتی، هوشنگ، تعلیم ...
عاشوری، محمد، جلیل‌آبکنار، سیده سمیه، "نکته‌های کاربردی برای آموزش دانش‌آموزان ...
لیتون، کارل، لاک، رابین، "تشخیص اختلال های خاص یادگیری در ...
گرودان، کاننبر، " اختلال‌های یادگیری انواع، ارزیابی، درمان"، ترجمه علیزاده، ...
پوشنه, کامبیز، شفیعی‌فر, الهام، توکلی‌طرقی, الهام، '"مروری بر الگوهای تشخیصی ...
نراقی، سیف، نادری، مریم، نادری، عزت ...، روان شناسی کودکان ...
نراقی، سیف، نادری، مریم، نادری، عزت ..، نارسایی‌های ویژه در ...
John R., Bresko _ "Identification Of Students With Specific Learning ...
Mark K. McQuillan _ guidelines for identifying children with learming ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "شناسایی ساختارمند دانش آموزان دچار اختلال در خواندن" توسط معظمه کریمی افشار، دانشجو کارشناسی ارشد علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان شهید باهنر شیراز؛ زهرا باقری، آموزگار آموزش و پرورش استان کرمان؛ صدیقه باقری، آموزگار آموزش پرورش استان کرمان نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی نخستین کنفرانس سراسری پژوهش در علوم تربیتی، روانشناسی و علوم اجتماعی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اختلال در خواندن، تشخیص، ساختارمند، دستهبندی هستند. این مقاله در تاریخ 6 اسفند 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1009 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که فرایند یادگیری به عنوان یک نیاز اساسی و منشا ء تحول و ترقی ، همواره بدون مشکل نبوده و گاهی نیز با اخـتلال هـایی مواجـه مـی گـردد و رونـد یادگیری را کند میسازد. اختلال یادگیری یک فراین د روانشناختی است که در آن کارکرد تحصیلی با هوش و سن فرد مناسبت نداشـته و بـه طـور قابل ملاحظهای پایینتر از حد ... . برای دانلود فایل کامل مقاله شناسایی ساختارمند دانش آموزان دچار اختلال در خواندن با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.