سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی مقایسه ای دو روش گشتاور های زرنیک و هیستوگرام فاصله ای در شناسایی علایم

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

EECIT01_041

Index date: 25 April 2017

بررسی مقایسه ای دو روش گشتاور های زرنیک و هیستوگرام فاصله ای در شناسایی علایم abstract

علایم تجاری به عنوان سرمایه های فکری با ارزش، شناخته می شوند که نقش مهمی در کسب موفقیت تجاری ایفا می کنند. با توجه به شمار فزاینده ی علایم تجاری ثبت شده، جلوگیری از طراحی یک علامت تجاری مشابه با سایر نشان های ثبت شده به امری بسیار مهم در این زمینه بدل شده است. در این مقاله در راستای بهینه سازی شناسایی و بازیابی علایم تجاری به مقایسه دو روش گشتاورهای زرنیک و هیستوگرام فاصله ای پرداخته شده است که هردو روش بر روی پایگاه تصاویر MPEG-7-B اعمال شده و نتایج حاصل مبنی بر این می باشد که هیستوگرام فاصله ای با درصد موفقیت 62.5 از سیستم تشخیص و شناسایی بهینه تری برخوردار می باشد.

بررسی مقایسه ای دو روش گشتاور های زرنیک و هیستوگرام فاصله ای در شناسایی علایم Keywords:

بررسی مقایسه ای دو روش گشتاور های زرنیک و هیستوگرام فاصله ای در شناسایی علایم authors

فایزه کلانتری

گروه مهندسی نرم افزار کامپیوتر، دانشکده فنی مهندسی، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران- گروه مهندسی نرم افزار کامپیوتر، دانشکده فنی مهندسی، پردیس علوم و تحقیقات کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران

عبدالله چاله چاله

عضو هیات علمی گروه کامپیوتر، دانشگاه رازی کرمانشاه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
J. Hatzidimos, (2004), "Automatic Traffic Sign Recognition in Digital Images", ...
T. Arif, Z. Shaaban, L. Krekor, S. Baba, (2009), " ...
Sh. Xiang, (2012), "On invariance analysis of Zermike momets in ...
H. Hama, T. Toriu, P. Tin and T. T. Zin, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی مقایسه ای دو روش گشتاور های زرنیک و هیستوگرام فاصله ای در شناسایی علایم" توسط فایزه کلانتری، گروه مهندسی نرم افزار کامپیوتر، دانشکده فنی مهندسی، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران- گروه مهندسی نرم افزار کامپیوتر، دانشکده فنی مهندسی، پردیس علوم و تحقیقات کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران؛ عبدالله چاله چاله، عضو هیات علمی گروه کامپیوتر، دانشگاه رازی کرمانشاه نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی چشم انداز 2020 و پیشرفت های تکنولوژیک مهندسی برق، کامپیوتر و فناوری اطلاعات پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بازیابی تصویر، علامت تجاری، گشتاورهای زرنیک، هیستوگرام فاصله ای هستند. این مقاله در تاریخ 5 اردیبهشت 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 788 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که علایم تجاری به عنوان سرمایه های فکری با ارزش، شناخته می شوند که نقش مهمی در کسب موفقیت تجاری ایفا می کنند. با توجه به شمار فزاینده ی علایم تجاری ثبت شده، جلوگیری از طراحی یک علامت تجاری مشابه با سایر نشان های ثبت شده به امری بسیار مهم در این زمینه بدل شده است. در این مقاله در راستای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی مقایسه ای دو روش گشتاور های زرنیک و هیستوگرام فاصله ای در شناسایی علایم با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.