سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ایجاد فسفاته سه کاتیونی روی- نیکل- منگنز بر روی زیرلایه فولاد 41Cr4

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,056

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

OGPD04_063

Index date: 25 April 2017

ایجاد فسفاته سه کاتیونی روی- نیکل- منگنز بر روی زیرلایه فولاد 41Cr4 abstract

امروزه در صنایع مختلف با بکار بردن پوشش های فسفاته چند کاتیونی سعی می شود تا خواص حاصل از عملیات رنگ بهبود یابد. بهبود در ساختار کریستالی، اندازه دانه، مقاومت به خوردگی و چسبندگی رنگ پوشش فسفاته کم روی بر روی زیر لایه فولاد 41Cr4 در اثر اضافه کردن کاتیون های دو ظرفیتی نظیر نیکل و منگنز به حمام فسفاته کاری حاصل می شود. در این تحقیق اثر افزودن یون های نیکل و منگنز در فرآیند فسفاته کاری کم روی (Low Zinc) مورد بررسی قرار گرفته است. لذا در ابتدا محلول فسفاته کاری سه کاتیونی شامل ترکیبات اکسید روی، نیترات نیکل، کربنات منگنز، اسید فسفریک، اسید نیتریک، شتاب دهنده ها و مواد اصلاح کننده ساختار از لحاظ غلظت ترکیبات و پارامترهای عملیاتی دما- زمان و pH محلول، برای ایجاد پوشش مناسب بر روی فولاد 41Cr4 بهینه شده است. بکار بردن غلظت 1g lit از فعالساز پایه فسفات تیتانیم با زمان فعالسازی 2 دقیقه در دمای کاری محیط، بهترین نایج را از لحاظ ریز ساختار و یکنواخت بودن کریستال های پوشش در پی داشت. با افزودن یون های نیکل و منگنز، ضمن افزایش مقاومت به خوردگی در اثر ایجاد فازهای مقاوم به خوردگی یکنواختی و ریزی کریستال های پوشش فسفات بهبود یافت. نتایج حاصل از بررسی وزن و ضخامت پوشش، آنالیز توسط میکروسکوپ الکترونی و نیز تست های خوردگی و رنگ، موید مطالب فوق می باشد.

ایجاد فسفاته سه کاتیونی روی- نیکل- منگنز بر روی زیرلایه فولاد 41Cr4 Keywords:

ایجاد فسفاته سه کاتیونی روی- نیکل- منگنز بر روی زیرلایه فولاد 41Cr4 authors

عادل حیدریان

گروه مهندسی مواد-دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

ابوالحسن نجفی

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بهروز، عارف (1392)، "بررسی وضعیت انرژی‌های تجدیدپذیر آمریکا، اتحادیه اروپا ...
ترازنامه انرژی کشور، سال .1392 ...
ترازنامه هیدروکربوری کشور، سال .1392 ...
ق‌جو، مصطفی (1387)، "انرژی‌های مدرن، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی"، چاپ ...
سازمان انرژی‌های نو ایران (سانا). ...
سرمدی، سهیل (1386)، "مدیریت و برنامه‌ریزی استراتژیک در عمل"، تهران، ...
کردونی، روزبه (1392)، "ضرورت توجه به انرژی‌های تجدیدپذیر در ایران"، ...
مرکز پژوهش‌های مجلس (1390)، "آخرین وضعیت انرژی‌های نو در ایران"، ...
BP Statistical Review of World Energy, 2016. ...
Energy Information Administration (EIA), 2016. ...
Renewables Global Status Report, 2016. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ایجاد فسفاته سه کاتیونی روی- نیکل- منگنز بر روی زیرلایه فولاد 41Cr4" توسط عادل حیدریان، گروه مهندسی مواد-دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب؛ ابوالحسن نجفی، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس بین المللی نفت،گاز،پالایش وپتروشیمی بارویکردتوسعه ارتباط دولت،دانشگاه وصنعت پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پوشش فسفاته، روی، نیکل، منگنز، مقاومت خوردگی، چسبندگی هستند. این مقاله در تاریخ 5 اردیبهشت 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1056 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه در صنایع مختلف با بکار بردن پوشش های فسفاته چند کاتیونی سعی می شود تا خواص حاصل از عملیات رنگ بهبود یابد. بهبود در ساختار کریستالی، اندازه دانه، مقاومت به خوردگی و چسبندگی رنگ پوشش فسفاته کم روی بر روی زیر لایه فولاد 41Cr4 در اثر اضافه کردن کاتیون های دو ظرفیتی نظیر نیکل و منگنز به حمام فسفاته ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی چسب و رزین طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله ایجاد فسفاته سه کاتیونی روی- نیکل- منگنز بر روی زیرلایه فولاد 41Cr4 با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.