سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

رنگدانه های طبیعی و کاربرد آن در صنایع غذایی

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 5,620

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCFOODI24_476

Index date: 26 April 2017

رنگدانه های طبیعی و کاربرد آن در صنایع غذایی abstract

رنگ های غذایی نقش بسیار مهمی را در بهبود و هرچه بهتر شدن خصوصیات و زیبایی مواد غذایی ایفا می نمایند. تا قبل ازپیدایش اولین رنگ مصنوعی در سال 1856 توسط ویلیام پرکینز، بشر تنها از رنگ های استخراج شده از گیاهان، حیوانات و مواد معدنیبه عنوان رنگدانه های غذایی استفاده می کرد. بعد از آن با توجه به خواص برتر رنگ های مصنوعی به علت مقدار رنگ، ثبات مناسب وقیمت پایین تولید رنگ های مصنوعی نسبت به رنگ های طبی عی، استفاده از آنها در محدوده وسیعی توسعه یافت. متاسفانه با توجه به آزمایشات دقیق انجام شده و امکان وجود مواد سمی در برخی از رنگ های مصنوعی، استفاده از آنها را در مواد غذایی با محدودیتمواجه نموده است. در مقابل آزمایشات برای رنگ های طبیعی خوراکی با وقت کم تری انجام شده و افزایش تقاضا برای افزودنی هایرنگی به همراه افزایش آگاهی برای حفظ سلامتی، تولید کنندگان صنایع غذایی را به سمت استفاده از رنگ های طبیعی سوق داده است.به علت تنوع زیاد کاربرد رنگ های طبیعی در مواد غذایی در این پژوهش به بررسی و کاربرد رنگ های طبیعی استخراج شده از منابع گیاهی، حیوانی و میکروبی که در حال حاضر در مواد غذایی استفاده می شوند پرداخته شده است.

رنگدانه های طبیعی و کاربرد آن در صنایع غذایی Keywords:

رنگدانه های طبیعی و کاربرد آن در صنایع غذایی authors

عباس بایگان

مربی پژوهشی و عضو هیات علمی گروه بیوتکنولوژی صنعتی گروه بیوتکنولوژی صنعتی، پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران، جهاد دانشگاهی

عباس جعفری جید

استادیار پژوهشی و مدیر گروه بیوتکنولوژی صنعتی گروه بیوتکنولوژی صنعتی، پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران، جهاد دانشگاهی

ندا مهرآور

کارشناس پژوهشی گروه بیوتکنولوژی صنعتی گروه بیوتکنولوژی صنعتی، پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران، جهاد دانشگاهی

محبوب حبیب زاده

کارشناس پژوهشی گروه بیوتکنولوژی صنعتی گروه بیوتکنولوژی صنعتی، پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران، جهاد دانشگاهی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Ciegler, A., (1995) Microbial carotenogenesi _ Adv. Appl. Microbiol., 7, ...
Daravingas, G, and Cain, R.F., (1995) Changes in the anthocyanin ...
Footes, C.S., (2004) Free radicals in biology, New York: Academic ...
Hamburger, C., (1999) Zur Kenntnis der Dunaliell salina und einer ...
Mackinney, G., and Little A.C.2002) Color of Food Avi Publishing ...
S iri anuntapiboon, S., Somchai, P., Ohmono, S., and atthasampunna, ...
Solberg, M., (1970) The chemistry of color stability in meat ...
Somaatmadja, _ and Powers, J.J., (1983) Anthocyanins. IV. Anthocyanin Pigments ...
Sorensen, R.U, and Klinger, J.D., (1987) Biological effects of Pseudomonas ...
Teodoresco, E.C., (1995) CObservations morphologique S et biologiques sur le ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "رنگدانه های طبیعی و کاربرد آن در صنایع غذایی" توسط عباس بایگان، مربی پژوهشی و عضو هیات علمی گروه بیوتکنولوژی صنعتی گروه بیوتکنولوژی صنعتی، پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران، جهاد دانشگاهی؛ عباس جعفری جید، استادیار پژوهشی و مدیر گروه بیوتکنولوژی صنعتی گروه بیوتکنولوژی صنعتی، پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران، جهاد دانشگاهی؛ ندا مهرآور، کارشناس پژوهشی گروه بیوتکنولوژی صنعتی گروه بیوتکنولوژی صنعتی، پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران، جهاد دانشگاهی؛ محبوب حبیب زاده، کارشناس پژوهشی گروه بیوتکنولوژی صنعتی گروه بیوتکنولوژی صنعتی، پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران، جهاد دانشگاهی نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله رنگ های طبیعی، صنایع غذایی، رنگدانه های گیاهی، رنگدانه های میکروبی هستند. این مقاله در تاریخ 6 اردیبهشت 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 5620 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که رنگ های غذایی نقش بسیار مهمی را در بهبود و هرچه بهتر شدن خصوصیات و زیبایی مواد غذایی ایفا می نمایند. تا قبل ازپیدایش اولین رنگ مصنوعی در سال 1856 توسط ویلیام پرکینز، بشر تنها از رنگ های استخراج شده از گیاهان، حیوانات و مواد معدنیبه عنوان رنگدانه های غذایی استفاده می کرد. بعد از آن با توجه به خواص ... . برای دانلود فایل کامل مقاله رنگدانه های طبیعی و کاربرد آن در صنایع غذایی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.