سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدیریت بحران در بنادر

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,714

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCSP04_017

Index date: 11 September 2008

مدیریت بحران در بنادر abstract

باتوجه به اینکه بنادر نقش اساسی در فرایند جهانی شدن را بعهده دارند واز آنجائیکه بیش از 90 % واردات کشور ایران از طریق دریاها و به کمک بنادر انجام می شود بایستی مدیریت بحران به گونه ای باشد که به اهداف مهم آن از جمله کاهش خسارات مالی و جانی دست یافت. تجزیه و تحلیل داده های جمع آوری شده که براساس اهداف مطالعه انجام شد، نشان می دهد با اینکه بیشترین درصد فراوانی حوادث در سال 83 در دو بندر امام خمینی و شهید رجایی (به ترتیب 23/3 و 20/45 درصد) اتفاق افتاده است، ولی ضریب تکرار و ضریب شیوع حادثه نشان میدهد که دو بندر امیرآباد و بوشهر در این سال حادثه خیز تر بوده اند. بالاترین درصد محل وقوع حوادث مربوط به اسکله ها و محوطه های عمومی بنادر می باشد به این دلیل که حجم عمده عملیات تخلیه و بارگیری کالا در این دو محل صورت می گیرد. عمده ترین دلایل بروز حوادث در این نواحی نیز عدم آشنایی کارکنان شرکت های تخلیه و بارگیری با روشهای ایمن تخلیه و بارگیری کالا، استفاده از تجهیزات و ابزارآلات نامناسب در عملیات و تخلیه و بارگیری و ... می باشد. اکثرحوادث ترافیکی در اثر برخورد خودروهای سنگین با یکدیگر بوقوع پیوسته است. بیشترین درصد فراوانی نوع حوادث بوقوع پیوسته در هر دو سال مربوط به برخورد تجهیزات بندری با افراد، سقوط از ارتفاع، گیرکردن بین اشیاء و کالا و همچنین سقوط کالا بر روی فرد می باشد. بطور کلی باقته های مطالعه در خصوص آسیبهای جانی بوقوع پیوسته در بنادر بر برنامه ر یزی کلاسهای آموزشی برای شاعلین تحت پوشش شرکتهای پیمانکار بندر بخصوص آشنایی با شغل محوله وموارد ایمنی مربوطه به آن شغل در محوطه های بندری همچنین برنامه ریزی برای ارائه آموزش های منظم و بازآموزی های مداوم بر اساس نیازسنجیهای بعمل آمده ، تدوین دستورالعمل انتخاب پیمانکاران بر اساس اصول ایمنی، بهداشت و محیط زیست و اجرای دقیق آن در بنادر تأکید میکند.

مدیریت بحران در بنادر Keywords:

مدیریت بحران در بنادر authors

فاطمه امینی فرد

دانشجوی مهندسی ایمنی صنعتی-دانشکده سلامت،ایمنی ومحیط زیست دانشگاه

سیده فاطمه شمس زاده علوی

دانشجوی مهندسی ایمنی صنعتی- دانشکده سلامت،ایمنی ومحیط زیست دانشگاه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بررسی، تجزیه وتحلیل آمار حوادث ناشی ازکاردرسال83و4 8دربنادرتابعه سازمان بنادروکشتیرانی ...
اداره استراتژی بین المللی کاهش بحرانهاوسوانح سازمان ملل. ...
بانک بین المللی اطلاعات سوانح _ dat.net ...
مجمع جهانی اقتصاد-گزارش خطرات جهانی 2007 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدیریت بحران در بنادر" توسط فاطمه امینی فرد، دانشجوی مهندسی ایمنی صنعتی-دانشکده سلامت،ایمنی ومحیط زیست دانشگاه ؛ سیده فاطمه شمس زاده علوی، دانشجوی مهندسی ایمنی صنعتی- دانشکده سلامت،ایمنی ومحیط زیست دانشگاه نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی چهارمین همایش ملی ایمنی در بنادر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بنادر، بحران، مدیریت هستند. این مقاله در تاریخ 21 شهریور 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2714 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که باتوجه به اینکه بنادر نقش اساسی در فرایند جهانی شدن را بعهده دارند واز آنجائیکه بیش از 90 % واردات کشور ایران از طریق دریاها و به کمک بنادر انجام می شود بایستی مدیریت بحران به گونه ای باشد که به اهداف مهم آن از جمله کاهش خسارات مالی و جانی دست یافت. تجزیه و تحلیل داده های جمع آوری ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی مدیریت بحران طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مدیریت بحران در بنادر با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.