سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل آینده پژوهی مناسبات ژیوپلتیک ایران و جمهوری آذربایجان با تاکیدبر حوزه لغو روادید

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 677

This Paper With 17 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

LPCCDPG01_042

Index date: 27 April 2017

تحلیل آینده پژوهی مناسبات ژیوپلتیک ایران و جمهوری آذربایجان با تاکیدبر حوزه لغو روادید abstract

آینده پژوهی در پی شناسایی رویدادها، فرصت ها و مخاطرات احتمالی آینده است تا ابهام ها، تردیدها و چالش های آن را بکاهد و ملت ها و سازمان ها با اقدام ها و انتخاب های هوشمندانه، بدانند از چه مسیرهایی می توانند با سهولت بیشتری بهآینده ی مطلوب خود برسند. مهمترین هدف آینده نگاری تصویر سازی، خلق و ترسیم چشم انداز ( آینده مطلوب ) است . در این مقاله سعی شده است تا از روش سناریو مناسبات ژیوپلتیک ایران و جمهوری آذربایجان در حوزه روادید و لغو روادید رامورد تحلیل آینده پژوهی قرار دهیم . روابط میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان علی رغم بهره مندی از بعضیزمینه های فرصت ساز هم چنان با چالش های عمده ای مواجه خواهد بود. موضوع هایی مانند رژیم حقوقی دریاچه خزر، توسعه روابط ایران با ارمنستان، نزدیکی آذربایجان به آمریکا و اسراییل، دامن زدن به موضوع آذربایجان واحد توسط جمهوریآذربایجان، حساسیت دولتمردان آذربایجان به همگرایی فرهنگی و مذهبی جنوب این کشور به فرهنگ ومذهب جهوری اسلامی ایران به عنوان مسایلی است که موجبات بروز فراز و نشیب در روابط دو کشور را فراهم می کند. ( فریدپرچین ، 3 سالار، 1392 ) لغو روادید نیز به مثابه بخشی از سیاست خارجی، اقتصادی و فرهنگی دولت ها تلقی می شود که بطور طبیعیدر فضای ژیوپلتیکی کشورها قابل تحلیل و تبیین است.

تحلیل آینده پژوهی مناسبات ژیوپلتیک ایران و جمهوری آذربایجان با تاکیدبر حوزه لغو روادید Keywords:

تحلیل آینده پژوهی مناسبات ژیوپلتیک ایران و جمهوری آذربایجان با تاکیدبر حوزه لغو روادید authors

یوسف زین العابدینی عموقین

دانشیار گروه جغرافیای سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

مجید پاشایی فشتالی

دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

سالار فریدپرچین

دانشجوی دکتری جفرافیای سیاسی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آقایی، داوود، 1381، ایران و سازمانهای بین المللی، تهران، انتشارات ...
اخباری، محمد، نامی، محمد حسین، 1389، جغرافیای مرز با تاکید ...
پاک آیین، محسن، 1392، تاثیر روابط رژیم صهیونیستی با جمهوری ...
زین العابدین عموقین، یوسف، 1388، تحلیل علایق ژئوپلتیکی ایران در ...
فرید پرچین، سالار، 1392، پایان نامه « تحلیل عوامل ژئوپلتیک ...
شیرزاد، زهرا، 1392، تعیین مولفه های ژئوپلتیک تاثیرگذار بر آمایش ...
پاپر، رافائل، 1389، روش های آینده پژوهی چطور انتخاب می ...
شوارتز، پیتر، 1386، هنر دورنگری: برنامه ریزی برای آینده در ...
خزائی، سعید، پدرام، عبدالرحیم، 1387، راهنمای گام به گام آینده ...
بزرگی، محمد رضا، 1388، کتاب ماه علوم اجتماعی، شماره 14 ...
- عنایت اله، سهیل، .2007 ...
تقوی، مصطفی و همکاران، 1387، راخبردهی طراحی و اندازه گیری ...
دیوید، اف. آر، 1389، مدیریت استراتژیک، مترجمان: اعرابی _ س ...
پایاعلی، آینده شناسی: هست ها و باید ها 1386 _ ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تحلیل آینده پژوهی مناسبات ژیوپلتیک ایران و جمهوری آذربایجان با تاکیدبر حوزه لغو روادید" توسط یوسف زین العابدینی عموقین، دانشیار گروه جغرافیای سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت؛ مجید پاشایی فشتالی، دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت؛ سالار فریدپرچین، دانشجوی دکتری جفرافیای سیاسی نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی همایش آمایش سرزمین،جایگاه خزر و چشم انداز توسعه گیلان پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آینده پژوهی، مناسبات ژیوپلتیک، روادید، جمهوری آذربایجان،لغو روادید هستند. این مقاله در تاریخ 7 اردیبهشت 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 677 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که آینده پژوهی در پی شناسایی رویدادها، فرصت ها و مخاطرات احتمالی آینده است تا ابهام ها، تردیدها و چالش های آن را بکاهد و ملت ها و سازمان ها با اقدام ها و انتخاب های هوشمندانه، بدانند از چه مسیرهایی می توانند با سهولت بیشتری بهآینده ی مطلوب خود برسند. مهمترین هدف آینده نگاری تصویر سازی، خلق و ترسیم چشم ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تحلیل آینده پژوهی مناسبات ژیوپلتیک ایران و جمهوری آذربایجان با تاکیدبر حوزه لغو روادید با 17 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.