سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه نیروهای کنترل کننده جریان در رودخانه اروند

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 719

This Paper With 14 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ESPME04_628

Index date: 9 June 2017

مقایسه نیروهای کنترل کننده جریان در رودخانه اروند abstract

رودخانه اروند به دلایل مختلف همچون قابلیت کشتیرانی، تامین آب شرب و کشاورزی منطقه، و شاخص تعیین مرز بین دو کشور ایران و عراق، از اهمیت بالایی برخوردار است. در برخی مدل سازی ها، جهت بررسی رژیم جریان در رودخانه ها، از اثرات باد و دبی خالص رودخانه بر جریان در مقابل جزرومد و اختلاف چگالی چشم پوشی می شود. در این تحقیق قدرت چهار عامل مولد جریان در رودخانه اروند شامل جزرومد، دبی رودخانه، باد، و اختلاف چگالی، ارزیابی می شود. برای این منظور، ابتدا مدل سه بعدی هیدرودینامیکی مایک3/21 به کمک داده های میدانی واسنجی شده است. این مدل، بر اساس رویکرد مش بندی مثلثی نامنظم کار می کند و بستر محاسباتی اصلی مدل، ماژول HD است که برمبنای حل عددی 2و3 بعدی معادلات میانگین ناویه- استوکس برای حالت بدون تراکم پذیر با در نظرگرفتن بوزینسک و فشار هیدرواستاتیک بنا شده است. سپس در چهار اجرای متفاوت هر بار فقط یکی از چهار عامل مولد جریان به مدل اعمال، و در انتها نتایج با هم مقایسه شده اند. دقت واسنجی مدل به گونه ای است که نتیجه ی آزمون خطا یابی جذر میانگین مربعات برای نوسان سطح آب در فاو 16/0 به دست آمده است و در معادلات مقدار خوبی محسوب می شود. نتایج مدل نشان می دهند که عوامل ایجاد کننده جریان در رودخانه اروند به ترتیب اهمیت جزرومد، باد با سرعت m/s10 در امتداد رودخانه، دبی m3/s290، و اختلاف چگالی هستند.

مقایسه نیروهای کنترل کننده جریان در رودخانه اروند Keywords:

اروندرود- جریان - مدل سازی عددی- مایک 3/21

مقایسه نیروهای کنترل کننده جریان در رودخانه اروند authors

محمد فیاض محمدی

دانشکده علوم دریایی، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر

مسعود صدری نسب

مهندسی سواحل، دانشکده محیط زیست، دانشگاه تهران

وحید چگینی

پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی

امیر اشتری لرکی

دانشکده علوم دریایی، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
De Vries, M., 1993. User of modes for river problems, ...
Emery, K. O., 1956. Sediments and water of the Persian ...
Kangarani R., Hannaneh M., 2005. Euphrates and Tigris watershed Economic, ...
Najafi, H. S., 1997. Modelling tides in the Persian Gulf ...
Davies, J. L. 1964. A morphogenetic approach to world shorelines. ...
Nichols, M.M. and Biggs, R.B., 1985. Estuaries. I. R.A. Davis ...
Mukdad H. _ 2003, Hydrological constrains and solutions to improve ...
DHI, 2012, MIKE 21 & MIKE 3 FLOW MODEL FM, ...
Kampf, J., Sadrinasab, M., 2005, The circulation of the Persian ...
MacCallum, R. C., Browne, M. W., and Sugawara, H. M., ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه نیروهای کنترل کننده جریان در رودخانه اروند" توسط محمد فیاض محمدی، دانشکده علوم دریایی، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر؛ مسعود صدری نسب، مهندسی سواحل، دانشکده محیط زیست، دانشگاه تهران؛ وحید چگینی، پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی؛ امیر اشتری لرکی، دانشکده علوم دریایی، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس بین المللی برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اروندرود- جریان - مدل سازی عددی- مایک 3/21 هستند. این مقاله در تاریخ 19 خرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 719 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که رودخانه اروند به دلایل مختلف همچون قابلیت کشتیرانی، تامین آب شرب و کشاورزی منطقه، و شاخص تعیین مرز بین دو کشور ایران و عراق، از اهمیت بالایی برخوردار است. در برخی مدل سازی ها، جهت بررسی رژیم جریان در رودخانه ها، از اثرات باد و دبی خالص رودخانه بر جریان در مقابل جزرومد و اختلاف چگالی چشم پوشی می شود. ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه نیروهای کنترل کننده جریان در رودخانه اروند با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.