سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثرات معدنکاری طلا بر محیط زیست در معدن طلای آق دره تکاب

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,554

This Paper With 9 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ESPME04_781

Index date: 9 June 2017

اثرات معدنکاری طلا بر محیط زیست در معدن طلای آق دره تکاب abstract

فعالیت های معدنکاری گستره وسیعی از پارامترهای زیست محیطی را تحت تاثیر قرار می دهند. معدنکاری علاوه بر تخریب سطحی زمین و تحت تاثیر قراردادن مورفولوژی زمین، ممکن است باعث آلودگی آب های زیرزمینی و خاک شود. استحصال طلا از کانسنگهای طلادار عمدتا به روش هیدرومتالورژی با استفاده از سیانور به عنوان عامل لیچینگ انجام می شود. سیانور ماده ای سمی است و رهاسازی پسماند حاوی آن در طبیعت، تبعات زیست محیطی سنگینی خواهد داشت. لذا قبل از رهاسازی، تجزیه و رساندن مقدار آن به حد مجاز امری ضروری است. در همین راستا در کارخانه فرآوری طلای معدن آق دره سیستم PPSM طراحی و اجرا شده است. استفاده از سامانه تولید باطله خمیری (PPSM) با درصد آب کمتر، دانسیته و ویسکوزیته بالا یکی از راه های کاهش خطرات احتمالی آلودگی محیط زیست و کاستن مشکلات بعدی در مرحله بازسازی و احیاء منطقه سد باطله است. مصرف مواد مختلفی مانند سیانید سدیم، آهک، نیترات سرب، کربن فعال، دیاتومیت و .... در فرآوری کانسنگ طلا هزینه های زیادی را در پی دارد. بازیابی آب در سیستم PPSM و بازگشت آن به کارخانه فرآوری به منزله برگشت سیانید سدیم به عنوان پرارزشترین ماده شیمیایی مصرفی است. نتایج حاصل از نمونه گیری از سد باطله، PPSM و آب بازگشتی حاکی از عملکرد مناسب سیستم PPSM در معدن طلای آق دره می باشد.

اثرات معدنکاری طلا بر محیط زیست در معدن طلای آق دره تکاب Keywords:

معدنکاری طلا , باطله خمیری , سیانوراسیون , معدن طلای آق دره و محیط زیست

اثرات معدنکاری طلا بر محیط زیست در معدن طلای آق دره تکاب authors

سجاد چهره قانی

استادیار گروه مهندسی معدن دانشگاه ارومیه

جواد کریمی آغسقالی

دانشجوی کارشناسی مهندسی معدن، دانشگاه ارومیه

حجت حسین زاده

استادیار دانشکده مهندسی معدن و متالورژی، دانشگاه صنعتی ارومیه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :

مقاله فارسی "اثرات معدنکاری طلا بر محیط زیست در معدن طلای آق دره تکاب" توسط سجاد چهره قانی، استادیار گروه مهندسی معدن دانشگاه ارومیه؛ جواد کریمی آغسقالی، دانشجوی کارشناسی مهندسی معدن، دانشگاه ارومیه؛ حجت حسین زاده، استادیار دانشکده مهندسی معدن و متالورژی، دانشگاه صنعتی ارومیه نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس بین المللی برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله معدنکاری طلا، باطله خمیری، سیانوراسیون، معدن طلای آق دره و محیط زیست هستند. این مقاله در تاریخ 19 خرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4554 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که فعالیت های معدنکاری گستره وسیعی از پارامترهای زیست محیطی را تحت تاثیر قرار می دهند. معدنکاری علاوه بر تخریب سطحی زمین و تحت تاثیر قراردادن مورفولوژی زمین، ممکن است باعث آلودگی آب های زیرزمینی و خاک شود. استحصال طلا از کانسنگهای طلادار عمدتا به روش هیدرومتالورژی با استفاده از سیانور به عنوان عامل لیچینگ انجام می شود. سیانور ماده ای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اثرات معدنکاری طلا بر محیط زیست در معدن طلای آق دره تکاب با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.