سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره هیدروالکلی اکالیپتوس علیه باکتری لیستریا مونوسیتوژنز

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 506

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ZOONOSES01_151

Index date: 9 June 2017

بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره هیدروالکلی اکالیپتوس علیه باکتری لیستریا مونوسیتوژنز abstract

باکتری لیستریا مونوسیتوژنز (Listeria monocytogenes) می تواند عامل بسیاری از موارد اسپورادیک و اپیدمیک بیماری در انسان باشد که معمولا از طریق مواد غذایی منتقل می شود. میزان بالای مرگ و میر ناشی از ابتلا به لیستریوز باعث نگرانی درصنایع غذایی و سازمان های نظارتی شده است. با توجه به حضور گونه های گیاهی متعدد در ایران، با انجام مطالعات ضد میکروبی بر روی تعدادی از گیاهان دارویی کشور، احتمالا می توان به ترکیبات با ارزشی در این زمینه دست یافت. بدین منظور در مطالعه حاضر خواصضد لیستریایی تعدادی از گیاهان دارویی بررسی گردید. روش بررسی: در این مطالعه تجربی گیاه اکالیپتوس (Eucalyptus globulus) ، جهت مطالعه انتخاب گردید. پس از جمع آوری وبررسی های گیاه شناسی و فارماکوگنوزی، عصاره هیدروالکلی اکالیپتوس با روش پرکولاسیون تهیه و اثرات ضد میکروبی این گیاه با استفاده از روش انتشار دیسک ) Disc Diffusion Method ( و همچنین تعیین حداقل غلظت ممانعت کننده از رشد میکروب ) MIC= Minimum Inhibitory Concentration ( و حداقل غلظت کشندگی باکتری ) MBC = Minimum Bactericidal Concentration ( با استفاده از روش رقت لوله ای ) Macro Dilution Method ( بر علیه باکتری لیستریا مونوسیتوژنز انجام شد. آمپی سیلین ) μg/disc 10 ( به عنوان ماده ضد میکروبی مرجع بکار رفت.یافته ها: نتایج بدست آمده نشان داد که عصاره هیدروالکلی اکالیپتوس در هر دو روش رقت لوله ای و انتشار دیسک، دارای اثرات ضدباکتریایی بر روی لیستریا مونوسیتوژنز بود. حداقل غلظت مهار کنندگی عصاره اکالیپتوس بر روی باکتری لیستریا مونوسیتوژن μg/ml25 / 31 و حداقل غلظت کشندگی عصاره این گیاه μg/ml 500 بود . نتیجه گیری : عصاره اکالیپتوس می تواند به عنوان ترکیب ضد لیستریایی مطرح شود. استفاده از اسانس این گیاه در غلظت های بالاتر و روش های دیگر عصاره گیری اثرات ضد لیستریایی اکالیپتوس را روشن تر خواهد کرد

بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره هیدروالکلی اکالیپتوس علیه باکتری لیستریا مونوسیتوژنز Keywords:

بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره هیدروالکلی اکالیپتوس علیه باکتری لیستریا مونوسیتوژنز authors

امراله سالارزهی چاهی

دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون

سیدفرشاد ساداتی

دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون

محمدجواد تارخ

دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کازرون، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، کازرون، ایران

عباس حسینی زاده قاسمی

دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کازرون، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، کازرون، ایران

مقاله فارسی "بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره هیدروالکلی اکالیپتوس علیه باکتری لیستریا مونوسیتوژنز" توسط امراله سالارزهی چاهی، دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون؛ سیدفرشاد ساداتی، دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون؛ محمدجواد تارخ، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کازرون، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، کازرون، ایران؛ عباس حسینی زاده قاسمی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کازرون، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، کازرون، ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی نخستین همایش ملی بیماری های مشترک بین انسان و دام پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ضد میکروبی، عصاره، اکالیپتوس، لیستریا مونوسیتوژنز هستند. این مقاله در تاریخ 19 خرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 506 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که باکتری لیستریا مونوسیتوژنز (Listeria monocytogenes) می تواند عامل بسیاری از موارد اسپورادیک و اپیدمیک بیماری در انسان باشد که معمولا از طریق مواد غذایی منتقل می شود. میزان بالای مرگ و میر ناشی از ابتلا به لیستریوز باعث نگرانی درصنایع غذایی و سازمان های نظارتی شده است. با توجه به حضور گونه های گیاهی متعدد در ایران، با انجام مطالعات ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره هیدروالکلی اکالیپتوس علیه باکتری لیستریا مونوسیتوژنز با 1 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.