سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی قابلیت اطمینان فرآیند جوشکاری بر اساس نوع فرآیند و الکترود

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,098

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NRIME03_199

Index date: 9 June 2017

بررسی قابلیت اطمینان فرآیند جوشکاری بر اساس نوع فرآیند و الکترود abstract

یکی از روش های مهم اتصال قطعات صنعتی جوشکاری است. در این تحقیق به منظور ارزیابی عملکرد الکترودهای پرکاربرد صنعتی و قابلیت اعتماد آنها در ناحیه جوشکاری، ناحیه متاثر از حرارت (HAZ)، ابتدا قطعات براساس استاندارد AWS توسط جوشکاری SMAW با شرایط تحت کنترل و یکسان جوشکاری شده و پس از انجام تست های غیرمخرب در شرایط استاندارد، تست های مخرب به منظور ارزیابی خواص مکانیکی جوش انجام شده است. در این پژوهش از فلزات پرکاربرد در صنعت نظیر CH45, Hardox, ST52, ST37 و STEEL استفاده شده و همچنین متناسب با جنس قطعه پایه از الکترودهای تخصصی 6013، 7018، 8.18 FOX FFB-A, Mn و OK2226 جهت انجام عملیات جوشکاری استفاده شده است. نتایج حاصل از از انجام تست های مخرب بر روی قطعات نشان داد که در شرایط کارگاهی و عملیاتی هم می توان با رعایت کردن یکسری از اصول اولیه فرآیند جوشکاری به همان نتایجی رسید که در شرایط ازمایشگاهی با رعایت تمامی استانداردها به آن می رسند و پارامترهایی نظیر استحکام کششی، مقاومت تسلیم و درصد افزایش طول نسبی در فلز پایه، جوش، ناحیه HAZ و ناحیه شکست مورد ارزیابی قرار گرفته است.

بررسی قابلیت اطمینان فرآیند جوشکاری بر اساس نوع فرآیند و الکترود Keywords:

بررسی قابلیت اطمینان فرآیند جوشکاری بر اساس نوع فرآیند و الکترود authors

مسعود کیخایی

دانشگاه آزاد واحد کرمان، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک گرایش ساخت تولید

مسعود رضایی زاده

دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته،استادیار

عماد جمعه زاده

دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته،استادیار

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
قلیزاده میانکوه، ش، حلاج، م. "مرجع کامل تکنولوژی جوشکاری". ...
بهرام کیا، رضا؛ صادقی، محمدعلی (1393). "بررسی رابطه ارتعاش طولی ...
امیرخانی، حسین؛ مشک آبادی، رامین؛ ابوالحسن، محمدرضا (1390). "بررسی اثر ...
A. Bicknell, J.S. Smith, J. Lucas (1994). _ voltage sensor ...
Y.M. Zhang, R. Kovacevic, L. Li, (1996). : Cha racterization ...
Arshad noorsiddiquee, Sunil pandey, Noor zaman khan (2015). "friction stir ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی قابلیت اطمینان فرآیند جوشکاری بر اساس نوع فرآیند و الکترود" توسط مسعود کیخایی، دانشگاه آزاد واحد کرمان، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک گرایش ساخت تولید؛ مسعود رضایی زاده، دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته،استادیار؛ عماد جمعه زاده، دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته،استادیار نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس نوآوری های اخیر در مهندسی صنایع و مهندسی مکانیک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جوشکاری، قابلیت اعتماد، الکترود روکش دار، مقاومت کششی هستند. این مقاله در تاریخ 19 خرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1098 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از روش های مهم اتصال قطعات صنعتی جوشکاری است. در این تحقیق به منظور ارزیابی عملکرد الکترودهای پرکاربرد صنعتی و قابلیت اعتماد آنها در ناحیه جوشکاری، ناحیه متاثر از حرارت (HAZ)، ابتدا قطعات براساس استاندارد AWS توسط جوشکاری SMAW با شرایط تحت کنترل و یکسان جوشکاری شده و پس از انجام تست های غیرمخرب در شرایط استاندارد، تست های ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی جوشکاری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی قابلیت اطمینان فرآیند جوشکاری بر اساس نوع فرآیند و الکترود با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.