سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی و مقایسه میزان وقوع ریزگرد و روند آن در شهرهای ایلام و دهلران

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,086

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NRSTZAGROS01_191

Index date: 1 July 2017

بررسی و مقایسه میزان وقوع ریزگرد و روند آن در شهرهای ایلام و دهلران abstract

زیرگرد یکی از پدیده های مخرب اقلیمی هستند که خسارات فراوانی را به محیط زیست، جاده ها، ساختمان ها و هوای شهرها وارد می نماید. شناخت ماهیت، منشاء و اثرات طوفان های گردوغبار در تعیین روش های کنترل آن نقش بسزایی دارد. هدف از انجام این تحقیق بررسی آماری غلظت طوفان های گردوغبار در شهرهای ایلام و دهلران در استان ایلام در سال میباشد. پس از تهیه داده های مورد نیاز، روند سالانه در دو شهر بررسی گردید. سپس تعداد دفعات وقوع ریزگرد در دو شهر مذکور بصورت آماری مقایسه گردید. بر اساس نتایج در شهر ایلام از سال 1385 به بعد، وقوع ریزگرد تقریبا دارای روند افزایشی است به صورتی که از 4 روز در سال 1385 به 116 روز در سال 1390 رسیده است. همچنین از سال 1365 تا سال 1385 یک دوره بیست ساله فقط در سه سال تعداد وقوع گردوغبار از 20 روز در سال فراتر رفته است. نتایج نشان داد که در طول دوره مورد مطالعه تعداد روزهای وقوع پدیده ریزگرد در دو شهر مورد مطالعه دارای روند افزایشی بوده و شدت آن در شهر دهلران نسبت به شهر ایلام بیشتر بود. بررسی آماری مقایسه تعداد وقوع در دو شهر مذکور نیز نشان داد که تعداد وقوع در شهر دهلران بصورت معناداری P-value<0.001 از شهر ایلام بیشتر بود به نظر می رسید تعداد بیشتر وقوع ریز گرد در شهر دهلران نسبت به شهر ایلام می تواند ناشی از فاصله کمتر شهر دهلران از منابع ریز گرد و وجود توپوگرافی های بیشتر در شهر ایلام باشد

بررسی و مقایسه میزان وقوع ریزگرد و روند آن در شهرهای ایلام و دهلران Keywords:

بررسی و مقایسه میزان وقوع ریزگرد و روند آن در شهرهای ایلام و دهلران authors

رضا امیدی پور

دانشجوی دکترای مرتع داری گروه مرتع و آبخیزداری دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین دانشگاه شهرکرد

محسن فعال فیض آبادی

دانشجوی دکترای مرتع داری گروه مرتع و آبخیزداری دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین دانشگاه شهرکرد

عطااله ابراهیمی

دانشیار گروه مرتع و آبخیزداری دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین دانشگاه شهرکرد

پژمان طهماسبی

دانشیار گروه مرتع و آبخیزداری دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین دانشگاه شهرکرد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اسماعیلی، ح .، فتحی زاده، م. 1390. تحلیل و بررسی ... [مقاله کنفرانسی]
رئیس پور، ک.، طاوسی، ت.، خسروی، م. 1389. بررسی و ...
شمسی‌پور، ع.، صفراد، ط. 1391. تحلیل مهواره‌ای-همدیدی پدیده گردوغبار (گردوغبار ...
دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین دانشگاه شهرکرد - _ ...
صمدی، م. 1390. آشکارسازی و شناسایی چشمه‌های طوفان‌های گردوغبار با ...
کریمی، ح. امیدی‌پور، ر. 1392. بررسی تاثیر توپوگرافی بر روی ...
-Al-Dabbas, M.A., Ayad Abbas, M., Al-Khafaji, R. M., 3122. Dust ...
-Al-Hurban, A.E., Al-Ostad, A.N., 3119. Textural Characteri stics of Dust ...
-Engelstaedter, S., Tegen, I., Washington, R., 3117. North African Dust ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی و مقایسه میزان وقوع ریزگرد و روند آن در شهرهای ایلام و دهلران" توسط رضا امیدی پور، دانشجوی دکترای مرتع داری گروه مرتع و آبخیزداری دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین دانشگاه شهرکرد؛ محسن فعال فیض آبادی، دانشجوی دکترای مرتع داری گروه مرتع و آبخیزداری دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین دانشگاه شهرکرد؛ عطااله ابراهیمی، دانشیار گروه مرتع و آبخیزداری دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین دانشگاه شهرکرد؛ پژمان طهماسبی، دانشیار گروه مرتع و آبخیزداری دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین دانشگاه شهرکرد نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی منابع طبیعی و توسعه پایدار در زاگرس مرکزی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله گرد و غبار، خشکسالی، بیابان، اقلیم، طوفان، ریزگرد، تغییر اقلیم، ایلام، دهلران هستند. این مقاله در تاریخ 10 تیر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1086 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که زیرگرد یکی از پدیده های مخرب اقلیمی هستند که خسارات فراوانی را به محیط زیست، جاده ها، ساختمان ها و هوای شهرها وارد می نماید. شناخت ماهیت، منشاء و اثرات طوفان های گردوغبار در تعیین روش های کنترل آن نقش بسزایی دارد. هدف از انجام این تحقیق بررسی آماری غلظت طوفان های گردوغبار در شهرهای ایلام و دهلران در استان ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی طوفان و تغییر اقلیم و خشکسالی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی و مقایسه میزان وقوع ریزگرد و روند آن در شهرهای ایلام و دهلران با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.