سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بهینه سازی فیلتر کالمن توسعه یافته با استفاده از الگوریتم ژنتیک برای تخمین سرعت موتور القایی

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,057

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

COMCONF04_035

Index date: 1 July 2017

بهینه سازی فیلتر کالمن توسعه یافته با استفاده از الگوریتم ژنتیک برای تخمین سرعت موتور القایی abstract

حذف حسگر سرعت و کابل اندازه گیری در فرآیند کنترل سرعت موتور های القایی موجب افزایش قابلیت اطمینان و همچنین کاهش هزینه ها می شود. از این رو در سال های اخیر روش تخمین سرعت موتور های القایی در شرایط عدم حضور حسگر مکانیکی سرعت یک از مباحث مطرح برای محققان این زمینه کاری بوده است. فیلتر کالمن نوع ویژه ای از رویتگر است که امکان قیلتر کردن بهینه نویز های داخلی سیستم و نویز های اندازه گیری را فراهم می سازد. برای خطیسازی و حل معادلات فیلتر کالمن از یک روش بازگشتی حالت گسسته استفاده می شود که الگوریتم فیلتر کالمن توسعهیافته نامیده می شود. در استفاده از این الگوریتم برای تخمین سرعت موتور القایی بنا به دلایلی همچون عدم امکان تعیین صحیح ماتریس های نویز با روش های مرسوم، نمی توان به بهترین عملکرد کنترل سرعت دست یافت. از این رو در اینمقاله سعی شده تا با به کار گیری یک الگوریتم ژنتیک به بهینه سازی ماتریس های نویز جهت دستیابی به عملکرد بهبودیافته سیستم کنترل سزعت پرداخته شود. در پایان طرح پیشنهادی با استفاده از نرم افزارMATLAB شبیه سازی شده و نتایج حاصل از شبیه سازی عملکرد قابل قبول طرح پیشنهادی را تایید می کند

بهینه سازی فیلتر کالمن توسعه یافته با استفاده از الگوریتم ژنتیک برای تخمین سرعت موتور القایی Keywords:

بهینه سازی فیلتر کالمن توسعه یافته با استفاده از الگوریتم ژنتیک برای تخمین سرعت موتور القایی authors

کیوان دلجورونکیانی

گروه برق، دانشکده برق رایانه و فناوری اطلاعات، دانشگاه آزاد اسلامی، قزوین، ایران

سیدمحمدتقی نبوی رضوی

هییت علمی گروه برق، دانشگاه تهران، تهران، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مهندسی برق و کامپیوتر دی ماه 1395 ...
Holtz, J. (2006) Sensorless control of induction machines: With or ...
Holtz, J. (2002) Sensorless control of induction motor drives. Proc. ...
Holtz, J. and Quan, J. (2002) Sensorless vector control of ...
Acarnley, P. P. and Watson, J. F. (2006) Review of ...
Capilino, G. A. (2008) Recent advances and applications of power ...
GREWAL M.S., ANDREWS A.P. (2015), "KALMAN FILTERING Theory and Practice ...
Salvatore, N., Cascella, G. L., Stasi, S., and Cascella, D. ...
Abu-Rub, H, Guzinski, J., Krzeminski, K., and Toliyat, H. (2003) ...
Guzinski, J., Abu-Rub, H., and Toliyat, H. (2003) An advanced ...
Wright, A.H. (1991) Genetic algorithms for real parameter optimization, in ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بهینه سازی فیلتر کالمن توسعه یافته با استفاده از الگوریتم ژنتیک برای تخمین سرعت موتور القایی" توسط کیوان دلجورونکیانی، گروه برق، دانشکده برق رایانه و فناوری اطلاعات، دانشگاه آزاد اسلامی، قزوین، ایران؛ سیدمحمدتقی نبوی رضوی، هییت علمی گروه برق، دانشگاه تهران، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس بین المللی مهندسی برق و کامپیوتر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله موتور القایی، کنترل بدون حسگر، فیلتر کالمن، الگوریتم ژنتیک هستند. این مقاله در تاریخ 10 تیر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1057 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که حذف حسگر سرعت و کابل اندازه گیری در فرآیند کنترل سرعت موتور های القایی موجب افزایش قابلیت اطمینان و همچنین کاهش هزینه ها می شود. از این رو در سال های اخیر روش تخمین سرعت موتور های القایی در شرایط عدم حضور حسگر مکانیکی سرعت یک از مباحث مطرح برای محققان این زمینه کاری بوده است. فیلتر کالمن نوع ویژه ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی الگوریتم ژنتیک طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بهینه سازی فیلتر کالمن توسعه یافته با استفاده از الگوریتم ژنتیک برای تخمین سرعت موتور القایی با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.