سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

غذا به مثابه یک جاذبه فرهنگی در جذب گردشگر در دوران پست مدرن

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 575

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

FITI01_202

Index date: 9 July 2017

غذا به مثابه یک جاذبه فرهنگی در جذب گردشگر در دوران پست مدرن abstract

انسان شناسان عادات غذایی را به عنوان کلیتی پیچیده از فعالیت های آشپزی، تمایل ها و تنفرها، آگاهی جمعی، اعتقادات، تابوها، موهومات وابسته با تولید و تهیه و مصرف غذا و در یک کلام یک مفهوم فرهنگی بزرگ می نگرند. به عنوان یک مفهوم فرهنگی بزرگ، غذا را در مواجهه و ارتباط با بسیاری از مفاهیم فرهنگی دیگر می بینند. همان طور که رقابت بین مقصدهای گردشگری مختلف جهان بی رحمانه می شود، اهمیت به دست آوردن مزیت رقابتی از طریق تاکید بر شایستگی قابل توجهی از مقصد باهدف تبدیل شدن به دستاوردهای برجسته بااهمیت تر می شود. فرهنگ و سلیقه در غذا یا هنر محلی آشپزی طی سال ها در یک منطقه خاص از پتانسیل های خوب برای توسعه جذب گردشگران هستند. می توان گفت که مواد غذایی و هنر آشپزی می تواند به عنوان یک ابزار اصیل تجربه نامشهود سفر را قابل فهم تر کرده و به میزان رضایت گردشگران بیفزاید. توسعه غذاهای سنتی جذاب و مناسب ممکن است تجربه اقامت را برای گردشگران غنی کند در حالی که منافع مالی جامعه میزبان را افزایش می دهد و از سوی دیگر به حفظ هویت و فرهنگ منطقه کمک کند.

غذا به مثابه یک جاذبه فرهنگی در جذب گردشگر در دوران پست مدرن Keywords:

غذا به مثابه یک جاذبه فرهنگی در جذب گردشگر در دوران پست مدرن authors

سید مرتضی مرتضوی

دانش آموخته کارشناسی ارشد، گروه مدیریت اجرایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا… آملی، آمل، ایران

سید احمد شهیدی

استادیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا… آملی، آمل، ایران

امیرحسین آزادنیا

استادیار، گروه مهندسی صنایع، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا… آملی، آمل، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Anderson, E. N. (2005). Everyone eats; Understanding food and culture. ...
Ekstein, E.F. (1980). Food, People and nutrition, Westport: AVI. ...
Hjalager, A.M., Richards, G. (2002). Still undigested: research issues in ...
Kim, C. Y., Eves, A., & Scarles C. (2009). Building ...
Munich Tourist Office. (2007). Munich Oktoberfest. Retrieved _ March 28, ...
Rao, M.S.A. (1986). Conservatism and change in food habits among ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "غذا به مثابه یک جاذبه فرهنگی در جذب گردشگر در دوران پست مدرن" توسط سید مرتضی مرتضوی، دانش آموخته کارشناسی ارشد، گروه مدیریت اجرایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا… آملی، آمل، ایران؛ سید احمد شهیدی، استادیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا… آملی، آمل، ایران؛ امیرحسین آزادنیا، استادیار، گروه مهندسی صنایع، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا… آملی، آمل، ایران نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جذب گردشگر، پست مدرنیسم، فرهنگ غذایی هستند. این مقاله در تاریخ 18 تیر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 575 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که انسان شناسان عادات غذایی را به عنوان کلیتی پیچیده از فعالیت های آشپزی، تمایل ها و تنفرها، آگاهی جمعی، اعتقادات، تابوها، موهومات وابسته با تولید و تهیه و مصرف غذا و در یک کلام یک مفهوم فرهنگی بزرگ می نگرند. به عنوان یک مفهوم فرهنگی بزرگ، غذا را در مواجهه و ارتباط با بسیاری از مفاهیم فرهنگی دیگر می بینند. ... . برای دانلود فایل کامل مقاله غذا به مثابه یک جاذبه فرهنگی در جذب گردشگر در دوران پست مدرن با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.