سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی معماری بومی در اقلیم گرم و مرطوب نمونه موردی شهر دزفول

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,753

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICSAU04_1572

Index date: 2 August 2017

بررسی معماری بومی در اقلیم گرم و مرطوب نمونه موردی شهر دزفول abstract

با توجه به ر شد تکنولوژی و شهرن شینی، ان سان امروز نمی تواند در بناهایی مانند گذ شته زندگی کند و خوا سته های وی ازمعماری و نحوه ساخت یک بنا تغییر یافته است. اما می توان با توجه به فناوری های روز و مدرن، معماری بومی را به زبانامروزی ترجمه و تعدیل نماییم و به معماری پایدار نزدیک شویم. اصطلاح پایداری از قرن بیستم در پی آگاهی بشر نسبت بهمحیط زیست مطرح شد. از مهمترین اهداف معماری پایدار، توجه به محیط زیست و نگاهی آینده نگر به طبیعی است و نموداین تفکر در ساخته های بشری، معماری پایدار خوانده می شود. ناحیه جنوب ایران دارای اقلیمی منحصر به فرد است کهنیازمند توجه به مولفه های اقلیمی در طراحی بنا می باشد. آنچه که در این مقاله مورد توجه قرار گرفته است، بررسی معماریبومی شهر دزفول و المان های به کار رفته در معماری گذشته آن و چگونگی تلفیق مدرنیته با المان های سنتی جهت نزدیکشدن به مفهوم پایداری است. دزفول از شهرهای شمالی استان خوزستان، و معماری آن برگرفته از اقلیم خاص آن منطقه میباشد. روش این تحقیق به صورت ترویجی براساس مطالعه کتابخانه ای می باشد.

بررسی معماری بومی در اقلیم گرم و مرطوب نمونه موردی شهر دزفول Keywords:

بررسی معماری بومی در اقلیم گرم و مرطوب نمونه موردی شهر دزفول authors

الهام کرامتی

دانشجوی کارشناسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

محمدرضا سپهر

استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
امینی بهبهانی، پیمان (1386)، نرم افزار ترسیم باد، گزارش دروس ...
رازجویان، محمود، 1386، آسایش در پناه باد. تهران: مرکز چاپ ...
کسمایی، مرتضی، 1386. راهنمای اقلیمی، تهران : مرکز تحقیقات ساختمان ...
علیزاده، 1379. هوا و اقلیم شناسی. مشهد: دانشگاه فردوسی مشهد ...
راپاپورت، آموس (1388)، انسان شناسی مسکن، ترجمه خسرو افضلیان، انتشارات ...
قبادیان، وحید، 1382، بررسی اقلیم ابنیه سنتی ایران، تهران: دانشگاه ...
صارمی، علی اکبر و رادمرد، تقی، 1376، ارزش های پایداری ...
نورمحمدی، سوسن، درک سرشت فضای معماری با تامل در تشابه ...
Fathy, H. (1986), Natural Energy and Vernacular Architecture: Principles and ...
Talib, K.1984. Shelter in Saudi Arabia. Londen and New York: ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی معماری بومی در اقلیم گرم و مرطوب نمونه موردی شهر دزفول" توسط الهام کرامتی، دانشجوی کارشناسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب؛ محمدرضا سپهر، استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله معماری بومی، دزهوو، جنوب ایران، گرم و مرطوب، مصالح محلی هستند. این مقاله در تاریخ 11 مرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1753 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توجه به ر شد تکنولوژی و شهرن شینی، ان سان امروز نمی تواند در بناهایی مانند گذ شته زندگی کند و خوا سته های وی ازمعماری و نحوه ساخت یک بنا تغییر یافته است. اما می توان با توجه به فناوری های روز و مدرن، معماری بومی را به زبانامروزی ترجمه و تعدیل نماییم و به معماری پایدار نزدیک ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی معماری بومی در اقلیم گرم و مرطوب نمونه موردی شهر دزفول با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.