سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

افزایش تعاملات اجتماعی افراد از طریق ایجاد فضاهای باز در خانه سالمندان

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,068

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICSAU04_1668

Index date: 2 August 2017

افزایش تعاملات اجتماعی افراد از طریق ایجاد فضاهای باز در خانه سالمندان abstract

سالمندی دوران حساسی از زندگی انسان است و بر این اساس، توجه به طراحی فضاهایی که ارتقاء دهنده ی سلامت وکیفیت زندگی سالمندان باشد، اهمیت به سزایی می یابد. متاسفانه چنانکه مشاهده شده است، در خانه های سالمندانموجود کشور بخشی از این ابعاد به ویژه نیازهای روانشناختی مورد غفلت قرار گرفته است. از این رو هدف پژوهش پیشرو، کاویدن نیازهای روانشناسی سالمندان و توجه به افزایش تعاملات اجتماعی این قشر بوده است و اینکه دریابد آیاایجاد فضای باز موجبات ارتقاء کیفیات روانشناختی سالمندان را فراهم می آورد. در این پژوهش، روش تحقیق کیفی ونوع تحقیق کاربردی، اسنادی (مطالعات کتابخانه ای، فیش برداری، جدول و بررسی طرح های فرادست) و میدانی بوده است.این تحقیق با تاکید بر نظریه ی روانشناختی و همچنین اهمیت ایجاد فضاهای باز و تاثیر آن بر افزایش تعاملات اجتماعیو شناخت ویژگی فضاهایی که در آن تعاملات جمعی به میزان بیشتری جریان دارند، به اهداف مورد نظر دست پیدا کردهاست. در نهایت به این نتیجه رسیده که وجود فضاهای جمعی باز با عملکردهای متفاوت از جمله فضاهای سبز، فضایورزش، پیادهراهها، فضاهای مکث، فضاهای پاتوق و ...، سبب افزایش تعاملات اجتماعی در ساکنین خانه های سالمندانشده و موجبات ارتقاء سلامت روان سالمندان را فراهم کرده است.

افزایش تعاملات اجتماعی افراد از طریق ایجاد فضاهای باز در خانه سالمندان Keywords:

افزایش تعاملات اجتماعی افراد از طریق ایجاد فضاهای باز در خانه سالمندان authors

سارا دشت برزی

کارشناس ارشد معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان)، اصفهان، ایران

سیدمحمد رشتیان

دکترای شهرسازی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، تهران، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
صاحبدل ح. بررسی تاثیر واقعیت درمانی گروهی بر سلامت روانی ...
نوذری ش. رهنمودهای طراحی فضاهای باز مسکونی با توجه به ...
تقی‌پور و همکاران، حسینی _ پورآریا س. ارتباط فیزیکی و ...
داودپور ز، میرچولی ا. شهر مطلوب سالمندان. چاپ دوم. تهران: ...
طبائیان م. انسان و محیط، رویکرد روانشناختی به معماری و ...
بوند ج، کورنر ل. کیفیت زندگی و سالمندان. ترجمه ح ...
فرخ‌زاد م، مدیری دوم ا. کنکاشی در اصول طراحی فضاهای ...
شجاعی د، پرتوی پ. عوامل موثر بر ایجاد و ارتقاء ...
کوکبی ل، ایزدی خرامه ح، عبدالهی ر، سلیمانی ر. حیات ...
Lowenthal, M F. Social isolation and mental illness in old ...
Wijayanti, Setioko B, Endrianto Pndelaki E. Space of the elderly ...
Monique Paiva M, Rafaela Sobral E, Villarouco V. The elderly ...
Delianur Nasution A, Zahara W. Community Perception on public Open ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "افزایش تعاملات اجتماعی افراد از طریق ایجاد فضاهای باز در خانه سالمندان" توسط سارا دشت برزی، کارشناس ارشد معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان)، اصفهان، ایران؛ سیدمحمد رشتیان، دکترای شهرسازی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سالمند، خانه ی سالمندان، فضای باز، تعاملات اجتماعی هستند. این مقاله در تاریخ 11 مرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1068 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سالمندی دوران حساسی از زندگی انسان است و بر این اساس، توجه به طراحی فضاهایی که ارتقاء دهنده ی سلامت وکیفیت زندگی سالمندان باشد، اهمیت به سزایی می یابد. متاسفانه چنانکه مشاهده شده است، در خانه های سالمندانموجود کشور بخشی از این ابعاد به ویژه نیازهای روانشناختی مورد غفلت قرار گرفته است. از این رو هدف پژوهش پیشرو، کاویدن نیازهای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله افزایش تعاملات اجتماعی افراد از طریق ایجاد فضاهای باز در خانه سالمندان با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.