سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تأثیر سختی، هندسه و وزن ساختمان مجاور در حرکت زمین ناشی از حفر تونل

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,817

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCE08_398

Index date: 18 November 2008

تأثیر سختی، هندسه و وزن ساختمان مجاور در حرکت زمین ناشی از حفر تونل abstract

با توجه به رشد و توسعه مناطق شهری پر جمعیت، یکی از راههای اقتصادی مبارزه با ترافیک، ایجاد فضاهای زیر زمینی شامل تونل های مترو و زیر گذرها است. حفر تونل سطحی در زمین باعث تغییر در میدان تنش شده و یک میدان تغییر مکان در مناطق اطراف تونل به وجود خواهد آورد. در این خصوص نه تنها ابنیه و سازه ی مجاور تحت تاثیر اثرات ناشی از حفر تونل خواهد بود بلکه میدان تغییر مکان ایجاد شده و همچنین میدان تنش حاصله متأثر از مشخصات سازه ی مجاور خواهد بود. هدف این مقالع بررسی اثر مشخصات سازه ی مجاور شامل سختی، هندسه و وزن در مسئله ی اندر کنش تونل - سازه ی مجاور می باشد. بر این اساس مقاطع حفاری شده با دستگاه حفار متروی تهران با قطر 8/85 متر در خاک ناحیه ای از شهر تهران با استفاده از کد اجزای محدود سه بعدی با مدل غیر خطی ارتجاعی - خمیری مورد تحلیل واقع گردید. اثرات پارامترهای مختلفی چون سختی، وزن، عرض، طول ساختمان و خروج از مرکزیت ساختمان نسبت به محور تونل مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج حاصله نشان می دهد: افزایش سختی و عرض ساختمان تأثیر به سزایی در کاهش میزان تغییر مکان ها دارند. همچنین افزایش وزن، طول و خروج از مرکز از محور تونل نقش مهمی در افزایش میزان تغییر مکان ها از خود نشان دادند.

تأثیر سختی، هندسه و وزن ساختمان مجاور در حرکت زمین ناشی از حفر تونل Keywords:

اندرکنش تونل و سازه مجاور , نشست سطحی , سختی سازه مجاور تونل , تحلیل عددی

تأثیر سختی، هندسه و وزن ساختمان مجاور در حرکت زمین ناشی از حفر تونل authors

محمد ملکی

استادیار گروه عمران، دانشکده مهندسی، دانشگاه بوعلی سینا

حسین سررشته

کارشناس ارشد، دانشگاه بوعلی سینا

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Bernat, S. & Cambou, B., 1998. Soil-structure Interaction in Shield ...
Mair, R. J., Taylor, R. N., & Burland, J. B. ...
Mroueh, h., & Shahrour, I. 1999. Three -dimensional analysis of ...
Potts, D. M., & Addenbrooke _ _ I. 1997. A ...
Potts, D.M. & Zdravkovic, L. 2001, Finite element analysis in ...
Katzenbach, R., & Breth, H. 1981. Nonlinear 3d analysis for ...
Desari, G. R., Rawlings, C. G., & Bolton, M. D. ...
DR. G. Sauer Corporation, Conmpany brochre, 1th to 4th edition, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تأثیر سختی، هندسه و وزن ساختمان مجاور در حرکت زمین ناشی از حفر تونل" توسط محمد ملکی، استادیار گروه عمران، دانشکده مهندسی، دانشگاه بوعلی سینا؛ حسین سررشته، کارشناس ارشد، دانشگاه بوعلی سینا نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی هشتمین کنگره بین المللی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اندرکنش تونل و سازه مجاور، نشست سطحی، سختی سازه مجاور تونل، تحلیل عددی هستند. این مقاله در تاریخ 28 آبان 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1817 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توجه به رشد و توسعه مناطق شهری پر جمعیت، یکی از راههای اقتصادی مبارزه با ترافیک، ایجاد فضاهای زیر زمینی شامل تونل های مترو و زیر گذرها است. حفر تونل سطحی در زمین باعث تغییر در میدان تنش شده و یک میدان تغییر مکان در مناطق اطراف تونل به وجود خواهد آورد. در این خصوص نه تنها ابنیه و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تأثیر سختی، هندسه و وزن ساختمان مجاور در حرکت زمین ناشی از حفر تونل با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.