سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طراحی بهینه دیوار پاراپت سد مخزنی شهر بیجار

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 934

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CONCRETE01_032

Index date: 4 September 2017

طراحی بهینه دیوار پاراپت سد مخزنی شهر بیجار abstract

با توجه به زمان محدود مطالعات فاز 1 توسط مهندسان مشاور و لزوم ارایه نقشههای اجرایی در فاز 2 و درنهایت شروع کار اجرایی در فاز 3 ،نیاز به مطالعات عمیقتر و طراحیهای بهینه برای کاهش زمان پروژههای عمرانی و کاهش هزینههای آنها احساس میشود. این موضوع بخصوص وقتیکه تمامی عوامل پروژه در پی برآورده کردن الزامات برنامه زمانبندی کار میباشند، حادتر نیز شده بطوریکه باعث ایجاد بار مالی بیشتری برای پروژههای در دستساخت میشود.در حین اجرای پروژه، فرصت کافی برای مطالعه عمیق و همهجانبه برای تغییر گزینه و سایر موارد اجرایی، بسیار کم است مگر اینکه قادر باشیم توسط نرمافزارهای بهینهسازی، از فرصت کم بیشترین بهره را کسب نماییم. نمونه بارز اینتجربه در پروژه سد مخزنی شهر بیجار واقع در استان گیلان میباشد. بطوریکه در ساخت دیوار Parapet سد مخزنی شهر بیجار بهصورت یک طرح بهینه ازلحاظ زمانی و مالی با توجه به طول 437 متری آن، بکار آمد. بدین منظور برای طراحیدیوار Parapet از برنامه Wall Retaining Cantilever که توسط مولف طراحی شده، استفاده شد. این برنامه با نرمافزار مایکروسافت اکسل تهیه شده که با بهرهبرداری از ماکروی ویژوال بیسیک، دارای قابلیتهای گستردهای به لحاظ طراحی بهینه میباشد. خاطرنشان میسازد که در سازههای با طول و ابعاد بزرگتر، راهکار نرمافزارهای بهینهسازی، بیشترخودنمایی میکند زیرا که هزینههای اجرایی و زمان پروژه را بهشدت کاهش میدهند.

طراحی بهینه دیوار پاراپت سد مخزنی شهر بیجار Keywords:

طراحی بهینه دیوار پاراپت سد مخزنی شهر بیجار authors

محسن مهرمطلق

کارشناس کنترل و پایداری سد سفیدرود، شرکت سهامی آب منطقه ای گیلان شرکت سهامی مدیریت منابع آب ایران کارشناس ارشد عمران، دانشگاه صنعتی امیرکبیر.

مقاله فارسی "طراحی بهینه دیوار پاراپت سد مخزنی شهر بیجار" توسط محسن مهرمطلق، کارشناس کنترل و پایداری سد سفیدرود، شرکت سهامی آب منطقه ای گیلان شرکت سهامی مدیریت منابع آب ایران کارشناس ارشد عمران، دانشگاه صنعتی امیرکبیر. نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی فناوری های نوین بتن و هشتمین دوره مسابقات ملی بتن پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سد، طراحی بهینه، بتن، دیوار پاراپت، دیوار طرهای هستند. این مقاله در تاریخ 13 شهریور 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 934 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توجه به زمان محدود مطالعات فاز 1 توسط مهندسان مشاور و لزوم ارایه نقشههای اجرایی در فاز 2 و درنهایت شروع کار اجرایی در فاز 3 ،نیاز به مطالعات عمیقتر و طراحیهای بهینه برای کاهش زمان پروژههای عمرانی و کاهش هزینههای آنها احساس میشود. این موضوع بخصوص وقتیکه تمامی عوامل پروژه در پی برآورده کردن الزامات برنامه زمانبندی کار ... . برای دانلود فایل کامل مقاله طراحی بهینه دیوار پاراپت سد مخزنی شهر بیجار با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.