سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی فنی و اقتصادی استفاده از ترکیبات پایدار کننده در تولید ماست های هم زده ( ماست غلیظ شده (چکیده) طعم دار پرچرب)

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 745

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

FSS04_185

Index date: 5 September 2017

ارزیابی فنی و اقتصادی استفاده از ترکیبات پایدار کننده در تولید ماست های هم زده ( ماست غلیظ شده (چکیده) طعم دار پرچرب) abstract

خواص قابل توجه ماست غلیظ شده ( چکیده ) نسبت به ماست معمولی از قبیل بهبود کیفیت ماندگاری، افزایش ارزش غذایی، طعم و بافت مطلوب تر و امکان تهیه محصولات متنوع از این محصول، موجب افزایش تقاضا برای تولید و مصرف ماست غلیظ شده خصوصا به صورت طعم دار شده است. این محصول از تغلیظ شیر یا ماست به روش های مختلف به دست می آید.این روش ها به دو گروه روش سنتی ( استفاده از کیسه پارچه ای ) و روش های صنعتی تقسیم می گردد. یکی از روش های صنعتی تولید ماست غلیظ شده ، تغلیظ شیر با استفاده از شیر خشک و افزودنی هاست. در این بررسی، ماست غلیظ شده تهیه شده به دو روش سنتی و صنعتی ( با استفاده از استابیلایزر) از نظر فنی ( میزان آب اندازی، حسی، تغذیه ای و.... ) و اقتصادی با هم مقایسه گردید . میزان آب اندازی در ماست سنتی بیشتر از ماست صنعتی مشاهده شد. هم چنین در ارزیابی حسی، ماست صنعتی نسبت به ماست سنتی بهتر ارزیابی گردید. از نظر درصد پروتیین و کلسیم، ماست سنتی بهتر ارزیابی گردید در حالیکه از نظر درصد کربوهیدرات و درصد خاکستر، ماست صنعتی بهتر ارزیابی گردیده است. در ارزیابی اقتصادی نیز ،هزینه تمام شده ماست صنعتی کمتر از ماست سنتی محاسبه گردید. نتایج بررسی حاضر نشان می دهد که تولید ماست غلیظ شده به صورت صنعتی ( با استفاده از استابیلایزر ) از نظر فنی و اقتصادی مناسب تر از تولید این محصول به روش سنتی می باشد.

ارزیابی فنی و اقتصادی استفاده از ترکیبات پایدار کننده در تولید ماست های هم زده ( ماست غلیظ شده (چکیده) طعم دار پرچرب) Keywords:

ارزیابی فنی و اقتصادی استفاده از ترکیبات پایدار کننده در تولید ماست های هم زده ( ماست غلیظ شده (چکیده) طعم دار پرچرب) authors

محبوبه باسی

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم و صنایع غذایی، واحد سوادکوه، دانشگاه آزاد اسلامی، سوادکوه، ایران

محمد مهدی پارساپور

گروه علوم و صنایع غذایی، واحد سوادکوه، دانشگاه آزاد اسلامی، سوادکوه، ایران

مقاله فارسی "ارزیابی فنی و اقتصادی استفاده از ترکیبات پایدار کننده در تولید ماست های هم زده ( ماست غلیظ شده (چکیده) طعم دار پرچرب)" توسط محبوبه باسی، دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم و صنایع غذایی، واحد سوادکوه، دانشگاه آزاد اسلامی، سوادکوه، ایران؛ محمد مهدی پارساپور، گروه علوم و صنایع غذایی، واحد سوادکوه، دانشگاه آزاد اسلامی، سوادکوه، ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی چهارمین همایش ملی امنیت غذایی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ماست غلیظ شده، استابیلایزر، پایدار کننده، ارزیابی فنی، ارزیابی اقتصادی هستند. این مقاله در تاریخ 14 شهریور 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 745 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که خواص قابل توجه ماست غلیظ شده ( چکیده ) نسبت به ماست معمولی از قبیل بهبود کیفیت ماندگاری، افزایش ارزش غذایی، طعم و بافت مطلوب تر و امکان تهیه محصولات متنوع از این محصول، موجب افزایش تقاضا برای تولید و مصرف ماست غلیظ شده خصوصا به صورت طعم دار شده است. این محصول از تغلیظ شیر یا ماست به روش ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی فنی و اقتصادی استفاده از ترکیبات پایدار کننده در تولید ماست های هم زده ( ماست غلیظ شده (چکیده) طعم دار پرچرب) با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.