استفاده از برنامه‌ریزی ریاضی و داده‌کاوی در افزایش رضایت‌مندی شهروندان: موردکاوی شهرداری تهران

Publish Year: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,578

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ICIORS02_284

تاریخ نمایه سازی: 11 اسفند 1387

Abstract:

برنامه‌ریزی در حوزه مدیریت شهری با توجه به نیازهای شهری و شهروندی، نیازمند مدیریت هوشمند و برنامه‌ریزی صحیح است. مدیریت ارتباط با شهروندان، یک سیاستگذاری صحیح و به روز را می‌طلبد که آگاهی و آشنایی به معضلات و مشکلات مناطق و محلات شهر و مهم‌تر از آن تشخیص نیاز و اولیت‌بندی رفع نیازمندی‌ها، از اقدامات موثر آن به شمار می‌آید. شهرداری به عنوان یکی از کلیدی‌ترین سازمان‌های دخیل در این امر، نقش عمده‌ای در ارائه خدمات شهری به شهروندان ایفا می‌کند. در این مقاله بر اساس اطلاعاتی که از پایگاه داده مربوط به سامانه 137 این سازمان به دست آمده و با استفاده از یک مدل برنامه‌ریزی عدد صحیح و قوانین انجمنی، روشی برای اولویت‌بندی رفع نیازمندی‌ها ارائه می‌گردد. با توجه به نتایج به دست آمده، می‌توان با درنظرگرفتن هزینه و ارزش مربوط به هریک از مشکلات و شرایط موجود، بهترین گزینه را انتخاب نمود. انتظار می‌رود نتایج به دست آمده، در افزایش سطح رضایت‌مندی شهروندان مثمرثمر واقع شود.

Authors

علی محمد احمدوند

دکتری مدیریت استادیار گروه سیستم های اقتصادی اجتماعی گروه صنای

محمدحسین موسوی

کارشناس مهندسی کامپیوتر گروه کامپیوتر دانشکده فنی و مهندسی دان

الهام آخوندزاده

کارشناس ارشد مهندسی صنایع گروه صنایع دانشکده فنی و مهندسی دانشگ

بهروز مینایی بیدگلی

دکتری علوم و مهندسی کامپیوتر استادیار دانشکده مهندسی کامپیوتر دا

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :