با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
امروزه ارزیابی عملکرد سازه ها در برابر زلزله مورد توجه بسیاری از پژوهشگران در نقاط مختلف جهان قرار گرفته است. یکی از ابزارهای کلیدی و دقیق در تعیین ارزیابی آسیب پذیری لرزه ای سازه ها، توابع شکنندگی است که احتمال فراگذشت آسیب سازه از یک سطح آسیب مشخص را برای چندین سطح خطر از جنبش های لرزه ای زمین بیان می نماید. هدف از این پژوهش تعیین منحنی شکنندگی و بررسی آسیب پذیری لرزه ای سیستم ساختمانی قاب خمشی بتن مسلح متوسط با نامنظمی هندسی در ارتفاع، در چند حالت توزیع میراگرهای ویسکوز می باشد. مدلسازی ها تحت اثر تحلیل دینامیکی افزایشی (IDA) غیرخطی قرار گرفته و توسط روابط ریاضی ارایه شده توسط سایر محققین منحنی شکنندگی آن ترسیم می شود. سپس در مدلسازی های فوق سه حالت مختلف توزیع میراگر (توزیع یکنواخت و توزیع مودال میرایی) لحاظ می شود و مراحل ترسیم منحنی شکنندگی برای تمامی مدل ها، انجام می شود. این کار بدلیل تعیین نحوه توزیع مناسب میراگرها صورت میگیرد تا مشخص شود کدام حالت توزیع عملکرد مناسب تریخواهد داشت. لازم به ذکر است که از سطوح آسیب پذیری و رکوردهای زلزله پیشنهادی مندرج در استاندارد FEMAP695 استفاده شده است. به صورت خلاصه می توان گفت که استفاده از میراگرهای ویسکوز در حالت مودال، تاثیر بسیار خوبی را بر روی رفتار سازه و بخصوص محدود کردن دریفت ایجاد کرده است و در مورد حالات توزیع یکنواخت میرایی می توان به این نکته اشاره کرد که نسبت به میراگرها با توزیع مودال عملکرد کاهش پیدا می کند.
Keywords:
نامنظمي در ارتفاع ، تحليل ديناميكي فزاينده، ميراگر ويسكوز، منحني شكنندگي ، قاب خمشي بتن آرمه
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/727052/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:زارع پارسی، زاوش و منصوری، محمدرضا و عظیمی نژاد، آرمین،1396،تهیه منحنی شکنندگی ساختمان قاب خمشی بتن آرمه 9 طبقه نامنظم در ارتفاع مجهز به میراگرهای ویسکوز تحت اثر تحلیل دینامیکی فزاینده،اولین کنفرانس بین المللی پیشرفت های نوین در مهندسی عمران،آمل،،،https://civilica.com/doc/727052
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، زارع پارسی، زاوش؛ محمدرضا منصوری و آرمین عظیمی نژاد)
برای بار دوم به بعد: (1396، زارع پارسی؛ منصوری و عظیمی نژاد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- انتخاب مناسب ترین روش انعقاد قرارداد پروژه های ساختمانی براساس ریسکهای بااهمیت بااستفاده از روش COPRAS
- صحت سنجی روند انتقال رسوب موازی ساحل حاصل از روابط عددی با استفاده از تغییرات خط ساحل و ریخت شناسی در سواحل جنوب ایران
- تشریح پارامترها و نحوه بدست آوردن داده های ورودی در نرم افزار اجزا محدود آباکوس برای مدلسازی انواع سازه های بتن مسلح
- کاربرد روش زمان دوام در تحلیل غیرخطی سازههای صنعتی
- اندازه گیری تجربی ضرایب درگ و اینرسی اجزای سکوی نیمه شناوردرامواج منظم
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- یادگیری عمیق در سنجش از دور کشاورزی
- بررسی روش های معماری پایدار در گیلان و تاثیر اقلیم
- شناسایی عوامل اجتماعی موثر بر مشارکت شهروندان در مدیریت شهری (مطالعه موردی شهرداری سنندج)
- تحلیل تکنولوژی ساخت سازه های ضد زلزله در ژاپن و بررسی چگونگی و امکان اجرای آن در ایران
- نقش سیستم IPD (تحویل پروژه یکپارچه) و زیرساخت های آن، در چگونگی تقلیل چالش های فرایند طراحی در صنعت ساخت وساز
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.