سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نگرش مدیران شهری در خصوص نحوه هماهنگی بین دستگاههای اجرایی

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,062

This Paper With 19 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

URBANPLANING01_045

Index date: 12 August 2009

نگرش مدیران شهری در خصوص نحوه هماهنگی بین دستگاههای اجرایی abstract

تحقیق حاضر به بررسی مشکلات فراروی مدیران شهری در خصوص هماهنگی بین دستگاههای اجرایی در مراحل مختلف برنامه ریزی، اجراء و نظارت طرحها و برنامه ها تاکید دارد. هدف از طرح موضوع حاضر، بررسی و شناسایی تنگناها، مشکلات و معظلات حاکم بر ساختار مدیریت شهری کلان شهر مشهد و اولویت بندی دیدگاههای نظری مدیران شهری در خصوص رفع و کاهش آنها و همچنین ایجاد بستر مناسب برنامه ای برای بیشترین هماهنگی و وحدت رویه و انسجام عملکردی بین سازمانها و دستگاههای دست اندر کار توسعه شهری و در نهایت تلاش برای ارائه راهکارهای مناسب به منظور هماهنگی عمودی و افقی براساس نقطه نظرات مدیران شهری، با هدف جلوگیری از موازی کاری و ناهماهنگی برنامه ای و مدیریتی و حرکت به سمت تحقیق مدیریت یکپارچه و توسعه پایدار شهری است. مسلماً رسیدن به یکپارچگی و وحدت رویه بین عناصر اداره شهرها نیازمند مدیریت شهری توانمند و پویاست. امروزه در اکثر مناطق جهان مدیریت شهری با محوریت شهرداری و با مشارکتهای محلی صورت می گیرد. بنابراین کلیه برنامه های عمرانی و خدماتی شهرها با هماهنگی و نظارت شهرداریها تحقق می پذیرد. اما در ایران شرایط به گونه ای دیگر است. حاکمیت دیدگاههای مبتنی بر تفکر اجرایی، بدون در نظر گرفتن ابعاد برنامه ریزی و آینده نگری، خود محوری و عدم تخصص مدیریتی، فقدان قوانین موثر و تمرکز گرایی شدید که نتیجه آن عدم استقلال دستگاها در سطوح محلی است، از جمله مهمترین عوامل موثر بر ناکارآمدی سیستم مدیریت شهری کنونی کشور است. در چنین شرایطی به منظور هماهنگی بیشتر بین دستگاهها و حرکت به سوی مدیریت یکپارچه شهری، وجود یک مرجع تصمیم گیرنده با پشتوانه حقوقی و قانونی امری ضروری به نظر می رسد. به منظور بررسی دقیقتر موضوع، نقطه نظرات مدیران عالی شهر مشهد در خصوص مشکلات فراروی مدیران شهری و نیز چگونگی استفاده از پتانسیلهای سازمانی موجود در جهت رفع مشکلات مزبور و هماهنگی بین دستگاههای اجرایی جمع آوری شده است. با وجود شرایط موجود و با عنایت به نقطه نظرات مدیران، لازمه دستیابی به هماهنگی در تحقق شرایطی چون اصلاح ساختار اداری مدیریت شهری و نحوه نگرش به شهر،شهروند و عدالت اجتماعی، حذف ناهماهنگی های موجود بین دستگاههای اجرایی به کمک یک مرجع هماهنگ کننده که از طریق طراحی یک برنامه جامع بین سازمانی و در سطحی بالاتر، هماهنگ با مراتب بالاتر برنامه ریزی، به کمک فن آوری رایانه ای و نیروهای متخصص دانشگاهها و دستگاههای مربوطه بر عملکرد کلیه دستگاههای اجرایی نظارت نماید، نهفته است.

نگرش مدیران شهری در خصوص نحوه هماهنگی بین دستگاههای اجرایی Keywords:

نگرش مدیران شهری در خصوص نحوه هماهنگی بین دستگاههای اجرایی authors

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آرشیو خزانه داری شورای اسلامی شهر مشهد، .1381 ...
پاپلی یزدی. محمد حسین وحسین رجبی سناجردی, نظریه های شهر ...
تسلیمی، سعید، مدیریت تحول سازمانی، انتشارات سمت .1376، ...
توانگر، معصومه، تبیین نقش برنامه های جاممع میان مد ت ...
رضائیان، علی، مدیریت رفتار سازمانی، انتشارات سمت، . 1379 ...
رضائیان علی، اصول مدیریت، انتشارات سمت، . 1380 ...
روزنامه خراسان، تخلفات شهرداری ها، 15 اردیبهشت، 1383، شماره .15829 ...
رهنما، محمد رحیم، پارادایم بهبود مدیریت شهری(با تاکید بر شهر ...
رهنما، محمد رحیم و دیگران، تبیین نقش و جایگاه برنامه ...
رهنما، محمد رحیم، جدایی گزینی فضایی مکانی شهری، مجله دانشکده ...
رهنما، محمد رحیم، الگوهای مرزبندی سیاسی و مدیریت کلانشهرها، معاونت ...
سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خراسان، قانون برنامه چهارم ...
غمامی، مجید، روشهای شهرسازی نوین، وزارت مسکن و شهرسازی، مرکز ...
http ://www.world bank, 2004 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "نگرش مدیران شهری در خصوص نحوه هماهنگی بین دستگاههای اجرایی" توسط محمدرحیم رهنما؛ معصومه توانگر نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس برنامه ریزی و مدیریت شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدیریت، مدیریت شهری، هماهنگی، مدیریت یکپارچه، موازی کاری، مرجع هماهنگی هستند. این مقاله در تاریخ 21 مرداد 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2062 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تحقیق حاضر به بررسی مشکلات فراروی مدیران شهری در خصوص هماهنگی بین دستگاههای اجرایی در مراحل مختلف برنامه ریزی، اجراء و نظارت طرحها و برنامه ها تاکید دارد. هدف از طرح موضوع حاضر، بررسی و شناسایی تنگناها، مشکلات و معظلات حاکم بر ساختار مدیریت شهری کلان شهر مشهد و اولویت بندی دیدگاههای نظری مدیران شهری در خصوص رفع و کاهش ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی مدیریت شهری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله نگرش مدیران شهری در خصوص نحوه هماهنگی بین دستگاههای اجرایی با 19 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.