سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اپیدمیولوژیک ارزیابی و اثرات توسعه فعالیتهای کشاورزی و کویرزدایی در ایجاد کانون لیشمانیوز جلدی در شهرستان تفت

Publish Year: 1382
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,447

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCEH06_050

Index date: 14 August 2009

بررسی اپیدمیولوژیک ارزیابی و اثرات توسعه فعالیتهای کشاورزی و کویرزدایی در ایجاد کانون لیشمانیوز جلدی در شهرستان تفت abstract

ارزیابی اثرات بهداشت محیط (EHIA) باید مبنای همه فعالیتهای توسعه ای باشد تا ا ثرات نامطلوب فعالیتهای توسعه ای برسلامت انسان و محیط زیست تقلیل یابد و شمار «سلامت محور توسعه پایدار» تحقق پذیرد. بررسی عوامل اپیدمیولوژیک بیماری لیشمانیوزمستلزم بررسی عفونت انسانی، تعیین مخزن حیوانی و ناقلین بیماری بوده تا زمینه کنترل بیماری از طریق مداخله در محیط میسر گردد. بهمنظور تعیین عوامل تاثیر گذار بر افزایش ظرفیت انتقال (Vectorial Capacity) بیماری سالک جلدی در منطقه چاه بیکی شهرستان تفت نسبت به بررسی اپیدمیولوژیک بیماری طی سالهای 1375 تا 1381 اقدام گردید. تعیین مخزن حیوانی و ناقلین بیماری و اینکه چه عواملی در محیط موجب افزایش وفور ناقی و مخزن بیماری در کنار سایر عوامل اصلی ایجاد کننده حلقه انتقال یعنی انسان حساس و منطقه آلوده منجر به کانون نوظهور بیماری در منطقه گردیده است از اهداف این پژوهش بوده است.

بررسی اپیدمیولوژیک ارزیابی و اثرات توسعه فعالیتهای کشاورزی و کویرزدایی در ایجاد کانون لیشمانیوز جلدی در شهرستان تفت Keywords:

بررسی اپیدمیولوژیک ارزیابی و اثرات توسعه فعالیتهای کشاورزی و کویرزدایی در ایجاد کانون لیشمانیوز جلدی در شهرستان تفت authors

مقاله فارسی "بررسی اپیدمیولوژیک ارزیابی و اثرات توسعه فعالیتهای کشاورزی و کویرزدایی در ایجاد کانون لیشمانیوز جلدی در شهرستان تفت" توسط عباسعلی دهقانی تفتی؛ محمدحسن احرامپوش؛ محمد فرساد؛ محمدرضا مشاهیری نوشته شده و در سال 1382 پس از تایید کمیته علمی ششمین همایش ملی بهداشت محیط پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله لیشمانیوز، توسعه، کویرزدایی، جوندگان هستند. این مقاله در تاریخ 23 مرداد 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1447 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ارزیابی اثرات بهداشت محیط (EHIA) باید مبنای همه فعالیتهای توسعه ای باشد تا ا ثرات نامطلوب فعالیتهای توسعه ای برسلامت انسان و محیط زیست تقلیل یابد و شمار «سلامت محور توسعه پایدار» تحقق پذیرد. بررسی عوامل اپیدمیولوژیک بیماری لیشمانیوزمستلزم بررسی عفونت انسانی، تعیین مخزن حیوانی و ناقلین بیماری بوده تا زمینه کنترل بیماری از طریق مداخله در محیط میسر گردد. ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی کشاورزی عمومی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اپیدمیولوژیک ارزیابی و اثرات توسعه فعالیتهای کشاورزی و کویرزدایی در ایجاد کانون لیشمانیوز جلدی در شهرستان تفت با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.