سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

استراتژی های علمی و کاربردی توسعه فرهنگ حجاب و عفاف توسط دانشگاه ها (مطالعه موردی: دانشجویان دانشگاه پیام نور اراک)

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,016

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

EFAF01_089

Index date: 28 September 2018

استراتژی های علمی و کاربردی توسعه فرهنگ حجاب و عفاف توسط دانشگاه ها (مطالعه موردی: دانشجویان دانشگاه پیام نور اراک) abstract

امرزوه یکی از مسایل مهمی را که جامعه ما را تهدید می نماید بدحجابی و یا بی حجابی است که باعث رواج فحشا گردیده وجوانان زیادی را در منجلاب فساد غوطه ور نموده است و با توجه به نظریات روان شناسی اختلالات روحی در نتیجه بهبیماری های عصبی منجر و باعث برهم زدن تعادل حیاتی و جسمانی فرد می گردد. داده های مورد نیاز این تحقیق به وسیلهپرسشنامه های (گرایش به حجاب و عوامل موثر بر آن، نگرش افراد به حجاب از ابعاد مختلف و بررسی عوامل موثر بر ارتقاءسطح حجاب و عفاف که بصورت تصادفی میان 375 دانشجویان دانشگاه پیام نور اراک توزیع شده است جمع آوری گردیدهاست. تحلیل داده ها نیز در دو سطح توصیفی و استنباطی با استفاده از نرم افزار آماری SPSS و روش های آماری نظیر آزمون هایهمبستگی پیرسون و رگرسیون صورت گرفت. نتایج حاصل از تحلیل داده ها نشان داد که بین عفاف و حجاب با تقویت باورهای دینی خانواده ها و دانشگاه ها (r=0/148 و p≤0/007)، اعتقاد به با ارزش بودن حجاب (r=0/367 و p≤0/001)، فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر (r=0/193 و p≤0/034)، رضایتمندی از پوشش حجاب (r=0/219 و p≤0/011)، اعتقاد به کاربردی بودن حجاب و افزایش سطح آگاهی و اشتغالزایی (r=0/124 و p≤0/003) و میزان نظارت دانشگاه و خانواده ها (r=0/403 و p≤0/005) رابطه معنادار و همبستگی وجود دارد. بنابراین تقویت اعتقاد و باورهای دینی خانواد ه ها و دانشگاه ها، تبلیغ صحیح و تبدیل کردن عفاف و حیا در بین دانشجویان به یک ارزش شامخ اجتماعی، آموزش و فرهنگ سازی برای ایجاد این فرهنگ، تقویت و گسترش عفاف و حجاب در بین دانشجویان از مقاطع پایین تر، تعمیق باورها و اعتقادات دینی، زمینه سازی جهت ایجاد فضای اجتماعی سالم، تصحیح الگوهای جامعه پذیری، بالابردن سطح آگاهی ها، هم جهتی نهادها ی دولتی و دانشگاه ها و نظارت از مهمترین استراتژی ها در ترویج و توسعه فرهنگ عفاف و حجاب در دانشگاه ها و جامعه اسلام ی به شمار می آیند.

استراتژی های علمی و کاربردی توسعه فرهنگ حجاب و عفاف توسط دانشگاه ها (مطالعه موردی: دانشجویان دانشگاه پیام نور اراک) Keywords:

استراتژی های علمی و کاربردی توسعه فرهنگ حجاب و عفاف توسط دانشگاه ها (مطالعه موردی: دانشجویان دانشگاه پیام نور اراک) authors

مهتاب عشقی عراقی

کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی، دانشگاه پیام نور

صفورا خسروی

دانشجوی دکتری مسایل اجتماعی

مقاله فارسی "استراتژی های علمی و کاربردی توسعه فرهنگ حجاب و عفاف توسط دانشگاه ها (مطالعه موردی: دانشجویان دانشگاه پیام نور اراک)" توسط مهتاب عشقی عراقی، کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی، دانشگاه پیام نور؛ صفورا خسروی، دانشجوی دکتری مسایل اجتماعی نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی همایش نگرش علمی و کاربردی به عفاف و حجاب پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دانشگاه، فرهنگ، عفاف و حجاب، آموزش، استراتژی ها هستند. این مقاله در تاریخ 6 مهر 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1016 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امرزوه یکی از مسایل مهمی را که جامعه ما را تهدید می نماید بدحجابی و یا بی حجابی است که باعث رواج فحشا گردیده وجوانان زیادی را در منجلاب فساد غوطه ور نموده است و با توجه به نظریات روان شناسی اختلالات روحی در نتیجه بهبیماری های عصبی منجر و باعث برهم زدن تعادل حیاتی و جسمانی فرد می گردد. ... . برای دانلود فایل کامل مقاله استراتژی های علمی و کاربردی توسعه فرهنگ حجاب و عفاف توسط دانشگاه ها (مطالعه موردی: دانشجویان دانشگاه پیام نور اراک) با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.