بررسی استفاده از تانک ذخیره سازی لجن با پتانسیل اکسیداسیون و احیاء مختلف (ORP) در کاهش تولید لجن مازاد بیولوژیکی در فرایندهای هوازی تصفیه
Publish place: 3rd National Conference on Operation and Maintenance of Water and Waste Water Systems
Publish Year: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,689
This Paper With 17 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCWW03_074
تاریخ نمایه سازی: 10 مهر 1388
Abstract:
در این تحقیق از 2 راکتور SBR به حجم 20 لیتر که توسط سیستم on-line کنترل می شود استفاده شد. پس از ایجاد شرایط پایداردر راکتورها در خلال 12 ماه تحقیق، نمونه برداری و آزمون پارامترهای از قبیل BOD,COD,ORP ، ، SOUR ، SV1 ، DO ، PH ، MLNVSS ، MLVSS ، MLSS در نهایت ضریب تولید بیومس (Y) انجام شد. نتایج نشان داد که در بین زمان ماند سلولی مختلف ( 5 ، 10 ، 15 ، 20 و 25 روز) در SRT 10 روز بهترین راندمان حذف (95درصد)COD بدون مشکلات بالکینگ و همچنین تولید کف ایجاد گردید در زمان ماند سلولی 10 روز متوسط ضرایب سنتیکی Kd,Y به ترتیب (فرمول در متن مقاله) 0/58 و ( فرمول در متن مقاله) 0/058 و ضریب همبستگی 0/98(R2) محاسبه گردید . به منظور اثر واجفت سازی متابولیسم فاز آنوکسیک و بیهوازی لجن بر کاهش تولید بیومس ، لجن فاضلاب برای مدت 1 تا 8 ساعت قبل از فاز واکنش در راکتور با پتانسیل اکسیداسیون و احیاءمختلف نگهداری شد . نتایج نشان داد نگهداری لجن بعد از مدت 7 ساعت با ORP=-238 ضریب سنتیکی Y را از 0/58 درراکتور شاهد به 0/25 میلیگرم بیومس به میلیگرم COD کاهش دهد. در نتیجه لجن مازاد تقریبا تا 60 درصد کاهش می یابد. در این روش COD پساب خروجی پایین تر از استاندارد محیط زیست از نظر دفع پساب به آبهای پذیرنده و استفاده مجد د رکشاورزی بود. از طرفی در ORP=-238 میزان SOUR به 22mgO2/h.gVSS و میزان SVI به کمتر از 40 ml/g رسید.
Keywords:
Authors
افشین تکدستان
استادیار گروه مهندسی بهداشت محیط دانشگاه جندی شاپور اهواز
علی اکبر عظیمی
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر- دانشکده عمران
علی ترابیان
استاد گروه مهندسی محیط زیست دانشگاه تهران – دانشکده محیط زیست
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :