سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی روند تغییرات محصول تولید شده در طی هیدرولیز نشاسته به وسیله ی آنزیم های آلفاآمیلاز و دکستروزایم با دی الکتریک

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,104

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCAMEM11_052

Index date: 11 November 2018

بررسی روند تغییرات محصول تولید شده در طی هیدرولیز نشاسته به وسیله ی آنزیم های آلفاآمیلاز و دکستروزایم با دی الکتریک abstract

محصولات کشاورزی حاوی مقادیر زیادی نشاسته اند، که به عنوان منبع غذایی و همچنین در تولید اتانول، بیومس و صنایع غذاییمورد استفاده قرار می گیرد. مهمترین آنزیم هیدرولیز کننده ی نشاسته آلفاآمیلاز می باشد که محصولات حاصل گلوکز و مالتوز میباشد وبرای تبدیل کامل نشاسته به گلوکز از آنزیم دکستروزایم استفاده می شود. در این پژوهش از نشاسته 1 درصد و مقدار 5 مایکرولیتر آنزیمبرای هیدرولیز نشاسته استفاده شد. در مدت یک ساعت، تغییرات ضریب دیالکتریک در 6 فرکانس اندازهگیری شد که با مقدار گلوکزرابطه ای معکوس با R(2)=0/97 داشت. ضریب همبستگی برای هیدرولیز با آنزیم آلفاآمیلاز 86 / 0 و در حالت هیدرولیز با دکستروزایم33 / 0 است. با افزایش گلوکز، ضریب دی الکتریک کاهش می یابد.

بررسی روند تغییرات محصول تولید شده در طی هیدرولیز نشاسته به وسیله ی آنزیم های آلفاآمیلاز و دکستروزایم با دی الکتریک Keywords:

بررسی روند تغییرات محصول تولید شده در طی هیدرولیز نشاسته به وسیله ی آنزیم های آلفاآمیلاز و دکستروزایم با دی الکتریک authors

کریم شمس الدینی لری

دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک بیوسیستم، دانشگاه تربیت مدرس

احمد بناکار

دانشیار گروه مکانیک بیوسیستم، دانشگاه تربیت مدرس

محمدهادی خوش تقاضا

دانشیار گروه مکانیک بیوسیستم، دانشگاه تربیت مدرس

حسن احمدی گاولیقی

استادیار گروه صنایع غذایی، دانشگاه تربیت مدرس

مقاله فارسی "بررسی روند تغییرات محصول تولید شده در طی هیدرولیز نشاسته به وسیله ی آنزیم های آلفاآمیلاز و دکستروزایم با دی الکتریک" توسط کریم شمس الدینی لری، دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک بیوسیستم، دانشگاه تربیت مدرس؛ احمد بناکار، دانشیار گروه مکانیک بیوسیستم، دانشگاه تربیت مدرس؛ محمدهادی خوش تقاضا، دانشیار گروه مکانیک بیوسیستم، دانشگاه تربیت مدرس؛ حسن احمدی گاولیقی، استادیار گروه صنایع غذایی، دانشگاه تربیت مدرس نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی یازدهمین کنگره ملی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هیدرولیز نشاسته، آنزیم آلفاآمیلاز، آنزیم دکستروزایم، ضریب دی الکتریک هستند. این مقاله در تاریخ 20 آبان 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1104 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که محصولات کشاورزی حاوی مقادیر زیادی نشاسته اند، که به عنوان منبع غذایی و همچنین در تولید اتانول، بیومس و صنایع غذاییمورد استفاده قرار می گیرد. مهمترین آنزیم هیدرولیز کننده ی نشاسته آلفاآمیلاز می باشد که محصولات حاصل گلوکز و مالتوز میباشد وبرای تبدیل کامل نشاسته به گلوکز از آنزیم دکستروزایم استفاده می شود. در این پژوهش از نشاسته 1 درصد ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی روند تغییرات محصول تولید شده در طی هیدرولیز نشاسته به وسیله ی آنزیم های آلفاآمیلاز و دکستروزایم با دی الکتریک با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.