سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بارزسازی هاله های دگرسانی و پتانسیل یابی کانسارهای مس با استفاده از روش هایRBD، MNF و SAM در منطقه شهربابک کرمان

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 914

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CISEG10_099

Index date: 14 December 2018

بارزسازی هاله های دگرسانی و پتانسیل یابی کانسارهای مس با استفاده از روش هایRBD، MNF و SAM در منطقه شهربابک کرمان abstract

هدف از این تحقیق ارزیابی کاربرد علم دورسنجی در تفکیک و بارزسازی دگرسانی های هیدروترمال اطراف کانسارهای مس پورفیری و در نهایت اکتشاف محدوده های معدنی با ارزش می باشد. اغلب کانسارهای مس پورفیری ایران در مجموعه ماگمایی ارومیه-دختر قرار گرفته اند. گستردگی مناطق دگرسانی هیدروترمال مرتبط با کانی سازی های مس امکان استفاده از داده های دورسنجی را به منظور شناسایی و تفکیک این مناطق در مقیاس ناحیه ای فراهم می سازد. با توجه به اینکه زون های دگرسانی هیدروترمال همراه کانسارهای مس پورفیری در پردازش تصاویر ASTER در محدوده مادون قرمز موج کوتاه قابل شناسایی است، در این مطالعه سعی شده با به کارگیری علم دورسنجی و داده های ماهواره هایASTER برای منطقه شهربابک که از نظر پتانسیل معدنی بسیار با ارزش می باشد، علاوه بر بارزسازی زون های دگرسانی در اطراف کانسارهای شناخته شده، پتانسیل های جدید نیز شناسایی شود. به این منظور برای تفکیک این زون ها از روش های ترکیب رنگی کاذب (FCC)، تصویربرداری باند جذب نسبی (RBD)، نقشه برداری زاویه طیفی (SAM) و روش تبدیل کسر حداقل خطا (MNF) استفاده شده است. در نهایت مشخص شد که علاوه بر تفکیک دگرسانی های گرمابی توسط روش های SAM، RBD و MNF ، دو روش RBD و MNF در شناسایی پتانسیل هایجدید معدنی بسیار کارآمد بودند.

بارزسازی هاله های دگرسانی و پتانسیل یابی کانسارهای مس با استفاده از روش هایRBD، MNF و SAM در منطقه شهربابک کرمان Keywords:

دگرسانی های هیدروترمال , مس پورفیری , ASTER , تصویربرداری باند جذب نسبی , زاویه طیفی , تبدیل کسر حداقل خطا

بارزسازی هاله های دگرسانی و پتانسیل یابی کانسارهای مس با استفاده از روش هایRBD، MNF و SAM در منطقه شهربابک کرمان authors

الناز حیدری

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی اکتشاف معدن، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران

عباس مقصودی

استادیار گروه اکتشاف، دانشکده مهندسی معدن و متالورژی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران

مقاله فارسی "بارزسازی هاله های دگرسانی و پتانسیل یابی کانسارهای مس با استفاده از روش هایRBD، MNF و SAM در منطقه شهربابک کرمان" توسط الناز حیدری، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی اکتشاف معدن، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران؛ عباس مقصودی، استادیار گروه اکتشاف، دانشکده مهندسی معدن و متالورژی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی دهمین همایش انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دگرسانی های هیدروترمال، مس پورفیری، ASTER، تصویربرداری باند جذب نسبی، زاویه طیفی، تبدیل کسر حداقل خطا هستند. این مقاله در تاریخ 23 آذر 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 914 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف از این تحقیق ارزیابی کاربرد علم دورسنجی در تفکیک و بارزسازی دگرسانی های هیدروترمال اطراف کانسارهای مس پورفیری و در نهایت اکتشاف محدوده های معدنی با ارزش می باشد. اغلب کانسارهای مس پورفیری ایران در مجموعه ماگمایی ارومیه-دختر قرار گرفته اند. گستردگی مناطق دگرسانی هیدروترمال مرتبط با کانی سازی های مس امکان استفاده از داده های دورسنجی را به ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بارزسازی هاله های دگرسانی و پتانسیل یابی کانسارهای مس با استفاده از روش هایRBD، MNF و SAM در منطقه شهربابک کرمان با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.