با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
حذف رنگ ها از فاضلاب با استفاده از مواد غیر سمی و فن آوری های مقرون به صرفه برای حفظ سلامتی انسان ضروری می باشد. در این مطالعه، نانوکامپوزیت تیتانا/ کبالت مولیبدات/ گرافن با استفاده از روش هیدروترمال برای تخریب متیل اورانژ از محلول آبی آلوده به رنگ(بعنوان یک فاضلاب آلوده به رنگ) سنتز شد. ساختار نانوکامپوزیت تیتانا/ کبالت مولیبدات/ گرافن با استفاده از الگوی پراش پودری اشعه ایکس((PXRD، میکروسکوپ الکترونی روبشی نشر میدانی همراه با طیف سنجی تفکیک انرژی((FESEM-EDS، آنالیز فوریه مادون قرمز((FTIR و آنالیز پتانسیل زتا بررسی شد. عوامل موثر بر تخریب شامل: pH، غلظت فوتوکاتالیست و زمان تخریب بررسی و بهینه سازی شدند. مقادیر بهینه برای تخریب متیل اورانژ: pH= 2، زمان 90 دقیقه و مقدار نانوکامپوزیت 0/02gبدست آمد. در شرایط بهینه، راندمان تخریب %100 برای محلول 5mg/L متیل اورانژ در ناحیه مریی حاصل شد.
Keywords:
فوتوکاتالیست، سنتز هیدروترمال، تخریب متیل اورانژ، نانوکامپوزیت
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/814266/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:وطن پور، فاطمه و صمدی، سوسن،1397،تخریب فوتوکاتالیستی متیل اورانژ از محلول آبی توسط نانوکامپوزیت تیتانا/ کبالت مولیبدات/ گرافن در زیر نور مریی،اولین کنگره بین المللی شیمی و نانو شیمی از پژوهش تا فناوری،تهران،،،https://civilica.com/doc/814266
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، وطن پور، فاطمه؛ سوسن صمدی)
برای بار دوم به بعد: (1397، وطن پور؛ صمدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- وضعیت ایمنی، بهداشت و محیط زیست در پروژههای ساخت ایران
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
- بررسی خواص فوتوکاتالیستی نانو کامپوزیت ZnO-
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- برنامه احداث یك واحد LNG در جزیره قشم
- مدل مالی BOT جهت "توسعه دهنده" هاب نفت، گاز و پتروشیمی منطقه آزاد قشم
- خواص نوری و چسبندگی پوشش های آلی- معدنی نانوكامپوزیتی پلیمری بر پایه GPTMS/TEOS دارای نانوذرات ITO
- Study of the Effect of Feed Phase on the Transport of Calcium through Bulk Liquid Membrane
- Quantum mechanical study on the inhibition mechanism of carbonic anhydrase biocatalyst in the presence of coumarin inhibitors
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.