سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اولویت تاثیر استراتژی مناسب برای تجاری سازی گیاهان دارویی در ایران با استفاده از ANP

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 673
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ITMED01_010

Index date: 30 April 2019

اولویت تاثیر استراتژی مناسب برای تجاری سازی گیاهان دارویی در ایران با استفاده از ANP abstract

طب سنتی برای پیشگیری از بیماری ها به روش زندگی صحیح تاکید دارد. اصول روش های درمان در مراکز درمانی بدون بهره گیری از تکنیک های تحلیل داده اطلاعات دارای اثربخشی لازم نخواهد بود. کشور ما نیز با درک بهنگام اهمیت جایگاه علم فناوری گیاهان دارویی فعالیت های گسترده نظام یافته ای را به منظور بهره مندی از مزایای این فناوری آغاز نموده است. تجاری سازی فناوری، بخش مهمی از فرآیند نوآوری است. استراتژی یک طرز نگرش است که اساس آن را تشخیص فرصتهای اساسی دستیابی به منافع نهفته در این فرصتها تشکیل میدهد، لذا در نظر داشتن ویژگی های هر یک از استراتژی ها با توجه به بستر موجود در جهت بسط گسترش آن حایز اهمیت می باشد. روش های تصمیم گیری چند معیاره کاربرد گسترده ای در همه زمینه ها به خصوص مبحث پزشکی درمان پیدا کرده اند به صورت شبکه در تمام جهات توسعه یافته ارتباط میان خوشه ها حلقه ها را با یکدیگر فراهم می سازد. در این مقاله فرایند تحلیل شبکه ای کاربرد آن در اولویت تاثیر استراتژی مناسب برای تجاری سازی گیاهان دارویی در ایران به کار رفته است که استراتژی تنوع ناهمگون دارای بیشترین اولویت می باشد.

اولویت تاثیر استراتژی مناسب برای تجاری سازی گیاهان دارویی در ایران با استفاده از ANP Keywords:

استراتژی گیاهان دارویی , فرایند تحلیل شبکه ای

اولویت تاثیر استراتژی مناسب برای تجاری سازی گیاهان دارویی در ایران با استفاده از ANP authors

سید محمد باقر فضل جو

استادیار مدیر گروه دانشکده طب سنتی، دانشگاه علوم پزشکی تبریز

سولماز رحمانی باروجی

دانشجوی مقطع PhD در رشته طب سنتی، دانشگاه علوم پزشکی تبریز

پری ناز رحمانی باروجی

کارشناس ارشد مدیریت صنعتی از دانشگاه علامه طباطبایی

مقاله فارسی "اولویت تاثیر استراتژی مناسب برای تجاری سازی گیاهان دارویی در ایران با استفاده از ANP" توسط سید محمد باقر فضل جو، استادیار مدیر گروه دانشکده طب سنتی، دانشگاه علوم پزشکی تبریز؛ سولماز رحمانی باروجی، دانشجوی مقطع PhD در رشته طب سنتی، دانشگاه علوم پزشکی تبریز؛ پری ناز رحمانی باروجی، کارشناس ارشد مدیریت صنعتی از دانشگاه علامه طباطبایی نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی همایش طب سنتی ایرانی و یک دهه فعالیت آکادمیک: نقد گذشته، افق آینده پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله استراتژی گیاهان دارویی، فرایند تحلیل شبکه ای هستند. این مقاله در تاریخ 10 اردیبهشت 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 673 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که طب سنتی برای پیشگیری از بیماری ها به روش زندگی صحیح تاکید دارد. اصول روش های درمان در مراکز درمانی بدون بهره گیری از تکنیک های تحلیل داده اطلاعات دارای اثربخشی لازم نخواهد بود. کشور ما نیز با درک بهنگام اهمیت جایگاه علم فناوری گیاهان دارویی فعالیت های گسترده نظام یافته ای را به منظور بهره مندی از مزایای این ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی گیاهان دارویی طبقه بندی شده است.