Year: 1397
COI: MILCONF02_053
Language: PersianView: 364
This Paper With 21 Page And PDF Format Ready To Download
محتوای کامل این Paper با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 21 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
هدف از این مطالعه مقایسه خوانش برنامه های تلویزیونی توسط مخاطبانی است که تحت آموزش ها و مهارت های سواد رسانه ای و تفکر انتقادی قرار گرفته اند با مخاطبانی که این آموزش ها را دریافت نکرده اند.به این منظور از رویکرد تحلیل دریافت و مدل رمزگذاری و رمزگشایی استوارت هال استفاده شده است. بر اساس این رویکرد مخاطبان هنگامی که در برابر پیام های رسانه ای قرار می گیرند، متون رسانه ای را به شکل های مختلفی قرائت و دریافت میکنند. استوارت هال سه نوع رمزگشایی یا قرائت از محتوای رسانه ای را مطرح می کند. قرائت مسلط، قرائت تطبیقی و قرائت مخالف. برنامه های تلویزیونی به عنوان یک متن، قرائت ها و خوانش های مختلفی را در بر دارند. او بیان می کند که تلویزیون تا چه حد می تواند سوژه را شکل دهد و سوژه ها تا چه اندازه می توانند در برابر معناها و ارزش ها و رمزهایی که برنامه های تلویزیونی به آنها القا می کنند، مقاومت ورزند .در این مطالعه خوانش و رمزگشایی نوجوانان دختر از یک استند آپ خندوانه با موضوع زنان و اجرای زنان، مورد مطالعه قرار گرفته است. از آنجا که زنان محور اصلی خانواده هستند، توانمند سازی آنان گام موثری در ارتقا و تعالی خانواده است. برای مطالعه خوانش مخاطبان از مصاحبه های متمرکز گروهی استفاده شده است و تحلیل داده ها با روش تحلیل تماتیک انجام گرفته است. یک استندآپ به صورت هدفمند انتخاب شدند و بعد از نمایش برای مخاطبان، بحث های متمرکز گروهی انجام شد. نتایج نشان می دهد خوانش مخاطبان دختری که تحت آموزش های سواد رسانه ای قرار گرفتند با سایرین متفاوت است. این گروه از مخاطبان دارای خوانش های متعارض بیشتری هستند و قادر هستند پیام های ضمنی و دلالت های صریح متن را رمز گشایی نمایند و در برابر ایدئولوژی مسلط مقاومت می کنند.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is MILCONF02_053. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/865215/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:حجاری، منصوره و شجاعیان، زینب و گرجی، مهسا،1397،مطالعه تاثیر آموزش های مهارت های سواد رسانه در تغییر خوانش و رمز گشایی مخاطبان زن از برنامه های تلویزیونی مطالعه موردی: خوانش دختران نوجوان از استندآپ برنامه خندوانه با موضوع زنان،Second International Conference on Media and Information Literacy،Tehran،https://civilica.com/doc/865215
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Reviews
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مقایسه تطبیقی بازنمایی نوجوانان هزاره سوم در فیلم های سینمایی ایران و امریکا
- تحلیل و بررسی مکانیابی مراکز تجاری (مطالعه موردی :مجتمع پارک، منطقه 6 اصفهان)
- شناخت چگونگی استفاده بهینه از اوقات فراغت و تاثیر آن در تعلیم و تربیت کودکان
- شوخطبعی در آثار عبید زاکانی به عنوان جنبه هایی از استندآپ-کمدی
- طراحی مجتمع زیستی با بهره گیری از الگوی فضای باز
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- تحولات تکنولوژی و ماهیت مشاغل در عصر اطلاعات و ارتباطات
- اهمیت اطلاعات و انتقال تکنولوژی در تحقیقات
- تکنولوژی اطلاعات و رشد و توسه بنگاه ها
- IT & Automotive Industry
- کاربردهای فناوری اطلاعات درتحقیق و توسعه
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- امنیت داده و ارتباطات صنعت برق بر اساس استاندارد IEC ۶۲۳۵۱
- آینده پژوهی تکنولوژی بلاک چین (زنجیره بلوکی) در صنعت برق
- تحلیل و طراحی نیازمندی های نرم افزاری بر اساس فرآیندهای مرکز آزمون، بازرسی و استاندارد نیرو (آبانیرو)
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.