بررسی نگرش دانشجویان در ارتباط با مصرف محصولات پروبیوتیک مبتنی بر تئوری رفتار برنامه ریزی شده (مورد مطالعه: دانشجویان دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین استان خوزستان)

Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 450

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NCOCA03_033

تاریخ نمایه سازی: 24 شهریور 1398

Abstract:

تولید و عرضه فراورده های غذایی پروبیوتیک با اهداف سلامت بخشی و درمانی در دنیا روبه رشد است. در میان فراورده های غذایی پروبیوتیک،فراورده های لبنی به خصوص فراورده های تخمیری شیر در جهان از مقبولیت و مصرف بیشتری برخوردار هستند. محصولات پروبیوتیک حاویریز زنده هایی هستند که استفاده از آنها اثرات سودمندی بر روی سلامتی انسان دارند. هدف پژوهش حاضر بررسی دیدگاه مصرف کنندگاندر مورد محصولات پروبیوتیک می باشد. جامعه آماری این پژوهش دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعیرامین خوزستان می باشد که حجم نمونه (n=160) انتخاب گردید. همچنین نتایج آمار استنباطی نشان داده شد که بین دیدگاه جامعه مورد مطالعه در خصوص مصرف محصولات پروبیوتیک در سازه کنترل رفتاری درک شده در سطح 95 /. تفاوت آماری معنی داری وجود دارد. باتوجه به میانگین، دانشجویان پسر در خرید این محصول کنترل بیشتری داشته به عبارت دیگر برای دانشجویان پسر تهیه ی این محصولراحت تر است. همچنین در سازه هنجار ذهنی در سطح 99 /. تفاوت آماری معنی داری بین دانشجویان پسر و دختر دیده شد که با توجه بهمیانگین، پسران به فواید این محصولات از طرف اطرافیان بیشتر توجه نموده اند. سایر متغیرها تفاوتی در بین دانشجویان نداشتند. نتایجرگرسیون نشان داد دو متغیر نگرش و هنجار ذهنی قادرند 0/68 درصد از تغییرات متغیر تمایل دانشجویان را در سطح معنی داری پیش بینی نمایند.

Keywords:

محصولات پروبیوتیک , نگرش دانشجویان , تئوری رفتار برنامه ریزی شده

Authors

مریم خضری پورعرب

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان

محمد حجتی

استادیارگروه مهندسی علوم و صنایع غذایی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان

مسعود یزدان پناه

استادیار گروه ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان