سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیر استراتژی برون سپاری بر رضایت شغلی کارکنان مراکز جامع سلامت اهواز

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 474
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

HMED10_016

Index date: 29 October 2019

تاثیر استراتژی برون سپاری بر رضایت شغلی کارکنان مراکز جامع سلامت اهواز abstract

زمینه و اهداف: برون سپاری بعنوان یکی از راه های اصلاحات نظام سلامت عنوان شده است، ودر سال های اخیر در ایران با هدف افزایش کیفیت خدمات، افزایش رضایت و کاهش هزینه ها انجام شده است. لذا این پژوهش با هدف تاثیر استراتژی برون-سپاری بر رضایت شغلی کارکنان مراکز جامع سلامت شهری اهواز در سال 1396 انجام شد.مواد و روش: مطالعه از نوع توصیفی-تحلیلی بود. جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه کارکنان فنی مراکز جامع سلامت شهری اهوازبود که براساس جدول مورگان نمونه آماری 274 نفر درنظر گرفته شد. ابزار بکارگرفته شده در این مطالعه پرسشنامه رضایت شغلی بود. روایی این پرسشنامه از طریق قضاوت خبرگان در پژوهش پیشین مورد تایید قرار گرفت و همچنین پایایی ابزار با روش آلفای کرونباخ در پژوهش های پیشین 0/767 اخذ شد. داده ها با نرم افزار SPSS-20 و سطح معنی داری کمتر از 0/05 و همچنین با استفاده از روش های آمار توصیفی و آزمون t برای مقایسه گروه های مستقل، جهت تجزیه و تحلیل شدند.یافته ها : میانگین و انحراف معیار رضایت شغلی برای نیروهای برون سپاری شده برابر با 24/96± 127/29 بود که نشان دهنده میزان رضایت شغلی متوسط در این نیروها می باشد. بیشترین میزان رضایت مربوط به رضایت از همکار و کمترین میزان رضایت مربوط به رضایت از پرداخت بود.در مورد نیروهای سازمانی نیز رضایت شغلی با مقدار میانگین و انحراف معیار 21/07 128/94 در حد متوسط بود. همچنین رضایت از همکار دارای بیشترین میزان رضایت و رضایت از پرداخت دارای کمترین میزان رضایت بود. نتایج نشان می دهد تفاوت میانگین در سطح نمرات رضایت شغلی در دو گروه برون سپاری و سازمانی از لحاظ آماری معنی دار نمی باشد (p≤0/05). این بدین معنی است که استراتژی برون سپاری در قالب طرح تحول نظام سلامت نتوانسته است رضایت شغلی کارکنان برون سپاری را در مقایسه با کارکنان سازمانی افزایش دهد.نتیجه گیری: قاعده حاکم بر برون سپاری این است که با ورود بخش غیردولتی به فعالیت ها، کارآیی کارکنان نیز بالا می رود، با درنظر داشتن این نکته که کارآیی تناسب مستقیمی با انگیزش شغلی کارکنان سازمان دارد. براساس نتایج حاصل از این مطالعه استقلال مدیریت بخش برون سپاری از بخش دولتی. تجدیدنظر در نحوه اجرای برون سپاری و تفکیک نیروهای برون سپاری از نیروهای سازمانی و قرار گرفتن در مراکز خاص باعث افزایش میزان رضایت شغلی می شود.

تاثیر استراتژی برون سپاری بر رضایت شغلی کارکنان مراکز جامع سلامت اهواز Keywords:

برون سپاری , رضایت شغلی , مراکز خدمات جامع سلامت

تاثیر استراتژی برون سپاری بر رضایت شغلی کارکنان مراکز جامع سلامت اهواز authors

عفت جهانبانی

دکتری مدیریت خدمات بهداشتی درمانی، گروه آموزشی مدیریت خدمات بهداشتی درمانی، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز

زهرا رهسپار

دانشجوی کارشناس ارشد مدیریت خدمات بهداشتی درمانی ، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز

هدایت اله گل مهدی

کارشناس ارشد مدیریت اجرایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گچساران

مقاله فارسی "تاثیر استراتژی برون سپاری بر رضایت شغلی کارکنان مراکز جامع سلامت اهواز" توسط عفت جهانبانی، دکتری مدیریت خدمات بهداشتی درمانی، گروه آموزشی مدیریت خدمات بهداشتی درمانی، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز؛ زهرا رهسپار، دانشجوی کارشناس ارشد مدیریت خدمات بهداشتی درمانی ، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز؛ هدایت اله گل مهدی، کارشناس ارشد مدیریت اجرایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گچساران نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی دهمین همایش بین‌المللی مدیریت بیمارستانی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله برون سپاری، رضایت شغلی، مراکز خدمات جامع سلامت هستند. این مقاله در تاریخ 7 آبان 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 474 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که زمینه و اهداف: برون سپاری بعنوان یکی از راه های اصلاحات نظام سلامت عنوان شده است، ودر سال های اخیر در ایران با هدف افزایش کیفیت خدمات، افزایش رضایت و کاهش هزینه ها انجام شده است. لذا این پژوهش با هدف تاثیر استراتژی برون-سپاری بر رضایت شغلی کارکنان مراکز جامع سلامت شهری اهواز در سال 1396 انجام شد.مواد و روش: ... .