Year: 1399
COI: ITCT10_076
Language: PersianView: 59
This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
این تحقیق به منظور ارزیابي میزان دسترس پذیری دانش آموزان به آموزش مجازی در دوره تعطیلي مدارس ناشي از شیوع کرونای 2020 و میزان اثر بخشي سیستم و فناوری اطلاعاتي در سال 99-1398 به روش توصیفي- پیمایشي انجام شده است. جامعۀ آماری شامل مدارس مقاطع مختلف مناطق استان بودند و به روش نمونه گیری تصادفي ساده چند مرحله ای تعداد 150 آموزشگاه انتخاب نهایي بودند. برای گردآوری اطلاعات از روش های متعدد پرسشنامه، اکتشافي، مطالعه اسناد و مدارک استفاده گردید. تجزیه و تحلیل اطلاعات با نرم افزار SPSS21 و رسم نمودارها با Excel انجام شد. نتایج نشان داد که اغلب دانش آموزان استان از روش مجازی آموزش رسانه ملي استفاده کرده اند. اقبال عمومي از آموزش مجازی پیام رسان ها به ویژه پلتفرم شاد ضعیف بوده و هزینۀ های آموزش مجازی به دلیل عدم وجود زیر ساخت های مناسب بیشتر از آموزش حضوری بوده است. عدم بازپخش برنامه های آموزشي رسانه ملي، نبود تعامل، تحمل ناپذیری آموزش الكترونیكي، دسترسي سخت به روش های آموزش مجازی به دلیل نبود زیرساختارهای سیستمي و عدم امكان سنجي، عدم تشریک مساعي، عدم تعامل و عدم پشتیباني عوامل مهم موثر بر عدم اثربخشي آموزش های مجازی بر اساس مدل پاتریک بوده است.
Keywords:
اثر بخشی، آموزش مجازی، دسترس پذیری، اینترنت، پلتفرم
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1136750/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:تیربند، محسن و یزدان پناه، مهرزاد،1399،ارزیابی میزان دسترس پذیری دانش آموزان به آموزش مجازی و میزان اثر بخشی سیستم و فناوری اطلاعات در آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد،دهمین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات،کامپیوتر و مخابرات،،،https://civilica.com/doc/1136750
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، تیربند، محسن؛ مهرزاد یزدان پناه)
برای بار دوم به بعد: (1399، تیربند؛ یزدان پناه)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
New Papers
- مطالعه و بهبود پایداری ولتاژ با جایابی بهینه STATCOM در سیستم قدرت
- عنوان تخمین زاویه ورود تعداد نامعلوم سیگنال همدوس با استفاده از قطری سازی آماره گشتاور مرتبه چهارم
- مروری بر پیام های AIS تجاری، بررسی یک پیام به صورت کاربردی
- پیاده سازی ارزیابی عملکردی و امنیتی فایروال های نسل چهارم
- پیاده سازی داشبورد مانیتورینگ و کنترل از راه دور با استفاده از نرم افزار Node-RED
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.